|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
21.3.2013 9:46:36   
Mirkica
cestitam svim trudnicama

KLEMEZI tebi posbeno cestitam dugo ovaku lijepu vijest nisam cula da nam rodis zivu i zdravu bebacu , AMIN a hoces insallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 21.3.2013 9:47:48 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 651
21.3.2013 19:36:36   
Leva
Evo i mene na ovoj temi iako sam mislila da necu svratiti u ovom stoljecu user posted image user posted image
Nakon ''samo'' 6,5 godina pokusavanja, 5 inseminacija i 4 vantjelesne oplodnje uspjela sam zatrudniti user posted image U 6.sam sedmici i cekamo blizance aBd user posted image
Klemzika drug jos jednom ti plaho cestitam user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 21.3.2013 19:37:33 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 652
21.3.2013 19:38:53   
MicoTico
Leva , od srca ti čestitam!Želim ti ugodnu trudnoću, lak porod i , što je najvažnije, zdravu i srećnu dječicu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 653
21.3.2013 19:41:41   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Leva

Evo i mene na ovoj temi iako sam mislila da necu svratiti u ovom stoljecu user posted image user posted image
Nakon ''samo'' 6,5 godina pokusavanja, 5 inseminacija i 4 vantjelesne oplodnje uspjela sam zatrudniti user posted image U 6.sam sedmici i cekamo blizance aBd user posted image

sva sam se najezila.
znam tvoju pricu.
da ti dragi Allah dadne dovoljno snage da izdrzis do kraja i da tvoj zivot konacno dobije svjetlije boje.Amin.iz mojih usta u Bozije usi.
sretnouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 654
21.3.2013 19:52:32   
Mirkica

ZENE DRAGE koja radost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas bas mi ej drago

cuvaj se da bude sve kako treba da se rode ziva i zdrava djecica da vas dragi BOg cuva jupiiiiiiiiiiiiiiiii
bas ste me ti i klemezi obradovale i s BOzijom pomoci da ugledamo RR ljepotane user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 655
21.3.2013 19:54:10   
ananas_ze

zelim ti najdivnijih user posted image da aBd budete zajedno sa tm zivi, zdravi i beskrajno sretni! user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 656
21.3.2013 19:54:48   
ajla86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
divne vjesti...klemzi,leva.,,..da Allah dragi obraduje sve zene ovog svjeta......leva zelim ti sve od srca najljepse u tih preostalih 34 sedmice sa svojim mrvicama.....da rodis sebi zivu i zdravu djecicu.....ovih dana divne vjesti....

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 657
21.3.2013 19:56:00   
SdZ

user posted image user posted image

Bas mi je drago. Da na ovaj sareni svijet doneses zdrave i vesele bebice, ako Bog da.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 658
21.3.2013 20:00:07   
smajli80

user posted image user posted image Ovih dana samo divne vjestiuser posted image user posted image user posted image nek ti je sa srećom.Od srca ti želim sve najbolje,laku trudnoću i da napokon rodiš svoje bebiceuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 659
21.3.2013 20:09:07   
Mrvica_83
Leva draga user posted image user posted image Od srca ti zelim da trudnoca prodje u najboljem redu i da nakon divnih 9 mjeseci u narucje dobijes svoje bebice , zdrave i prekrasne user posted image user posted image user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 660
21.3.2013 20:11:53   
Thana85
Leva ČESTITAM,sav tvoj trud se isplatio,svaka čast mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~
mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 661
21.3.2013 20:21:33   
škorpija
Leva cula sam vec i prije da si trudna , novinari sve znajuuser posted image , cestitam, sve najbolje ti zelim,
Klemzi sretno i cestitamuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Thana85)
Neposredna veza do poruke: 662
21.3.2013 20:39:12   
Galicia
Leva, Klemzi, ja sam pre pre presretna za vas.

Da sve izadje kako treba, i da bebice usrece svoje mamice, i obrnuto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 663
   [Obrisana poruka]
21.3.2013 21:19:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 664
21.3.2013 21:52:37   
vila_7

ma svaka rijec je suvisna- sva sam se najezila! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 665
22.3.2013 9:03:43   
tajcika
Leva draga cestitam od srca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 666
22.3.2013 9:28:41   
EEDITH
Drage naše trudnice,iskrene čestitke od user posted image
želim vam laganu trudnoću i žive i zdrave bebice,
uživajte
leva,klemzi ,amela user posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 667
22.3.2013 10:06:05   
reallove

iskrene cestitkeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 668
22.3.2013 10:14:33   
Lady26
Leva i Klemzi....cestitam vam drage moje od srca user posted image  (radosnice), da sve prodje u najboljem redu, zelim vam urednu i laganu trudnocu i aBd zdrave i vesele bebice user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 669
22.3.2013 10:30:42   
veki_aki
Od srca cestitam novim trudnicam,citala sam vase price i bas mi je dragouser posted image Da vam bude lagana trudnoca i da dobijete zdrave, vesele bebice!user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 670
22.3.2013 10:32:05   
Nedi
I ovdje cestitam nasim trudnicama i zelim i m sve naj naj naj naj naj naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 671
22.3.2013 10:32:07   
canim
Leva iskrene cestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 672
22.3.2013 10:32:53   
Nedi
Ah zaboravih...i mi smo trudni 11 sedmicauser posted image

Nakon samo 4 godinice cekanjauser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 673
22.3.2013 10:34:02   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Nedi

Ah zaboravih...i mi smo trudni 11 sedmicauser posted image

Nakon samo 4 godinice cekanjauser posted image

Masallah user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 674
22.3.2013 11:36:55   
mamine oci
Levi,klemzi,pjenica mala,Nedi,amela2208,i da ne nabrajam svim sadasnjim i buducim trudnicama ,ugodnu trudnocu i zdrave bebice od srca zelimuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *