|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
20.3.2013 21:21:52   
Honey3
diiiivne vijesti na rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Amela i klemzi cestitke od user posted image sve najboljeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 626
20.3.2013 21:22:17   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hvala vam drage moje...rasplakale ste me user posted image Dočekah i ja, hvala Gospodaru!
Samo da sve prođe u najboljem redu...i da sve rodimo žive i zdrave bebare user posted image
Amin!

Mashalah duso moja. Hvala dragom Bogu user posted image user posted image user posted image

Zelim ti ugodnu i lijepu trudnocu i jednu prekrasnu bebu kakvu i zasluzujete user posted image user posted image user posted image

Ljubim te i cuvaj mi se user posted image

pridruzujem se cestitkama user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 627
20.3.2013 22:04:23   
pjenica mala
Evo još jedne nove trudnice...da povećam kvotu user posted image

Ja imam troje djece, i niiiiiiikako nismo planirali više, ali evo desilo se, i na putu je bebać mali...

"Tko želi da poput mjeseca bude izvor svjetla, mora poput mjeseca dopustiti da psi na njega laju."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 628
20.3.2013 22:05:33   
Hanady RR
mašallah neka je sa srećomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 629
20.3.2013 22:10:04   
MicoTico
Pjenice, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 630
20.3.2013 22:10:38   
Amyla
klemzika moja draga, hvala dragom Bogu, ne mogu ti opisati koliko mi je drago, najljepsih devet mjeseci ti od srca zelim, da nam ako Bog da rodis zivu i zdravu bebaru. Puno vas grlimo i ljubimo user posted image user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 631
20.3.2013 22:11:17   
pjenica mala
Hvala...mada sam iskreno pomalo tužna...mm se nikako ne raduje bebi user posted image

"Tko želi da poput mjeseca bude izvor svjetla, mora poput mjeseca dopustiti da psi na njega laju."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 632
20.3.2013 22:12:50   
jasmin

IZVORNA PORUKA: pjenica mala

Ja imam troje djece, i niiiiiiikako nismo planirali više, ali evo desilo se, i na putu je bebać mali...

user posted image user posted image user posted image
Mašaallah,neka vas,kakva je pjena bez puno mjehurića user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 633
20.3.2013 22:14:09   
jasmin

Hvala...mada sam iskreno pomalo tužna...mm se nikako ne raduje bebi user posted image

Sjetih se onog kralja iz Ferida trese struja....što nije pazio user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 634
20.3.2013 22:14:36   
tinkivinki
čestitam novim trudnicama od srcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 635
20.3.2013 22:17:21   
pjenica mala
Hvala tinkivinki...jasmin, nije jednostavno ''biti sama'' sada user posted image

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 636
20.3.2013 22:17:59   
jasmin

Hvala tinkivinki...jasmin, nije jednostavno ''biti sama'' sada user posted image

Ma to je malo početni šok...proći će.

Neposredna veza do poruke: 637
20.3.2013 22:41:59   
treće
čestitam budućim mamicamauser posted image
klemzi kraljice, ovu bebicu cijela Bosna iščekuje, da istinsku sreću dočekate user posted image
pjeniceuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 638
20.3.2013 23:12:09   
klemzi
baš sam trudna...sva sam se raspekmezila user posted image user posted image user posted image
hvala lijepe moje user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 639
20.3.2013 23:13:53   
mala_sa

To je reakcija na "sok info", ne brini proci ce ga brzo user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 640
20.3.2013 23:14:52   
dzenyA

baš sam trudna...sva sam se raspekmezila user posted image user posted image user posted image

ma reko odo i ja na ovu temu da vidim ko je ovo trudan kad ono Klemzi user posted image user posted image user posted image

Cestitam mila user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 641
20.3.2013 23:17:16   
animagical
klemzi nasa, cestitam ti od srca, da vam bebana bude zdrava, sretna i roditeljima na ponosuser posted image jedna od najocekivanijih beba na RRuser posted image dobro nam dosla bebo!

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 642
20.3.2013 23:20:02   
Honey3

cestitke user posted image heej pa tebe nije bilo 100 godina na rr...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 643
20.3.2013 23:27:32   
lady_bubamara
Čiam ja neki dan naslov u novinama MART NAJPLODNIJI MJESEC U OVOJ GODINI ma reko evo opet ovi numerolozi , astrolozi .... Kad ono ima nečeg u toj priči heheh user posted image

Svim trudnicama od srca želim najljepših 9 mjeseci i zdrave bebice. user posted image

klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 644
21.3.2013 7:00:03   
ajla86
klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hairli da prodze user posted image da te dragi Allah obraduje zivom i zdravom bebicom....

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 645
21.3.2013 8:59:39   
tajcika
nekada cestitajuci nekome napisala sam da bih na ovoj temi voljela da se tuspasi jedna clanica hvala dragom Bogu na svemu , klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i svim ostalim trudnicama zelim sve najbolje da se drustvo male raje prosiri

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 646
21.3.2013 9:04:17   
ziki
čestitam novim trudnicama, od srca im želim školsku laganu trudnoću i lagane porode. Da nam na svijet ako Bog da donesu žive i zdrave bebiceuser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 647
21.3.2013 9:23:20   
tekja

Elhamdulillahuser posted image
Draga moja, jako sam sretna zbog tebeuser posted image ...grlim te i ljubimuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 648
21.3.2013 9:26:51   
*pcelica*
Iskrene cestitke svim trudnicama. Da im trudnoca skolski prodje, porod bude lagan, a posebne cestitke idu nasoj dragoj klemzi. Toliko me je obradovala tvoja trudnoca. Sve vam najbolje zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 649
21.3.2013 9:39:42   
mamaibabo

divan osjecaj biti raspekmezen user posted image user posted image user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *