Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 12.3.2013 14:20:12
Suela
IZVORNA PORUKA: cija
moze mi neko reci kolka je sad porodiljska naknada u Zenici...od cega se racuna,kojeg iznosa...znam da uzasno kasne,al mene interesuje iznos.Hvala
naknada iznaosi 80% plate koju je porodilja primala zadnjih 6 mjeseci, a ako to prelazi prosječnu platu kantona, onda je umanje na iznos prosječne plate kantona, oko 600km. pozdrav
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 15.3.2013 8:30:29
suberbeba
IZVORNA PORUKA: cija
moze mi neko reci kolka je sad porodiljska naknada u Zenici...od cega se racuna,kojeg iznosa...znam da uzasno kasne,al mene interesuje iznos.Hvala
uzmu prosjek zadnjih 6 plata,pa onda od toga ti izracunaju 80 %,pa ti tih 80% jos umanje za 10% zbog zakona o mjerama stednje.Znaci 70 % od prosjeka plata zadnjih 6 mjeseci prije poroda...al nikako ti ne moze biti veca naknada od 600 KM....
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 25.3.2013 9:06:13
alisamaca
evo i ja trebam dobiti prvu naknadu,ali para nema.nazovem rođaka koji radi u ministarstvu finansijs zdk.uglavnom mi reče nema novca dovoljno,slabi priliv javnih prihoda,prvo skupljaju novac za plate i za ostala prava zaposlenih-budžetski korisnici.po njegovom mišljenju ako se nastavi ovakav tempo priliva prihoda,nakanade za porodilje se neće do dalnjeg isplaćivati!!!!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 25.3.2013 9:44:03
mama mahira
a ja se bas ponadala da ovog mjeseca nece bit problema za uplatu kad............opet istoooo kao i predhodnih mjeseci.ZALOSNO JE OVO STA RADE NASIM BEBICAMA