Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 21.2.2013 16:45:15
naida2
isplaceni samo zenica i zavidovici to su mi rekli u socijalnom u visokom a gospodja iz ministarstva kaze da nikom nije nista isplaceno pa sad neko laze
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.2.2013 11:51:45
naida2
meni su bili jucer rekli da je isplata i opet nista nije bilo racun prazan a vlada ze-do kantona donijela odluku da porodiljama koje su rodile 1 januara isplati 5.000km i to dvije su iz visokog a ostalim nista
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.2.2013 20:33:10
zepce84
hvala superbeba, meni u socijalnom rekli da ce decembarska sljedece sedmice, zbog toga pitam koja treba sada da se isplati. ali mislim da su se i oni onda malo preracunali i da vjerovatno nece isplatiti ovaj mjesec decembarsku. mislim da ni oni ne znaju vise nista.