|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni
19.8.2011 22:26:28   
Neca xxx
Joj dadada, ja sada kontam sta je tintara, pa sam najprije shvatila da imas fleku od tinte! user posted image user posted image
Pa to je u stvari fleka od masnoce kose i tjemena, tako da bi trebalo da se moze skinuti svim sredstvima koja uklanjaju masne mrlje. Pokusaj sa dax-om. Mada je moguce da neces uspjeti odrstraniti fleku ako je stara, tj. ako je imas i uygajas odavno.

Ja koristim i dax i Super 10. I oba su mi super! samo sto mislim da je dax malo zesca hemija, a za Super 10 mi je neko rekao da je skroz organski i da nije otroovan tako da s njim smijes cak i zube prati. Nisam probala i ipak ne preporucujem. user posted image user posted image

A meni Super 10 stvarno nije puno skup jer ga razblazim u omjeru odprilike 1:8, tako da 8 litara platim 30 KM. To mi nije puno. I kao sto kaze Tajra, super je jer se jako lako ispere. Meni nije mrsko cistiti, alli ako to ocisceno moram kasnije isprati u sedam voda, e onda me bas prodje zelja za Pepeljuginim poslom. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 276
19.8.2011 22:28:37   
Anoniman
a kako ja mogu doci do tog superiska 10user posted image user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
  Neposredna veza do poruke: 277
19.8.2011 23:05:05   
Dida79

IZVORNA PORUKA: dadada

a kako ja mogu doci do tog superiska 10user posted image user posted image

Ja kupujem od idane 85 ako hoces javi se pa da ti dam njezin broj telefona

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 278
24.8.2011 11:09:38   
Cickolini
Nemam bas puuno proizvoda s kojim sam prezadovoljna pa nije tesko nabrojati ... :

1. Bio Eliksir - krema za ekcem - koja je jedina pomogla mojoj djevojcici, skupa jeste, ali vrijedi svakog centa ...

2. Bepanthen - krema za guzu odlicna

3. Clinic puder - predobar, nije tezak ...

4. Chanel maskara - odlicna i dugo traje

5. Ariel i Lenor - kombinacija boli glava

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 279
24.8.2011 11:14:44   
Hannica
IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image

Neznam mene je odusevio,frizider mikrovalna,napa....ma sve skripi.A mirise na limun i osvjezava

user posted image Volim ova sredstva sto sluze za sve.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 280
24.8.2011 11:18:30   
Hannica
Zadovoljna sam ovim samponom i regeneratorom,jer ja to zasluzujem.user posted image
http://www.lorealparis.com.hr/proizvodi-za-njegu-kose/samponi-i-proizvodi-za-njegu-kose-za-zene/elseve-re-nutrition/sampon-za-njegu.aspx

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 281
24.8.2011 11:56:10   
damma
a gdje kupit ovaj dax?

2004.
2008.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 282
24.8.2011 12:01:06   
damma
našla sam na prvoj stranici, konzumov proizvod, samo u konzumu.

2004.
2008.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 283
24.8.2011 12:12:57   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Hannica

Zadovoljna sam ovim samponom i regeneratorom,jer ja to zasluzujem.user posted image
http://www.lorealparis.com.hr/proizvodi-za-njegu-kose/samponi-i-proizvodi-za-njegu-kose-za-zene/elseve-re-nutrition/sampon-za-njegu.aspx

a eto opet meni uzas! user posted image user posted image user posted image ja ga bacila,imala i balzam. Valjda nam nije ista kosa.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 284
24.8.2011 15:23:28   
Hannica
IZVORNA PORUKA: helena_7

a eto opet meni uzas! user posted image user posted image user posted image ja ga bacila,imala i balzam. Valjda nam nije ista kosa.

Kod mene je bas kako pise na ambalazi,suha,ruzna i ostecena.user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 285
6.10.2011 15:41:09   
reallove

ovaj sam dugo koristila i dobar je pravo...

Meni se kosa pocela puno mastiti,prala je svaki dan i kupim u apoteci sampon BIODERMA ,odlican jeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 286
5.12.2011 8:45:28   
emma.L

user posted image

Neznam mene je odusevio,frizider mikrovalna,napa....ma sve skripi.A mirise na limun i osvjezava

Tko god je prvi preporučio, hvala mu! user posted image
Samo da pitam koliko vi ovo ispirete? Čini mi se kao jaka kemikalija, pa sam se zadala kao blesava da isperem kuhinju nakon čišćenja, ne znam je li potrebno trljati toliko poslije. Recimo Mr Muscle Kitchen samo jednom dodatno prebrišem truleksom,  ovo mi se čini puno jače.  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 287
   [Obrisana poruka]
5.12.2011 9:33:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 288
5.12.2011 9:37:19   
damma
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ovaj šampon je čudo:

user posted image

Prezadovoljna user posted image

kakvu kosu imas?
kod mene se inace brzo masti, a i prhuti imam. koristim ovaj
user posted image

al mi sad ni on ne odgovara. kosa mi je uzasna, da mi je neki drugi pocet koristit,a nemam pojma koji da uzmem.

2004.
2008.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 289
5.12.2011 9:48:59   
mamabb
IZVORNA PORUKA: damma

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ovaj šampon je čudo:

user posted image

Prezadovoljna user posted image

kakvu kosu imas?
kod mene se inace brzo masti, a i prhuti imam. koristim ovaj
user posted image

al mi sad ni on ne odgovara. kosa mi je uzasna, da mi je neki drugi pocet koristit,a nemam pojma koji da uzmem.

Ja imam užasno masnu kosu koju sam morala prati svaki dan ako želim da liči na nešto. Namjenjala se šampona, dojadio više i puder i nađem neki recept starih baka za masnu kosu.  orginalni ide ovako: čaša praška za pecivo i tri čaše vode4 razmutiti i s tim prati kosu, količina za više pranja. Ja uzmem jednu kesicu i razmutim ga u H&S citrus fresh šampon u šoljici i tim perem. Na vrhove samo stavim regenerator. Sad kosu perem svako treći dan. Koliko će trajati ne znam, jer mi se nakon određenih preparata valjda kosa zasiti pa ponovo počne biti ona stara al koliko da traje dobro, samo da odmorim od pranja svaki dan.

04.12.2008.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 290
5.12.2011 10:02:03   
ziki
IZVORNA PORUKA: emma.L

user posted image

Tko god je prvi preporučio, hvala mu! user posted image
Samo da pitam koliko vi ovo ispirete? Čini mi se kao jaka kemikalija, pa sam se zadala kao blesava da isperem kuhinju nakon čišćenja, ne znam je li potrebno trljati toliko poslije. Recimo Mr Muscle Kitchen samo jednom dodatno prebrišem truleksom,  ovo mi se čini puno jače.  
Ja sam zbog Nemirkovog bronhitisa presla na zeleno ciscenje, tj kao abraziv koristim sodu bikarbonu a za dezinfekciju i odmascivanje mjesavinu 50:50 sirce i voda. S vremena na vrijeme prebrisem sa Frosch vimom

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 291
14.12.2011 15:24:38   
AAmela
Maskara loreal Double Extension

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 292
29.3.2012 21:20:23   
bellla
preeedobro,koristim 5-6 godina
http://www.slikomat.com/slika/5249165.htm

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu AAmela)
Neposredna veza do poruke: 293
7.5.2012 9:56:04   
gvendolina
moram ovdje pohvaliti super 10,stvarno extra proizvoduser posted image

za vikend je A u gostima uflekao jagodom novu svijetlo plavu majicu,tek kada smo navece dosli kuci natopila sam fleku sa super 10....mislila sam da joj nema spasa jer se vec bilo osusilo,ali ujutru ni traga mrljiuser posted image

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 294
19.5.2012 16:28:50   
Miimy
Zene koje koriste dax interesuje me kako ispirete jel potrebno bas krpu vise puta isprati vodom i preci ili samo vlaznom krpom, nahvalili mi danas kupila pa da probam, i jel nagriza majicu ako se na nanese direktno na fleku na majici...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 295
19.5.2012 16:31:50   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Miimy

Zene koje koriste dax interesuje me kako ispirete jel potrebno bas krpu vise puta isprati vodom i preci ili samo vlaznom krpom, nahvalili mi danas kupila pa da probam, i jel nagriza majicu ako se na nanese direktno na fleku na majici...

Zavisi sta cistis,ja recimo plococe kad cistim samo prebrisem carobnom krpom.a prala sam fleku na djemperu i direktno naprskala nije nista nagrilzo.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 296
19.5.2012 16:35:00   
Miimy
hvala draga user posted image mogu cistiti unutrasnjost frizidera mikrovalne ,nisam nikad koristila a svi hvale a radovi u toku reko da probam i to cudooo

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 297
20.5.2012 14:27:50   
hatepsut
ok sam cistila kuhinju naravno ovom pastom pa reko da podjelim s vama.Inace nekad davno sam kupovala ovu pastu pa je jedno vrijeme nije bilo i opet sam nasla zenicu kod koje porucujem.znaci imam jednu u kuhinji ,jednu u kupaonici.Ko je koristio zna o cemu pisem.
Evo recimo imam drugaricu koja tesko cisti tus kabinu,ona kaze zlo joj.plasticna i vjecno fleke od kamenca.ja joj dala malo paste zena odmah kupila 2 :) kaze savrseno sve cisit ,a i sama sam se uvjerila !

user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 298
20.5.2012 15:16:48   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Miimy

ja ga koristim i ispirem po nekoliko puta.
A majice ne nagriza bar moju nijeuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 299
14.6.2012 22:03:05   
hatepsut
Danas probala osvjezivac prostora "frish Fresh" TISAL,extra kuca mirise ! user posted image toplo preporucujem ! Kao i sve ostale proizvode iz njihvog asortimana,em domaci proizvom,em cjene pristupacne user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *