Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 18.2.2013 23:36:44
plinceza
pa stvarno SA kanton kao da je druga država mojoj prijateljici samo u decembru u SA kantonu kasnila naknada i to je odmah dobila 5 januara a inace svaki mjesec dobije naknadu najdalje do 20-tog a ja za 6 mjeseci dobila samo 2 naknade
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 19.2.2013 6:50:38
suberbeba
IZVORNA PORUKA: dandi84
Ja sam isto to čula odnosno vidjela zahtjev koji je moja koleginica pozivajući se na neke zakone trazila od firme da joj isplate...Ne znam da li su joj udovoljili jer jos nije pocela da radi a taj zahtjev imam kopiran na poslu pa ti mogu reći u skladu sa kojim zakonom imaš pravo na to....Sigurno postoji ta isplata razlike i to je predviđeno a koje firme isplaćuju i isplaćuju li uopšte to ne znam...
jel ti problem ,molim te skenirati ili napisati o kojem se clanu zakona radi i u kojem kantonu...da provjerim pa nije zgoreg traziti da se i to isplati...hvala...saljem ti mail adresu na pp
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 19.2.2013 7:20:15
dandi84
Aj kad dođem kući saljem ti mail, doslovno kako je ona tražila i na sta se pozivala...Sa posla ne mogu da otvorim pp kako su imjenili forum...A ZE-DO kanton je u pitanju...Probaj, nista ne gubis....
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 20.2.2013 9:59:15
suberbeba
Ja sam isto to čula odnosno vidjela zahtjev koji je moja koleginica pozivajući se na neke zakone trazila od firme da joj isplate...Ne znam da li su joj udovoljili jer jos nije pocela da radi a taj zahtjev imam kopiran na poslu pa ti mogu reći u skladu sa kojim zakonom imaš pravo na to....Sigurno postoji ta isplata razlike i to je predviđeno a koje firme isplaćuju i isplaćuju li uopšte to ne znam...
@ dandi84 hvala za mail,dala sam advokatu da provjeri i rece mi da se ovo odnosi samo na zaposlene u drzavnim institucijama...:( jel gdje danas bila uplata,jel iko zna?
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 20.2.2013 19:04:18
dandi84
IZVORNA PORUKA: suberbeba
@ dandi84 hvala za mail,dala sam advokatu da provjeri i rece mi da se ovo odnosi samo na zaposlene u drzavnim institucijama...:( jel gdje danas bila uplata,jel iko zna?
Nema na čemu, javi ako uspiješ da naplatiš razliku ili da saznas ko ima pravo na isplatu te razlike....Navijam za tebe
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 21.2.2013 14:52:03
suberbeba
pa ja...fino,kontaju bebice nece strajkovati ...a majke ih nece prestati hraniti.....ja sam za organizovanje neke kolekivne tuzbe ze do kantona i ministra...ko je za da vidimo koiko nas je pa da se pocnemo ozbioljnije dogovarati.