|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
26.11.2008 15:04:37   
ja_naiva
Mika, citam malocas da si bila kod Purkovicke. Jesi li zadovoljna prvim pregledom i njenim pristupom??
Neposredna veza do poruke: 701
26.11.2008 15:08:32   
Mika
Ma ženo eno čitaj! Bila kod nje sat i 15 minuta. Priča i pregled. Posveti se pacijetnu 100%. Pregled je bio za 10! Bila je nježna i pažljiva da mi uopšte nije bilo neugodno (koliko god to može biti!.

Borba je počela!

(odgovor članu ja_naiva)
Neposredna veza do poruke: 702
26.11.2008 15:59:30   
ja_naiva
izvini Mika, ja u guzvi pa vrtila samo jednu stranu, pa ne vidjeh post o posjeti. drago mi je da je bilo tako dobro, zena je stvarno za 10. pa pa...
Neposredna veza do poruke: 703
27.11.2008 8:12:48   
Mika
Dobro jutro medene!

Ja sam jutros user posted image  valjda zato što nisam vrati slomila do posla user posted image  
Nadam se da ste mi jutros sve osvanule dobro raspoložene! Ja sam pravo dobra mašalah jer mi je sve na pameti skori januar i nova user posted image . Mislim da je i dr. Purković doprinijela tome da se osjećam nekako sigurno. Nadam se da se neću ponovo razočarati u doktora.

Idemo dalje user posted image  

user posted image  svim medenim!

P.S. Kako nam je prva trudnica jutros?

Borba je počela!
Neposredna veza do poruke: 704
27.11.2008 8:55:39   
Malaja
Dobro jutro drage moje

Ja sam jutros naka nervozna. Pojma nemam zašto user posted image Nešto me svi i sve nervira.. Možda zato što se nisam naspavala, što mi je hladno, što me nervira led i čišćenje auta na sabahu user posted image
Baš sam raspoložena user posted image user posted image user posted image user posted image
Neću da vam prenosim svoje neraspoloženje, odoh da se umijem po drugi put jutros da dođem sebi user posted image
Pusa

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 705
27.11.2008 9:19:36   
Mika
Kažem ja tebi Malaja valjaće ti vozač do posla na ovim minusima. Vjeruj mi ja sam godinama vozila na posao što unutar grada što van u drugi grad. Koliko god ti se to činilo bespomoćno ja sam se obrahatila otkako više ne vozim. Na posao idem s kolegicom a auto voza većinom MM. Ja uzmem nekad kad mi prahne ali sam se navozala prije to ga za dva života user posted image

A da te MM svako jutro otprati do auta i očisti isti user posted image  

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 706
27.11.2008 9:27:25   
Malaja

A da te MM svako jutro otprati do auta i očisti isti user posted image  

user posted image user posted image user posted image Nasmija me!! MM spava kada ja idem na posao, pošto je sam sebi gazda-ustaje kada ustane. Nešto sumnjam da bi ustao u 7 da mene otprati do auta i očisti isti...
Ma jednostavno danas nisam u elementuuser posted image
Jaooo a kako me nerviraju u kancelariji nije normalno. Džaba moje umivanje drugi put!
Možda malo hormoni divljaju user posted image

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 707
27.11.2008 9:33:45   
Happy
user posted image user posted image user posted image user posted image Vjerovatno su hormoni u pitanju... Naiđe kada i mene svi nervirajuuser posted image

kako ste mi jutros moje ženice... Sada sam zvala dr, ne može danas, pa da dođem ujutro u 7.45 da me pregleda na brzinu...
Mislila sam taman danas da idem sa kolegicom, ali sutra moram sama user posted image

Ali šta se mora to i nije teško user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 708
27.11.2008 9:36:47   
Malaja
Ma naravno Happy što se mora nije teško. Biće to sve ok vidjećeš!
Ako ćeš na GAK Mika i ja ćemo sa tobom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 709
27.11.2008 9:44:15   
Mika
user posted image user posted image user posted image  Hoćemo, hoćemo ići na GAK ! Nisu me odavno gore vidjeli a kad me vide smrkne im se pred očima user posted image

Nego Malaja pravo da ti kažem a zašto MM nebi ustao tako rano za svoju trudnu ženicu da joj pomogne da se ona ne smrzava? Možda je mene MM umazio ali trudni smo bili za oboje a ne samo za sebe?

U svakom slučaju rano ti je to pravo! Pa gdje ti to radiš da tako raniš?

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 710
27.11.2008 9:45:13   
Mika
Držimo ti fige Happy sutra kod dr. Znam da ti je "vatra" kao što je i meni bila u ponedjeljak ali biće ti puuuuuuno lakše kad sve to prođe.

Borba je počela!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 711
27.11.2008 9:48:32   
Malaja

Ma ne izlazim u 7 iz kuće, nego u 7 i 20 user posted image user posted image user posted image user posted image Pošto sam ja fina ćerka svojoj majci ja je ujutru odbacim na posao, posebno kada je ovako hladno. Tako da moram malo ranije krenuti iz kuće da bih stigla u 8 na posao.
A MM bi vjerovatno ustao kada bih mu tražila to, nego meni nešto žao.. Jesam li luda radi toga?user posted image Da ga ja ipak budim ujutru? Mislim stvarno, ništa mu nije problem, šta god mu kažem da uradi a vala i bez da mu kažem.

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 712
27.11.2008 9:57:23   
Happy
Svaka čast malaja mami što to radišuser posted image user posted image user posted image
A što se tiče MM ja sam ti ista takva, sve nešto žalim, eto kao lakše je meni... Kad smo mi žene budale, eto to smo... Što bi ga žalila, nije bez razloga... Naravno ne sada pretjerivati (... Hajde ugrij mi auto da sjednem u toplouser posted image ), ali ne treba ih žaliti....

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 713
27.11.2008 9:58:41   
Mika
E vala evo mi kamen sa srca pade jer sam mislila da je situacija drugačija. Iskreno da ti kažem i ja sam nekad bila "tough" i samostalna i sve sam mogla sama itd itd. Otkako sam naišla na MM lagano sam njemu prepuštala mnoge stvari. Nije bilo lako odreći (čuj odrećiuser posted image ) se te samostalnosti ali sad mi je toliko lakše što se ja ne moram brinuti za mnoge stvari pogotovo one "muške" popravke i sl.

O pažnji da i ne pričam. Nama samostalnim ženama ta pažnja po nekad izgleda glupo ili nas nervira ali ja sam svoju lekciju naučila dobro i to na vrijeme. NIKAD ne idem ili ne puštam MM iz kuće bez zajedničke kafe pa makar i leteće. Uvjek me ruži ako ponesem kilu više iz granapa jer ja ne trebam nosati! U jutro me uvijek otprati do mjesta gdje čekam kolegicu da me pokupi i onda ide na parking po auto pa na svoj posao. Nekima to izgleda kao pretjerivanje. Meni je baš super! Na tebi je da prosudiš ali mislim da se ti fakat nebi trebala u tvom stanju maltretirati sa čišćenjem auta. Uz to sam sigurna da bi hormoni bili sretniji kad bi te u jutro TM otpratio do auta, očistio isti i poljubio za dobro jutro na odlasku na posao.

Eto ispravite me ako griješim.

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 714
27.11.2008 10:05:57   
Malaja
Ma slažem se ja sa tobom 100% ali kao što Happy reče glupe žene! Ja sam prije udaje živjela sama pa sam navikla da za mnoge stvari ne tražim ničiju pomoć. Sve sama. Kada sam se udala puno stvari se promijenilo. Ne mogu griješiti duše pa reći da mi MM nije velika podrška. Plaća ženu da dolazi, kuću da spremi-da ne bih ja, ne da mi da ponesem ni kilogram. O usisivač ni govora  user posted image user posted image I to stvarno poštujem i cijenim. Možda mi je radi takvih stvari žao da ga ujutru budim a možda jednostavno želim da zadržim ono malo samostalnosti  Šta ću moje medene kada jednostavno ne volim da se osjećam bespomoćno...

< Poruku je uredio Malaja -- 27.11.2008 10:06:23 >

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 715
27.11.2008 10:10:35   
Mika
user posted image  za TM.

Eh sad to bespomoćno se može tumačiti na razne načine. U trudnoći npr. to bi prije bila specijalna pažnja za specijalne uslove, znaš k'o kad policija ima beneficirani za posebne uslove rada, tako nekako ti je i ovo user posted image   Beneficije za specijalni režim rada u drugom stanju user posted image  Ja Boga mi planiram ABD da budem prava trudnica, ono k'o što kažu ni kile da ne podignem. Prvi put sam pretjerivala, sad sam se dozvala pameti.

Kako se ti planiraš organizovati Happy? 

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 716
27.11.2008 10:13:34   
Malaja
Ja ne pretjerujem stvarno ali se nisam ni previše razmazila. U prošloj sam bila gora, sva sam bila raspekmežena. Možda me sada i strah user posted image Ko će ga znati.. A uvijek sam govorila da ću namjerno maltretirati MM kada budem user posted image da iskoristim user posted image user posted image user posted image Ali eto prevarih se...
A HAppy nam malo dođe pa nestane. Ženo javljaj se. A Enni fakat nestala bez traga i glasa. Baš nije fer!

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 717
27.11.2008 11:14:23   
Malaja
Sutra znači 2 medene idu na kontrolu. Pa sretno Happy i Sladjusna.. Obavezno nam javite šta se dešava.
Nego nešto mi naumpade.
Šta vi mislite da li je vrijeme da se upoznamo uživo? Vaša cijenjena mišljenja molim..

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 718
27.11.2008 11:19:57   
Happy
Što se mene tiče može...... 

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 719
27.11.2008 11:23:15   
Malaja
IZVORNA PORUKA: Happy

Što se mene tiče može...... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mika, Sladjusna, ostale medene ?????

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 720
27.11.2008 11:27:50   
Mika
Evo, evo naletilo posla user posted image . Može komotno što se mene tiče user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 721
27.11.2008 11:34:45   
Malaja

A kada bi vam odgovaralo? Gdje bi vam odgovaralo? Možda vikend? Da mi započnemo, pa se možda još medenih priključi?

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 722
27.11.2008 11:48:23   
Mika
Pravo da ti kažem ne znam šta da ti kažem user posted image  Hajd' da vidim kako će se ostale medene izjasniti. Radni dan je gusto a vikendom je dijete kod nas, ali ipak mislim da bi vam se mogla prilagoditi kako god odlučite.

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 723
27.11.2008 11:50:02   
Sladjusna
Jesam za,samo malo sam sa vremenom user posted image
Vikendom obicno bjezimo na planinu, radni dan ko radni dan...

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 724
27.11.2008 11:50:23   
Malaja
Čekamo da čujemo ostale medene pa ćemo se nekako dogovoriti. Ne mora to biti ovaj vikend. Stvarno bih voljela da vas upoznam jer ste mi nekako prirasle k* srcu user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *