Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 14.6.2012 23:38:34
d.dita
Ja tek večeras skonta, gledajući TISAL-ov katalog da mm godinama koristi njihov gel za kosu. Jedini gel od kojeg mu se ne stvara perut, niti ga svrbi tjeme, a nešto skroz jeftino.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 14.6.2012 23:45:33
bananica
IZVORNA PORUKA: d.dita
Ja tek večeras skonta, gledajući TISAL-ov katalog da mm godinama koristi njihov gel za kosu. Jedini gel od kojeg mu se ne stvara perut, niti ga svrbi tjeme, a nešto skroz jeftino.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 14.6.2012 23:54:14
hatepsut
IZVORNA PORUKA: bananica
i moj, i to onaj plavi, stvarno je dobar
Taj ces dobiti u "poklonu" bar ja jesam.a moj K. pregleda kaze "ja cu samo ovo" veli gel
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.6.2012 7:59:48
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Taj ces dobiti u "poklonu" bar ja jesam.a moj K. pregleda kaze "ja cu samo ovo" veli gel
A kakve ovo poklone oni dijele? Nisam u toku. Jel to nekakva nagradna igra ili sta?
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.6.2012 8:05:42
MAMA MA
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
A kakve ovo poklone oni dijele? Nisam u toku. Jel to nekakva nagradna igra ili sta?
I mene zanima,nikako da uhavizam ,valjda slabo kopčam vako rano
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.6.2012 8:19:49
niki83
Danas probala osvjezivac prostora "frish Fresh" TISAL,extra kuca mirise ! toplo preporucujem ! Kao i sve ostale proizvode iz njihvog asortimana,em domaci proizvom,em cjene pristupacne
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.6.2012 8:49:36
henna ze
ihh..zaradila ga hate u nagradnoj igri...
meni je predoabar njihov onaj zlatni omekšivać..zara kako li..nema majke mi nikakve razlike..u odnosu na lenor.
zadovoljna presil tečni..baby sensitiv.. i dax žuti...bez njega nema života.. dobar im je i dax za kupaonice...ja sad ovo hvalim jer sam i ja dobila dax sredstva za nagradu... det za suđe je žara...
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.6.2012 8:52:41
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze
ihh..zaradila ga hate u nagradnoj igri...
meni je predoabar njihov onaj zlatni omekšivać..zara kako li..nema majke mi nikakve razlike..u odnosu na lenor.
zadovoljna presil tečni..baby sensitiv.. i dax žuti...bez njega nema života.. dobar im je i dax za kupaonice...ja sad ovo hvalim jer sam i ja dobila dax sredstva za nagradu... det za suđe je žara...
ahaaaa hajd valjda ce ga kad pustiti u prodaju da i mi probamo ja inace volim te osvjezivace isprobavati
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 11.7.2012 14:51:37
mamaajna
neki dan posaljem muza u nabavku i kupi mi domacu pavlaku firmr nocko iz zivinica,prvo ga napadnem sto je uzimao ono sto nevala ka otvorim extra je,nije vodenasto,haman ko namaz cvrsto,cjenu neznam vjerovatno je pojeftina
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 24.11.2012 14:10:00
Lejla Ka
Ako koristite Vanish Oxi pri pranju ili kiseljenju, Interexova marka Apta ima svoj prašak na istoj bazi, reaktivniji, a 4 puta jeftiniji. Isprobano na dječijim, redovno helačenim čarapama
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 9.3.2013 16:10:50
Hannica
Ne mogu a da ne pohvalim ovaj regenarator za kosu,bolji je od svih koje sam probala,a probala sam ih mnogooo. I sampon je extra,ali regenerator je predobar,a jeftin skorz,mozda jedan ojro ili 1,5. Nema kod nas kupiti,ali uvijek se moze naruciti preko nekoga. http://www.lidl.de/de/Eigenmarken-Food/Cien-haircare-Provitamin-Spuelung
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 9.3.2013 17:44:02
mishkica
Ja se potpisujem za cilit bang za kupaonicu, meni je nenadmasan, a tako ga malo treba poprskati, pa podugo i traje, u kuhinji dax, i frosh volim, ali onaj universal, nesto mi cistocom mirise, za sebe volim mjenjati od sampona do svega, jedino se potpisujem za klasicni nivea losion za tijelo, oanj tamno plava boca, koza ko svila od njega, loreal mascara ona volumen nesto 4x , kao sivo-plavi oklop, oko 19 km, za moje jadne tanke i male trepavice spas, cudo od njih napravi, za djeciju guzu definitivno iva mast sto kod nas prave u apoteci, i od dezodoransa samo nivea( double efect ili pearl beauty)
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 9.3.2013 19:07:28
mishkica
da, kad napomenu micotico, meggle butter jogurt i mi uzimamo, najbolji je, omeksivace stalno mjenjam, al jedan ornel mi je bio naj naj, kad su bili oni gradovi, london, new york, paris milano, pa onaj u bijeloj boci, extra je bio, sad imam vir zlatni, predivan miris, i fairy-jar deterdzent za sudje