|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
27.11.2008 12:05:17   
Mika
Eh sad obećati, to će biti malo teže user posted image  U svakom slučaju ja ću ponijeti paket maramica jer nekako mislim da će nam trebati, ne toliko za suze žalosnice jer će vjerovatno biti i radosnica. Hajde da damo malo vremena i ostalim ženama da se izjasne. Ovaj vikend mi je svakako bukiran user posted image

Borba je počela!
Neposredna veza do poruke: 726
27.11.2008 12:08:08   
Malaja
Slažem se.. Pa ne mora odmah user posted image Bitno je izraziti želju i polako pokrenuti medene u akciju..

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 727
27.11.2008 12:27:42   
Mika
Slažem se možda u krugu bude još user posted image  user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 728
27.11.2008 12:30:05   
Malaja
Možemo sačekati još jedna da zatrudni, da ne budem jedina. Da se ljubomora podijeli na dva dijela, ili čak više dijelova..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se slažem user posted image user posted image user posted image
Aaaa što se naslagasmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 729
27.11.2008 17:36:16   
lida
Samo da pozdravim svoje trudilice i naravno user posted image .Puno sam vas pozelila

1000 pusa od mene za sveuser posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.
Neposredna veza do poruke: 730
28.11.2008 9:53:57   
Happy
Dobro jutro drage moje,

Stigla sam... Sve je hvala dragom Bogu uredu... Materica se vratila na svoje mjesto, nema više sukrvice, ovjnica je uredu (kaže treba da bude iznad ili 6 mm, a kod mene 1,03 cmuser posted image ), mislim da ima dosta do granula i homeopatije, jer se iznenadio i prošli put mi je rekao da ću da pijem hormone, ali ništa od togauser posted image
Ono što me je jajnik bolio to je bila ovulacijauser posted image
I opet hvala dragom Bogu da je sve OK....

Ljubim vas najviše......................

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.
Neposredna veza do poruke: 731
28.11.2008 10:10:40   
Malaja

Baš mi je drago da je sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lijepo smo ti mi rekle da se ne brineš bez razloga.. Sada si hvala Bogu puno mirnija.
Eh lijepo nemoj sada da staneš na halterima, idi dalje user posted image kada je raspoloženje bolje!
I meni danas frka na poslu ali sam tu s* vremena na vrijeme da promahalam user posted image
Cmoka za sve

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 732
28.11.2008 10:57:27   
Sladjusna
Dobro jutro drage moje,
Evo mene od doktora. Ovako, nalazi koje sam do sada radila su ok osim Lysterije, bakterija koja se dobije putem hrane, imam je puno! Moguće je da mi je ona izazvala pobačaj. Sada trebam kod infektologa da mi prepišu tablete da je se riješim! Bem joj...Ultrazvuk mi je ok, malo su mi jajnici u "šoku" zbog svega što se desilo.
Uglavnom, na trudnoću ni da ne pomišljam do daljnjeg, dok se ne riješim bubice i dok  mi se jajnici malo ne oporave, jer ni oni ne bi izdržali vjerovatno novu trudnoću.
Vadila sam briseve, bit će za 8 dana gotovo. Eto to je to, ako je neko imao problem sa Lysterijom neka se javi, da mi kaže kako se otarasila te bubice.
Uglavnom ništa do daljnjeg, ali nisam tužna user posted image Možda bi ipak prerano bilo da se uputim u novu user posted image , do daljnjeg ništa. Ali sam tu da vama dajem podršku user posted image

Happy drago mi je da ti se sve vratilo na mjesto onako kako treba, super!

Ljubim vas

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 733
28.11.2008 11:24:43   
Mika
Evo i od mene user posted image !
Drago mi je da je sve ok kod tebe Happy a što se tiče tebe Slađušna mislim da ćeš se toga riješiti brzo. Držim ti fige da ostali nalazi budu ok i negativni!

Borba je počela!

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 734
28.11.2008 11:31:45   
Malaja

Nemoj samo da se sekiras sladjusna, biće to sve ok. Ne znam za tu bakteriju ali mislim da nije dosadna kao one ostale. Ali sve se da hB izlječiti. Pobjedićeš ti nju user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da nisi neraspoložena user posted image user posted image user posted image Tako treba!!!

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 735
28.11.2008 11:44:05   
Sladjusna
Hvala zene moje drage!
Ma nije problem ta bakterija, da se riješiti antibioticima. Idem u ponedjeljak odmah na kliniku da mi prepišu dozu da je ubijem iz korijena.
Malaja, upravo mi je doktor rekao da se ova bakterija ne radi često (nalazi na nju) ali da je ima masa žena, koje i ne znaju da je imaju, a može biti uzrok pobačaja. Meni vjerovatno jeste. Ali me je dr. utješio i rekao, da je baš djevojka prije mene bila (sada je uspješno trudna) koja je isto imala ovu bakteriju, pa je izlječila.
Moj prijedlog svim ženama, koje planiraju bebu, da izvade krv i na ovu bakteriju, za svaki slučaj. Eto da znate da postoji.
Pozdrav trudnici i ostalim zenama.user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 736
28.11.2008 11:49:26   
Happy
Biće to Sladjusna OK aBd, samo bih ja otišla i homeopati zaista... Ne bih samo išla na antibiotike, jer je pitanje koliko oni saniraju i oni jedno saniraju a drugo ode....
Samo naprijed, biće sve OK user posted image user posted image user posted image ,samo pozitivno, a mi ćemo skupa aBd biti user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

Neposredna veza do poruke: 737
28.11.2008 12:53:06   
Malaja
E hvala sladjusna na informacijama. stvarno nisam znala da se mora taj nalaz posebno vaditi. Moraću zapisati da kažem doktorici da uradimo taj nalaz. Počela sam lijepo sve da pišem što mi naumpadne da trebam pitati. Jer kada odem tamo od nervoze se sva zbunim i pozaboravljam više od pola stvari user posted image Kao dijete user posted image user posted image
Ne kažu bezveze pametan piše, glup pamti..

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 738
28.11.2008 13:03:34   
nikita
Drage moje zenice,

drago mi je Happy da oporavak napreduje,
a ti Sladjusana zbog bakterije se ne trebas brinuti,samo budi strpljiva i cekaj...ona ce nestati...a onda na muza!!!!
Ja se bojim ici na pretrage i bas mi se ne da a morala bih prije drugeuser posted image .

Pozz i velikiuser posted image svim medenim!!!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 739
28.11.2008 13:20:28   
Happy
Meni je rekao na pretrage prije druge user posted image , pa ću ja aBd nekada u januaru...
Samo sam se pravo iznenadila kada sam čula za cijenu tih pretraga kod njega... Baš je skupo... Da li je to iko radio privatno i koliko ga je izašlo user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 740
28.11.2008 19:32:04   
Aquarius
IZVORNA PORUKA: Sladjusna
Evo mene od doktora. Ovako, nalazi koje sam do sada radila su ok osim Lysterije( bakterija koja se dobije putem hrane), imam je puno! Moguće je da mi je ona izazvala pobačaj. Sada trebam kod infektologa da mi prepišu tablete da je se riješim! Bem joj...Ultrazvuk mi je ok, malo su mi jajnici u "šoku" zbog svega što se desilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sad ovo ??? Kako se radi nalaz na ovu bakteriju? Da li je obavezan ili moram sama tražiti da mi ga urade?
I još nešto da vas pitam. Šta je TORCH ??? Ja sam radila nalaze na neke viruse, ali nemam pojma je li to to.

Happy , super da je sve OK. Baš mi je drago.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 741
28.11.2008 19:45:47   
Aquarius
Evo baš sam provjeravala nalaze. U našem kantonu testiraju sljedeće:
HbsAg (Hepatitis B - žutica);
TPHA (test na Sifilis);
HIV Ag/Ab Combo ( kombinovani test na HIV);
ANTI HCV ( antitijela na Hepatitis C).
I ništa više.user posted image

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 742
29.11.2008 10:31:23   
ada033
Pozdrav svima! :)
I meni je dr. (privatni) rekao da trebam testirati krv na TORCH i lysteriju nakon kiretaze koju sam imala prije mjesec i po. Ima li neko da je to radio privatno? Gdje ste radile i znate li koliko kosta?  Hvala!!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 743
29.11.2008 11:05:16   
Happy
Evo šta je meni napisao:
Prije naredne trudnoće uzeti cervikalnse briseve na HPV; klamidiju, Ureaplasmu, Mycoplasmu anaerobe aerobe, te u krvi TORCH, Lysteriu monocytogenes i Parvovirus B16....
Šta je sada sve to ja pojma nemam... Je li se to sve na GAK-u vadi, mada ja neću prije januara aBd...

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu ada033)
Neposredna veza do poruke: 744
1.12.2008 9:18:37   
Happy
Dobro jutro hanume moje drage....

Ja sam vala jutros onako :(, mada i nisam, jer imam nove farmerke i duksericu user posted image
Juče sam kupila... U sub sam bila dobro user posted image user posted image user posted image , bilo je tačno 2 mjeseca od gubitka, u međuvremenu sam se posvađala sa MM, pa i to....
Danas sam poprilično dobro nego ovo vrijeme ne volim uopšte user posted image , baš me čini nervoznom i depresivnom, ali sreća da sam na poslu user posted image user posted image user posted image
A za nalaze Mika, to kada dođe vakata pa ću ja sa tobom sve fino i na tenane da vidim kako i šta user posted image
A vikend... Da je još ponedjeljak to bi onda bilo tamanuser posted image

Pusa

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

Neposredna veza do poruke: 745
1.12.2008 9:39:37   
mamy Sabina
Jutro medene moje!
Asja nalaze koje si ti navela se rade u trudnoći  kod nas.Rade se na transfuziji tzv.krvni markeri.!Nalaze koje cure spominju se rade nakon s.!
Neke od nalaza koje cure spominju sam već odradila,neki me tek čekaju!
Ljubim vas sve
Ja sam sebi napravila malu motivaciju za dalje:

user posted image
Ovako ću aBd izgledati nekad u augustu ili septembru iduće gdoine!

< Poruku je uredio mamy2 -- 1.12.2008 9:40:07 >

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 746
1.12.2008 9:43:16   
Happy
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo mamy za sav optimizam koji imaš user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 747
1.12.2008 10:04:14   
Malaja
Dobro jutro drage moje
Evo i mene ovaj ponedeljak sastavi poslije lijepog i ugodnog vikenda user posted image baš sam se naodmarala.
Mamy2 slika ti je odlična user posted image
Nadam se da ste mi sve dobre i raspoložene. Happy glavu gore. Ako trebaju halteri ti opet njih uopotrjebi. Ako ne pale pređi na nešto drugo, stepenicu više user posted image
Svima jedna pusa i jedan  user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 748
1.12.2008 10:24:26   
Happy
Ja imam jedno pitanje... Sve vi koje ste radili patohistološki nalaz bebe, kada je bio gotov??? Meni su rekli da zovem za dvije sedmice, a evo prošlo je već 2 mjeseca nema nalaza... Ne vjerujem da će to išta promijeniti, ali želim da znam nalaze, gdje je sada user posted image ???
Ne znam šta da radimuser posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 749
1.12.2008 10:36:21   
Mika
Happy poslala sam ti pp a za ostale koje se intersuju oko ovoga evo link na kojem sam pisala naše peripretije oko ovoga http://www.ringeraja.ba/forum/m_122110/mpage_2/key_/tm.htm

Borba je počela!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *