bebbe RR
|
Dobro jutro, mamice cekalice! Nadam se da ste naspavane, odmorne i cile! I vi i bebice cekalice. Ja sam se bas odmorila. Ustala oko sedam, ispratila MM na posao, i nazad u krevet, evo do sada. A, opet u wc ustajala samo jednom. Superica. Danas u pet imam kontolu i ginekoloski ce me pregledati, izmedju ostalog i dati jos preostale upute glede bolnice i poroda. Nisam zivcana. Recite mi, imate li sve spremno za u bolnicu?! Ja sam se najvise vodila spiskom sa RR koji je super. Jedino, ovdje treba nositi i svu opremu za bebe. Amela V, zanimljiva ti je prica i slicna mojoj. Ja sam udata za Slovenca i zivim, inace, u Sloveniji, a trenutno sam u Siriji zato sto MM radi za UN kao i tvoj . Jediino, mi sa Sirijom zavrsavamo krajem godine. Malaaaa, budi sretna da ne dobivas kile. Ja nikada nista nocu ne jedem, ponekad se napijem vode ili soka, a kada bih jela ko zna koliko bih tezila. Hehehehe.... Mynxlee, ti i tvoje brijanje "po sjecanju" ste me sinoc do suza nasmijali. Cak sam i MM prepricavala i valjali smo se os smijeha oboje. I sama ti se brijem po sjecanju. Nije mi tesko u kadu i iz kade, ali brijanje mi jeste tegoba. Ovdje su frizeri nemoguce jeftini tako da kosu perem i susim u salonu pored kojeg zivim. Necu se mocu tako luksuzirati kada se vratimo u SLO, krajem godine. A i moja kosa je i gusta i bas duga. Melissad, ne sekiraj se. HB da su nam muzevi brizni, zamisli da mu je svejedno?!?!?!?! Snaci ces se ti i roditi, bez frke. Tweety! Blago tebi! Drago mi je da uzivas sa svojim malom princezom i bas je super da te nisu rezali. Meni je to nezamislivo. Nazalost, ja imam zakazani CR koji, navodno, ne mogu izbjeci, tako da mi tvoj savjet ne moze pomoci, ali super je da si ga podjelila sa nama. Kako je mala princeza s lijepim imenom?! Mamice cekalice, imate li sve pripremljeno ime za bebu i znamo li sve sta nosimo?! Ja znam vec dugo da je curica i znamo vec dugo da je EMA. Nana_Ze, hvala za spisak cekalica! Pusa svima!