Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 19.8.2011 22:26:28
Neca xxx
Joj dadada, ja sada kontam sta je tintara, pa sam najprije shvatila da imas fleku od tinte! Pa to je u stvari fleka od masnoce kose i tjemena, tako da bi trebalo da se moze skinuti svim sredstvima koja uklanjaju masne mrlje. Pokusaj sa dax-om. Mada je moguce da neces uspjeti odrstraniti fleku ako je stara, tj. ako je imas i uygajas odavno.
Ja koristim i dax i Super 10. I oba su mi super! samo sto mislim da je dax malo zesca hemija, a za Super 10 mi je neko rekao da je skroz organski i da nije otroovan tako da s njim smijes cak i zube prati. Nisam probala i ipak ne preporucujem.
A meni Super 10 stvarno nije puno skup jer ga razblazim u omjeru odprilike 1:8, tako da 8 litara platim 30 KM. To mi nije puno. I kao sto kaze Tajra, super je jer se jako lako ispere. Meni nije mrsko cistiti, alli ako to ocisceno moram kasnije isprati u sedam voda, e onda me bas prodje zelja za Pepeljuginim poslom.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 5.12.2011 8:45:28
emma.L
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: salmy
Neznam mene je odusevio,frizider mikrovalna,napa....ma sve skripi.A mirise na limun i osvjezava
Volim ova sredstva sto sluze za sve.
Tko god je prvi preporučio, hvala mu! Samo da pitam koliko vi ovo ispirete? Čini mi se kao jaka kemikalija, pa sam se zadala kao blesava da isperem kuhinju nakon čišćenja, ne znam je li potrebno trljati toliko poslije. Recimo Mr Muscle Kitchen samo jednom dodatno prebrišem truleksom, ovo mi se čini puno jače.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 5.12.2011 9:48:59
mamabb
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ovaj šampon je čudo:
Prezadovoljna
kakvu kosu imas? kod mene se inace brzo masti, a i prhuti imam. koristim ovaj
al mi sad ni on ne odgovara. kosa mi je uzasna, da mi je neki drugi pocet koristit,a nemam pojma koji da uzmem.
Ja imam užasno masnu kosu koju sam morala prati svaki dan ako želim da liči na nešto. Namjenjala se šampona, dojadio više i puder i nađem neki recept starih baka za masnu kosu. orginalni ide ovako: čaša praška za pecivo i tri čaše vode4 razmutiti i s tim prati kosu, količina za više pranja. Ja uzmem jednu kesicu i razmutim ga u H&S citrus fresh šampon u šoljici i tim perem. Na vrhove samo stavim regenerator. Sad kosu perem svako treći dan. Koliko će trajati ne znam, jer mi se nakon određenih preparata valjda kosa zasiti pa ponovo počne biti ona stara al koliko da traje dobro, samo da odmorim od pranja svaki dan.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 5.12.2011 10:02:03
ziki
IZVORNA PORUKA: emma.L
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: salmy
Neznam mene je odusevio,frizider mikrovalna,napa....ma sve skripi.A mirise na limun i osvjezava
Volim ova sredstva sto sluze za sve.
Tko god je prvi preporučio, hvala mu! Samo da pitam koliko vi ovo ispirete? Čini mi se kao jaka kemikalija, pa sam se zadala kao blesava da isperem kuhinju nakon čišćenja, ne znam je li potrebno trljati toliko poslije. Recimo Mr Muscle Kitchen samo jednom dodatno prebrišem truleksom, ovo mi se čini puno jače.
Ja sam zbog Nemirkovog bronhitisa presla na zeleno ciscenje, tj kao abraziv koristim sodu bikarbonu a za dezinfekciju i odmascivanje mjesavinu 50:50 sirce i voda. S vremena na vrijeme prebrisem sa Frosch vimom
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 7.5.2012 9:56:04
gvendolina
moram ovdje pohvaliti super 10,stvarno extra proizvod
za vikend je A u gostima uflekao jagodom novu svijetlo plavu majicu,tek kada smo navece dosli kuci natopila sam fleku sa super 10....mislila sam da joj nema spasa jer se vec bilo osusilo,ali ujutru ni traga mrlji
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 19.5.2012 16:28:50
Miimy
Zene koje koriste dax interesuje me kako ispirete jel potrebno bas krpu vise puta isprati vodom i preci ili samo vlaznom krpom, nahvalili mi danas kupila pa da probam, i jel nagriza majicu ako se na nanese direktno na fleku na majici...
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 19.5.2012 16:31:50
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Miimy
Zene koje koriste dax interesuje me kako ispirete jel potrebno bas krpu vise puta isprati vodom i preci ili samo vlaznom krpom, nahvalili mi danas kupila pa da probam, i jel nagriza majicu ako se na nanese direktno na fleku na majici...
Zavisi sta cistis,ja recimo plococe kad cistim samo prebrisem carobnom krpom.a prala sam fleku na djemperu i direktno naprskala nije nista nagrilzo.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 20.5.2012 14:27:50
hatepsut
ok sam cistila kuhinju naravno ovom pastom pa reko da podjelim s vama.Inace nekad davno sam kupovala ovu pastu pa je jedno vrijeme nije bilo i opet sam nasla zenicu kod koje porucujem.znaci imam jednu u kuhinji ,jednu u kupaonici.Ko je koristio zna o cemu pisem. Evo recimo imam drugaricu koja tesko cisti tus kabinu,ona kaze zlo joj.plasticna i vjecno fleke od kamenca.ja joj dala malo paste zena odmah kupila 2 :) kaze savrseno sve cisit ,a i sama sam se uvjerila !
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 20.5.2012 15:16:48
muaaa
IZVORNA PORUKA: Miimy
ja ga koristim i ispirem po nekoliko puta. A majice ne nagriza bar moju nije
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 14.6.2012 22:03:05
hatepsut
Danas probala osvjezivac prostora "frish Fresh" TISAL,extra kuca mirise ! toplo preporucujem ! Kao i sve ostale proizvode iz njihvog asortimana,em domaci proizvom,em cjene pristupacne