|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
22.3.2013 11:40:12   
reallove

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Nedi

Ah zaboravih...i mi smo trudni 11 sedmicauser posted image

Nakon samo 4 godinice cekanjauser posted image

Masallah user posted image user posted image user posted image

Cestitkeuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 676
22.3.2013 11:49:28   
aazra
Nedi, čestitam nek je sa srećom user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 677
22.3.2013 11:54:11   
M kao Mama

mi nismo, kako ono bješe poruka dragom 1+1 mjednako 3, a sada 1+1 jednako 4
iskrene čestitke Levi, akobogda da sve prođe kako treba

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 678
22.3.2013 11:56:17   
maja78 RR
Najvise volim ovu temu na RR

Drage trudnice zelim vam laganu trudnocu i lagan porod i zdrave bebe

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 679
22.3.2013 12:09:59   
sirnica
Sve najbolje novim trudnicama, da user posted image što brže i ugodnije prođe i rode se zdrave bebice

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 680
22.3.2013 13:11:26   
fatimica09
Sve najbolje svim debelicama, da vam budu uredne trudnoće i žive i zdrave bebice user posted image user posted image user posted image

Presretna sam ipak najviše zbog LEVE i KLEMZI.....user posted image user posted image često sam mislila na sve vas iz čekaonice, i molila se da vam se ispune želje, posjećivala ,,neke blogove", zaista ste me obradovale...biće aBd sve hairli, dragi Allah dž.š. je Milostiv!

A ja da vam ne zaboravim reći...imam sad još jednu malu šmrlju user posted image ....ima punih mjesec i koji dan user posted image

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 681
22.3.2013 13:47:33   
shpagica
IZVORNA PORUKA: fatimica09

Sve najbolje svim debelicama, da vam budu uredne trudnoće i žive i zdrave bebice user posted image user posted image user posted image

Presretna sam ipak najviše zbog LEVE i KLEMZI.....user posted image user posted image često sam mislila na sve vas iz čekaonice, i molila se da vam se ispune želje, posjećivala ,,neke blogove", zaista ste me obradovale...biće aBd sve hairli, dragi Allah dž.š. je Milostiv!

A ja da vam ne zaboravim reći...imam sad još jednu malu šmrlju user posted image ....ima punih mjesec i koji dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aaaaaaaaaaaaa pa čestitam fatimiceeee!!! Kako se zove bebi? A kako je veliki curetak?

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 682
22.3.2013 13:49:53   
Apotekarka
Nedi,Leva prelijepe vijesti...Cestitam od srca....A ti fatimice sram te bilo ne falis nam se vec toliko da si opet ponosna mama....Cestitam ti kako je stariji curetak?

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 683
22.3.2013 14:17:00   
Hannica

user posted image user posted image user posted image Cestitam jos jednom. Bas se radujem,sad necu biti jedina mama u Zenici koja ima vise od jednog dijeteta.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 684
22.3.2013 14:25:56   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hvala vam drage moje...rasplakale ste me user posted image Dočekah i ja, hvala Gospodaru!
Samo da sve prođe u najboljem redu...i da sve rodimo žive i zdrave bebare user posted image
Amin!

Klemzi mila od srca ti čestitam, divnu i školsku trudnoću ti želim i naravno predivan maleni zamotuljak user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 685
22.3.2013 14:27:31   
Medi_87
Nedi čestitam i tebi, sve najbolje od srca ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 686
22.3.2013 14:28:08   
Medi_87
Leva evo i ovdje čestitam i tebi i tm, ljubim punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 687
22.3.2013 14:38:42   
shpagica

IZVORNA PORUKA: Leva

Evo i mene na ovoj temi iako sam mislila da necu svratiti u ovom stoljecu user posted image user posted image
Nakon ''samo'' 6,5 godina pokusavanja, 5 inseminacija i 4 vantjelesne oplodnje uspjela sam zatrudniti user posted image U 6.sam sedmici i cekamo blizance aBd user posted image
Klemzika drug jos jednom ti plaho cestitam user posted image

evo i ovdje od srca cestitam, uz zelje da sve do kraja bude super da bolje ne moze user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 688
22.3.2013 14:42:16   
Lady26

Masallahh user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 689
22.3.2013 14:44:49   
gvendolina
cestitke svim novim trudnicama user posted image user posted image

a posebno nasim dragim dugogodisnjim trudilicama,suze su mi krenule od srece... hvala dragom Bogu milostivom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 690
23.3.2013 8:46:32   
Andy_Bec23
Leva draga pa cestirtam od srca.....

Imas user posted image user posted image prekrasno draganeka je sa srecom, zelim ugodnu laku i skolsku trudnocu i sto laksi porod..... Prekrasno 2 bebice jojjj.....

Svim ostalim trudnicama takodjer cestitke i da sve prodje u najboljem redu :-)user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 691
23.3.2013 9:38:22   
reallove

IZVORNA PORUKA: Lady26

Masallahh user posted image user posted image user posted image

Masallahuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 692
23.3.2013 14:40:51   
Leva
Nedi cestitke od srca user posted image
Fatimice lopuzo sto se ne hvalis user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 693
23.3.2013 15:53:35   
hatepsut
user posted image user posted image cestitke svim novim trudnicama,svakoj trudnoci se obradujem a posebno se radujem Klemzikinoj user posted image i Levinoj zelim Vam sve najbolje,skolsku trdunocu i zdrave bebe aBd user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 694
23.3.2013 19:22:59   
lillyy85
klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam od srca,mila,popravila si mi dan. Fatimice cestitam i tebi user posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 695
23.3.2013 21:13:20   
bebica1989
user posted image user posted image user posted image leva tako mi je drago zbog tebe,sva sam se najezila uzivaj sa svojim bebicama <3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klemzi cestitke milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 696
23.3.2013 21:20:33   
rose
malo vas preletih

fatimice cestitke na jos jednom malom curetju

klemzi, tako me obradovala vijest da si zabebila user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 697
24.3.2013 21:53:01   
niki83
Masallah! Tako mi je sinoc bilo drago kada procitah da su nam rr zenice trudne, Klemzi, Leva, Nedi user posted image user posted image
Sve najbolje vam zelimo u narednih user posted image , a narocito da uzivate u roditeljstvu insAllah! user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 698
24.3.2013 21:58:19   
Amani12
Cestitke trudnicama user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 699
24.3.2013 22:01:42   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *