Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 25.3.2013 12:46:22
mama mahira
i ja sam poslala alllli jos uvijek nema odgovora,,a bog sami zna kad cemo mi doc na red za isplatu jer jos ni budzetsi korisnici nisu primili platu a trebali 20.3.a rekli su im krajem mjeseca,,a naravno oni su njima preci vec mi i nase bebice
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 26.3.2013 8:06:10
suberbeba
mislim da imas pogresnu informaciju...policiji i prosvjeti je bila plata..ovo je cisto navlacenje i kupovaynje vremena...neg im Allah vrati sve ovo sto rade nama i nasoj djeci..i nista im gore ne treba u zivotu...
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 28.3.2013 13:08:35
mama mahira
Boze Mili i Dragi pa dokle ovo sve trpit,,da oni jedni drugima priznanja dodijeljuju a nane bebice nek cekaju..,,,,Dabogda i oni dozivili da cekaju ovako kao mi!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 28.3.2013 13:26:32
suberbeba
Postovani,
molim Vas za hitan odgovor po pitanju isplate porodiljskih naknada, za mjesec decembar ( sa 4 mjeseca kasnjenja ) .
Stvarno je sramotna cinjenica da je isplata plata i toplih obroka budzetskim kosrisnicima prioritetnija od isplata porodiljskih naknada,za koje znate da majke -porodilje ocekuju da bi svojim novorodjenim bebama omogucile neophodnu hranu i pelene.
Ovakva inertnost i nesluh Valde ZE-DO Kantona su stvarno za svaku osudu.Zar vas jedini alibi lezi u cinjenici da bebe nisu u mogucnosti stajkovati te ih zbog toga zaobilazite i zapostavljate na ovako grub nacin.
Ako je tako onda se zamislite u situaciji da Vi sjedite za punom trpezom a pored vas lezi par stotina beba koje placu od gladi a vi ih ignorisete, jer trenutna situacije se zaista ne moze ni prezentovati na drugi nacin.
S nadom u brzo odgovor,
Srdacno
evo mail koji sam poslala na premijera,ministra i federalnog ministra za rad, socijalnu politiku i izbjeglice , pa da vidimo hocel se sta destiti.Direktorica centra za socijalni rad u Tesnju mi je upravo isricala kako su na sastanu koji se odrzao kod ministra obavjesteni da naknada nema do dalnjeg....zao mi je sto sam vam donijela ovako lese vijesti ali tako je.