bebbe RR
|
Dobro jutro/dan, drage moje čekalice! Vidim, sve ste dobre volje i pozitivne i to mi je superica! Ja sam spavala kao top! Vjerovale ili ne, niti jednom nisam ustajala na wc, a sinoc smo bili na nekoj svedskoj zabavi i popila sam hektolitre vode!!!!! Meni je ostalo jos deset dana i cini mi se da nisam ni nervozna. Jedino sto me iskreno nervira je oblacenje. Popodne idem sa MM u stari dio grada da kupimo suvenire i poklone, jer s Damaskom zavrsavamo krajem decembra, pa da je sve spremno, zato sto predpostavljamo da nam s bebom nece biti do hodanja po carsiji. Za takvo oblacenje se jos i snadjem, ali kada se treba nesto "napucati" dodje mi da poludim! A bas u ovoj sedmici hem mi bi rodjendan, hem sinoc dernek, hem sutra imamo godisnjicu braka pa idemo s nekom rajom na veceru.... Da li sam ja luda, ili je i vama dosadila trudnicka odjeca?! A najvise od svega mi idu na zivce komplimenti tipa: "Divno izgledas!", nekako imam osjecaj kao da mi ljudi u lice lazu . Ma, znam ja da izgledam OK, istina, kao da sam pojela loptu, ali OK, no to neko preuvelicavanje i pretjerivanje me smori.... Rekoh li ono ja na pocetku ovoga pisanija da nisam nervozna?!?!?!?! Mama bb, super da si se dobro odmorila. Dinciii, i ti bi se morala malo vise odmarati. Kazu, treba nakupiti energije, iako ja ne vjerujem da se energija moze cuvati u rezevama. Malaaaa, nadam se da ce TM fakat biti tako dobar kao sto obecava, no, koliko i ja znam iz iskustva, Nana_Ze vjerovatno imam pravo. No, ne smijem duse grijesiti, MM je dobar i poslusan i veoma pazljiv i obicno, a i sada. Amela V, ako nisam previse radoznala, gdje se ti nalazis? Ja sam prvo mislila u New Yorku, onda skontah u Italiji, pa na kraju neko rece u Mostaru? Ko je od nas prvi na redu za radjanje? Malo sam "ljubomorna" na vas kojima su mame blizu ili dolaze u posjetu. Cak i punice... Imam ja pomoc, ali placena pomocnica nije isto sto i tvoja mati... Ne trebam objasnjavati, sve znate sta mislim. Kako imate namjeru provoditi vrijeme do poroda?! Ja sam sama ponedjeljak, utorak i srijedu, MM ide sluzbeno u Beirut, i nesto razmisljam da si priustim predporodno "samorazmazivanje", tipa, frizer, pedikir, manikir, masaza... Mozda cak i one trepavice da ugradim, da ne budem bas sasvim grozna na slikama. A, recite mi, planirate li vi nositi make up u bolinicu?! Ja sto se raspisah! Prava dokona trudnjaca