|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
15.11.2008 11:12:00   
bebbe RR
Dobro jutro/dan, drage moje čekalice!

Vidim, sve ste dobre volje i pozitivne i to mi je superica!
Ja sam spavala kao top! Vjerovale ili ne, niti jednom nisam ustajala na wc, a sinoc smo bili na nekoj svedskoj zabavi i popila sam hektolitre vode!!!!! Meni je ostalo jos deset dana i cini mi se da nisam ni nervozna. Jedino sto me iskreno nervira je oblacenje. Popodne idem sa MM u stari dio grada da kupimo suvenire i poklone, jer s Damaskom zavrsavamo krajem decembra, pa da je sve spremno, zato sto predpostavljamo da nam s bebom nece biti do hodanja po carsiji. Za takvo oblacenje se jos i snadjem, ali kada se treba nesto "napucati" dodje mi da poludim! A bas u ovoj sedmici hem mi bi rodjendan, hem sinoc dernek, hem sutra imamo godisnjicu braka pa idemo s nekom rajom na veceru.... Da li sam ja luda, ili je i vama dosadila trudnicka odjeca?! A najvise od svega mi idu na zivce komplimenti tipa: "Divno izgledas!", nekako imam osjecaj kao da mi ljudi u lice lazuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma, znam ja da izgledam OK, istina, kao da sam pojela loptu, ali OK, no to neko preuvelicavanje i pretjerivanje me smori....
Rekoh li ono ja na pocetku ovoga pisanija da nisam nervozna?!?!?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mama bb, super da si se dobro odmorila. Dinciii, i ti bi se morala malo vise odmarati. Kazu, treba nakupiti energije, iako ja ne vjerujem da se energija moze cuvati u rezevama. Malaaaa, nadam se da ce TM fakat biti tako dobar kao sto obecava, no, koliko i ja znam iz iskustva, Nana_Ze vjerovatno imam pravo.user posted image user posted image user posted image No, ne smijem duse grijesiti, MM je dobar i poslusan i veoma pazljiv i obicno, a i sada. Amela V, ako nisam previse radoznala, gdje se ti nalazis? Ja sam prvo mislila u New Yorku, onda skontah u Italiji, pa na kraju neko rece u Mostaru?
Ko je od nas prvi na redu za radjanje?
Malo sam "ljubomorna" na vas kojima su mame blizu ili dolaze u posjetu. Cak i punice... Imam ja pomoc, ali placena pomocnica nije isto sto i tvoja mati... Ne trebam objasnjavati, sve znate sta mislim.
Kako imate namjeru provoditi vrijeme do poroda?! Ja sam sama ponedjeljak, utorak i srijedu, MM ide sluzbeno u Beirut, i nesto razmisljam da si priustim predporodno "samorazmazivanje", tipa, frizer, pedikir, manikir, masaza... Mozda cak i one trepavice da ugradim, da ne budem bas sasvim grozna na slikama. user posted image user posted image user posted image A, recite mi, planirate li vi nositi make up u bolinicu?! Ja sto se raspisah! Prava dokona trudnjacauser posted image user posted image user posted image user posted image

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 726
15.11.2008 12:02:26   
Anoniman
draga bebbe vidim usitnilo, i neka je... drago mi je da si mi vesela!
Samo ti naprijed! Ja sam isto prije poroda kao da ću na bal... od tretmana lica, manikira, masaža itd. I vjeruj to mi je baš pomoglo da se opustim prije svega što je slijedilo!user posted image
A imaš jednu temu o šminkanju, ukucaj gore "šminka na porodu", upravo sam je ja postavila, ako nisi dosad čitala, mislim da ćeš se bar nasmijati.
A to za odjeću... bilo je dana kad sam mislila da extra izgledam i onda kad vidim slike s tog izlaska...zgrozim se! A bilo je dana kada bih izvrnula čitav ormar i opet mi se ništa nije sviđalo i ja bih samo rekla mužu, ostajemo kod kuće i onda nije bilo potrebe ni za kakvom odjećom!user posted image
A zadnjih par dana prije poroda sam se bila naklatila na jednu te istu ljubičastu tuniku i bijele hlače... i sve sebi govorila: jedva čekam da vas se riješim, čim dođem sebi idem i kupujem sve od a do ž... i nisam se okrenula evo došlo vrijeme nove odjeće, bebica se već smije i sinoć govorim mami i sestri: vjerujete li da ja sad i ne mogu da vjerujem da sam bila trudna!!!
Tako će biti i sa tobom i sa svima koje čekate!
puno zagrljaja poljubaca i lijepih želja!
pratim vas! user posted image

< Poruku je uredio Shee -- 15.11.2008 12:04:36 >

(odgovor članu bebbe RR)
  Neposredna veza do poruke: 727
15.11.2008 12:29:42   
mynxlee
pozdrav moje lijepe okrugle trudnice!
juce nisam imala priliku da se s vama intezivnije druzim, posto mi je u stanu bio haos. stan je bio kao gradska deponija. to smo sredili, ocistili, danas sam ostatak privela kraju i sad je sve, ali bas sve (bar tako mislim) spremno za bebu.
sinoc sam oko 01,00h virnula da vidim sta ste pisale, jer da nisam, ne bi mogla zaspati. osjecala bih krizu, posto sam se pravo navukla na RR. ne bih mogla zaspati user posted image kad si u stranoj zemlji, nemas drustva nekog (dok je MM na poslu), druziti se s RR clanovima pomaze mnogo da se izadje iz neke dosadne svakodnevnice. bez obzira na to, vi ste prave i moje jedine virtualne drugarice. pa, iskoristila bih ovu priliku da vam se zahvalim sto postojite, jer sjajne ste. evo svakoj od vas topli user posted image od mene.
juce sam dan dobro provela, sto se tice predporodjajnih simptoma. standardno su me bolile prepone, ledja tu i tamo. kad spustim ruku na dnu stomaka, cini mi se da mogu osjetiti glavicu koja se spustila skroz dole. mislim da moju bebu i vanjski svijete dijele samo 2 cm. imate li vi takav osjecaj?
mali se koprca i pravi talase u mom stomaku i to uvijek u isto vrijeme, pa mislim da ce kad se rodi biti budan u to vrijeme.
juce sam uhvatila MM kako stoji pored praznog krevetica i kao nesto tepa user posted image izgleda da vjezba spiku. bio mi je bas smjesan. oboje smo napeti i jedva cekamo da se rodi. samo on se vise sikira, sta ako me zaboli dok je na poslu, pa bude kasno da cekam njega ili nedaj Boze bude nedostupan, ko ce zvati hitnu, od svih njegovih rodjaka i drugova koji su ovdje imam broje telefona i rekao mi je kad zaboli da sve zovem, pa ko prije dodje. hehe... moli mene i bebicu da cekamo da dodje njegova sestra, pa ce biti lakse bar dok je on na poslu, ako krenu bolovi. ona dolazi krajem ovog mjeseca, a ja cisto sumnjam da cemo mi imati strpljenja cekati ju.
jutros sam MM ispratila na ribolov. hajd' nek se malo opusti, ali sto je najgore tamo nema mreze i da sta bude ne mogu ga dobiti. ne sikiram se, jer ne mislim na najgore. iako ne znam njemacki, nazvala bi hitnu, pa objasnila bih nekako. znam reci adresu, da sam trudna, vrisnuti koji put tek toliku da cuju da je stvarno hitno i nema nikakvih problema. za nevolju, znam engleski, pa cemo se nekako sporazumiti.
ne znam je li to normalno, ali poroda se uopste ne bojim. bar ne za sada. mozda ce me panika uhvatiti kad sve to krene. ja sam mrtva - 'ladna po pitanju porodjajnog straha. bas sam ono user posted image
uuu, raspisah se i ja... moram kad nemam s kim prozboriti koju.
user posted image moje, samo hrabro i bez straha. sad kad krenemo sve jedna po jedna odlaziti s foruma i vracati se s dobrim vijestima i predivnim iskustvom.
sve vas user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 728
15.11.2008 13:23:50   
Nana_Ze
da vidimo te termine drage moje
izgleda da cu ja prva ovdje da se porađam

nana_ze 20.11.
bebbe 25.11.
behmen 1.12.
amela v. 4.12.

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 729
15.11.2008 13:30:58   
bebbe RR
Veliki pozdrav, Shee!
Drago mi je da je tvoja princezica vec veliki curetak i da te nagrajuje osmjesima. Ja se najbolje sjecam osmjeha moje, sada velike, kceri. Znala me je "zlopatiti" po cijeli dan, ali onda kada se osmjehne, meni srce k'o Sibir i sve bih ponovo - i nosala i hranila i sredjivala i uspavljivala... A sto se tice trudnoce, vjerujem ti da si je zaboravila. Vjeruj mi, ja se samo kroz maglu i prepricavanja moje mame sjetim svoje prve trudnoce. Istina, bilo je to prije haman 14 godina, pa i nije neko cudo. A sto se tice odjece - i sama sam ti takva. Naklatim se na jedno, kao luda. A, ovdje je izbor trudnicke odjece katastrofalan, tako da ja od trudnickih majica imam samo jednu!!!! Sve druge su mi visoko rezane i duge, jer je takav modni trend, na nasu srecu, ali nisu trudnicke.
Najteze mi pada muka s cipelama. Ja sam, naime, "ovisna" o stiklama, iako mjerim 176 cm, a sada su mi noge kao dva somuna i vecinu obuce ne mogu ni pomisliti da obujem. Sreca pa sam ovdje, u toplim krajevima gdje jos hodamo bosi, te imam jedna natikace s punom petom koje mogu za svaku prigodu (ili su meni pali standardiuser posted image , a dovoljno sam ih razvalila da ih nekako i uspijem obuti. user posted image user posted image user posted image user posted image A, sto se tice slika - vjeruj da ih maksimalno izbjegavam. To je, trenutno, jedino rijesenje.user posted image user posted image user posted image user posted image Bas sam maloprije citala temu o sminkanju i slatko se nasmijala. Meni se cini da je ideja s malo dotjerivanja pred porod dobra iz vise razloga - osjecas se zenstvenije, malo si krenes misli s poroda, a osim toga, proci ce neko vrijeme prije nego ponovo budemo imale vremena za sve to.
Mynxlee, ti mene opasno nasekirala s tim svojim neznanjem njemackog, a znas engleski!!!! Nemoj zezati! Engleski ti je tu super upotrebljiv. Ja sam godinu dana bila u Njemackoj na nekoj specijalizaciji i malo ko da nije govorio engleski. Zamisli kako je nama ovdje - iskljucivo engleskim se koristimo, jer nema druge varijante, a Sirija je bila francuska kolonija, tako da engleski i nije tako rasiren koliko je, recimo, u susjednom Jordanu.... Nista se ti ne sekiraj, sve ce biti OK, cak i ako TM ne bude kod kuce. Ovo ja sada tjesim i tebe i sebe.   user posted image user posted image user posted image user posted image Ali, bice OK, sigurno. Nasmijala si me bas sa tim svojim planom za telefoniranje bolnici.
Cure, veliki pozdrav i zagrljaj svima. Odoh kuhati rucak, dobila sam novi recept, pa da isprobavam. Pusa.

< Poruku je uredio bebbe -- 15.11.2008 13:38:03 >

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 730
15.11.2008 13:31:05   
mynxlee
ja sam 08.12. aman zadnja

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 731
15.11.2008 13:33:32   
mukica
myxelle jesu li prestali ti bolovi kako se osjecas

Mamini djecaci
12.03.2001
25.07.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 732
15.11.2008 13:34:40   
mukica
Ja fulila ime skroz sory

Mamini djecaci
12.03.2001
25.07.2008

(odgovor članu mukica)
Neposredna veza do poruke: 733
15.11.2008 13:35:12   
Nana_Ze
Vidim imamo i novih trudnica-cekalica, dobro nam dosleuser posted image user posted image ..Mynexlee bas sam jucer razmisljala sto te nema, pomislila sam da si mozda vec i otisla u bolnicu, a znaci imali ste nekog posla. Dobro je sto tako razmisljas, nemas cega da se bojis, i ja sam isto tako pozitivna kao i ti, ne razmisljam previse, uvijek sam bila i ostat cu optimisticna..Bebbe ti samo hodas i uzivas, samo naprijeduser posted image . Molim te dobro razmisli o odlasku kozmeticarki, ja sam isla na depilaciju i pedikuru i gadno sam se prehladila. Evo sedmi dan sam prehladjena, ali sad sam puno bolje. Zamisli rez i kasalj dole uh...koji uzas.....
Dincii vidim vjezba kasno lijeganje i rano ustajanje hihihi, trebat ce ti to draga moja..
U bihacu znaci treba i svoju posteljinu ponijeti..da vidite ovdje u zenici kakve spavacice daju, da se najezite, sretne ste ako dobijete spavacicu koja ima bar dva dugmeta :) a kreveti su isto camci, propadnete u njega kad legnete, zamislite kako je tesko izaci porođen iz njega...uhh, al eto sve brzo prodje i zaboravi se kad vidite bebu. Mogu misliti koliko ste sve uzbuđene i sa kakvim nestrpljenjem ocekujete da se prvi put vidite sa svojim bebicama...kakav je to krasan osjecaj....

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 734
15.11.2008 13:37:43   
mynxlee
nisam ni neki englez, ali znam se snaci u nevolji user posted image
a sto se moje trudnice odjece tice, nije mi dosadilo. samo u zadnje vrijeme brzo mi otjesnja po dnu stomaka, pa ako sjedim malo duze zna me stomak bas ruzno zaboliti. neki dan sam si kupila nove trudnicke hlace koje su 2 broja vece, pa mi mogu biti i da profuram termin i-ha-ha.
izgled neki nisam promijenila. noge iste, ruke, ma sve, samo sto sam progutala veeeliku loptu. s ledja ne izgledam kao trudnica, pa MM drago sto mu se nisam izoblicila. ali mu moj pupak svakodnevno bode oci. hehehe...
inace opasala sam se s kaisem od strija, takodjer imam od istog materijala i gace, ali one pumparice do koljena. sva sam sarena, ali neopterecena. svejedno mi. sretna sam sto cemo uskoro dobiti user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 735
15.11.2008 13:38:30   
Nana_Ze
nana_ze 20.11. user posted image
bebbe 25.11. user posted image
behmen 1.12.
amela v. 4.12.
mynxlee 8.12.user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 736
15.11.2008 13:43:34   
bebbe RR
Nana_Ze, hvala ti na savjetu. Evo, meni prehlada prolazi, a svakako ovdje nije hladno, tako da sam je vjerovatno pokupila od nekog drugog, a ne od hladnoce. Ima preko 25 stepeni. Prevruce cak i za ovdasnje uvjete. Mynxlee, sto se strija tice - izblijedice one, ne sekiraj se. Ja sam ih u prvoj trudnoci imala puno, po donjem dijelu stomaka. Ovaj put nisam dobila nijednu. Negdje sam procitala da je koza poslije tridesete elasticnija. Hajde, bar neka sreca od starosti:) Ma, nisam se nija izoblicila i isto mi se s ledja ne vidi da sam trudna. Ali, stopala i sake su mi oteceni i to dobro. Ma, ne sekiram se. Bice OK, aBd. 

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 737
15.11.2008 13:47:37   
bebbe RR
Nana_Ze, znaci, prvo ti pa onda ja?! Uh, sto proleti vrijeme, covjece! Tebi ostalo jos pet dana?! Zao mi je da su uslovi u Zenici takvi, ali, samo neka ste ti i bebica dobro, to se sve zaboravi i irelevantno je. Nadam se da bar higijenski zadovoljavaju. Kada ja MM pricam o bolnickim uslovima u BiH on meni ne vjeruje. Inace je iz Slovenije. Njemu i ova ovdje bolnica u kojoj cu se, aBd, poroditi, izgleda prosjecno, a meni se cini kao hotel s pet zvjezdica, u odnosu na ono sta sam kod nas vidjala. 

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 738
15.11.2008 13:53:20   
mynxlee
IZVORNA PORUKA: bebbe

Ali, stopala i sake su mi oteceni i to dobro.

to je normalno kad se dodje pred kraj trudnoce. samo ako je bas ono previse oteceno, onda se mora biti pod nadzorom ljekara. zbog toga nista ne brini. i meni znaju navece noge oko clanaka oteci, ali ne bole me. nekako su mi koljena slaba i bole me. valjda tesko podnose ovaj teret, jos se ja nisam puno ni udebljala. juce sam nesto brisala, pa sam morala poravniti na pod. ajme, cunala sam se lijevo desno dok nisam dospjela u pozu na koljena, pa sam se na jedvite jade ispravila.
sve to ide u opis trudnickog staza.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 739
15.11.2008 13:54:28   
mynxlee
jeste primjetile na onom spisku razlika izmedju termina je sve izmedju 4 i 5 dana. kazem ja kad zaredamo, pa svake sedmice po jedna, ako neka ne pozuri prije.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 740
15.11.2008 15:27:23   
Amela V.
Pozdrav drage moje trudilice, dok sam ja procitala zadacu, raspisale ste mi se pravo danas. A sve vas nije strah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sala mala....
Eh ovako, prvo da razjasnim misteriju..... Ja sam inace iz Travnika, udataa sam za Italijana, od 2004 godine zivim u Italiji, s tim da se trenutno nalazim u New Yorku jer MM radi za UN. Ovdje sam od januara 2007. godine i ostajemo do decembra 2010. ako Bog da. Ovdje cu se i poroditi s Bozijom pomoci. Ne znam od kud da se Mostar spominje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Helem nejse....
Ja sam isto tako super spavala, u wc sam ustajala 3-4 puta, vise se i ne sjecam, jer ja to sve obavim u polusnu, zatvorenih ociju user posted image user posted image user posted image
Danas je na redu sklapanje krevetica i komodice, pa onda slaganje stvarcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Planiramo jos otici u nabavku kojekakvih namirnica, mi odemo u jednu veliku prodavnicu, tipa veleprodaja, pa tu kupimo dosta stvari (hrana), neka se nadje, barem da se u pocetku ne moramo brinuti oko toga.
Sutra planiramo pospremanje stana, MM treba ocistiti tepih u dnevnom boravku, jer ja nema sanse da se sagnem. Ja sam nedavno imala goste 10 dana koji nisu naucili da se izuvaju u kuci, pa je moj bijeli tepih postao sivi user posted image user posted image user posted image user posted image . Probacemo ga ocistiti, a ako se ne mogne, onda cu ga dignuti i neka stoji do proljeca, kad cemo ga odnijeti negdje na pranje.
Vidim, pravite listu sa datumima, kod mene je user posted image , pa eto da znate.

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 741
15.11.2008 15:38:57   
melissad
Cao drage moje cekalice.Nije me bilo duze,imala problem sa internetom. Bas ste mi falile.Da vas ne davim sa time kako se osecam, verujte mi, isto kao i vecina trudnica, sve me boli.Meni je mozda ostamo jos 2dana do porodjaja, a mozda 9 dana, zavisi od mojeuser posted image  jer ona sedi kako sedi; pa ce biti CR abd.Necemo biti vise same abd, sad ce nama nase user posted image  da promene svakodnevnicu, kazem onima koje su kao i ja u tudjini same i daleko od svojih, ali tako nam sudjeno. Veliki pozzzzz user posted image user posted image user posted image

19.11.2008. rodila se DINA, sreca moja najveca

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 742
15.11.2008 15:42:06   
mynxlee
jesu. ali skontala sam zasto me boli. znas, bosanka, pa mora proci par dana sa skontam zasto me boli. hehehe... bez uvrede ostalim bosankama. uh, koliko vidim sve bosanke. user posted image
boli me kada dugo sjedim ili stojim, jer tada bebina glavica najvise pritisce stidne kosti. sad se kupala, pa dugo sjedila u kadi (ko biva tako mi se lakse okupati) i kad sam izasla pocelo me boliti, ali to je zato sto je podloga na kojoj sam sjedila tvrda.
citav je proces mog ulaska i izlaska iz kade. jos malo pa ce mi trebati kran da me dugne i spusti u kadu.
kako vi deverate s kupanjem? a tek depiliranje intimne zone...user posted image po sjecanju se depiliram.

(odgovor članu mukica)
Neposredna veza do poruke: 743
15.11.2008 15:43:50   
Amela V.
Pozdrav melissad.... znaci i kod tebe je "veselo" neka hvala Bogu, jos malo i eto nama nasih user posted image ako Bog da.
Vidim ti si u Belgiji, kako ti je tamo?

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 744
15.11.2008 15:46:32   
mynxlee
IZVORNA PORUKA: Amela V.

Danas je na redu sklapanje krevetica i komodice, pa onda slaganje stvarcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e, vidjeces kako je uzivanje slagati djecije stvarcice. ja sam par stvarcica slagala pola dana. zato me juce nije ni bilo. hehehe... sve se radi polako, s puno ljubavi i sve mora biti pod konac i na svom mjestu. blindirala sam komodicu da ne smije niko nista da dira i da gleda.
uzivaj u slaganju robice.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 745
15.11.2008 15:47:47   
Amela V.
Pozdrav mynxlee i za tebe, kako si danas? Vidim ti se kupala, super..... ja se uvijek tusiram, dugo nisam sjela u kadu da se malo "iskiselim". A razlog je taj sto su ovdje u stanu gdje sam ja kade jaaaaaaaako niske, pa mi nije ugodjaj.... Nema veze, i tusiranje je super.
A sto se tice depilacije, e to je vec posebna prica. Sto ti kazes, najcesce se depiliram po "sjecanju" i na dodir.... uh jedva cekam da opet mognem sve fino da vidim, a najsmjesnije mi je kad ne vidim stopala od stomaka. prije na to nisam obracala paznju ali u zadnje vrijeme me malo i nervira user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 746
15.11.2008 15:48:31   
mynxlee
ti si izgleda od svih nas najbliza terminu. zelim ti puno srece. bilo carski rez ili prirodan porod, samo da prodje sve u redu i da konacno primis u ruke svoju bebicu.

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 747
15.11.2008 15:52:46   
mynxlee
tusiram se i ja inace, ali posto je kada u kupatilu bez zastite i posto mi stomak strci van kade, sve zivo isprska, pa vise volim poravniti u kadu, nego poslije sve brisati. inace sam i kosu prala danas po prvi put u kadi, jer ju inace perem preko kade, ali sad je vanredno stanje, pa moram promijeniti navike. zato sam dugo sjedila. dok sam kosu oprala, pa dok sam se osurila, pa oprala... haos.
vrbujem onog svog da me izdepilira user posted image ali izvuce se svaki put.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 748
15.11.2008 16:06:53   
melissad
hvala AmelaV i ja tebi zelim isto. Pa nije lose, jedino sto me ubi monotonija, svaki dan isti. Nadam se da mi mama dobije vizu i da mi dodje, ako ne , ja i MM cemo zajednicki sve , i zaove mi nisu daleko, pa mislim da ce mi pomoci. Munyxle hvala, veruj mi da jedva cekam da se upoznam s user posted image , svaki dan mi je ko godina hahaha, ali i ovo ce biti samo drage uspomene abd.   Ssve sam i ja oprala, ispeglala i slozila, ma nista draze od toga u pravu si, sve je spremno. Nadam se i da ce sve dobro i  s hajrom proci.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 749
15.11.2008 16:09:04   
melissad
meni tusiranje prija, ali se ipak ne zadrzavam puno, jer me posle stomak zaboli, a pranje kose me ubija, jer mi je duga a moram da se sagem uuuuuhhh, jedva cekam de se sredim ako bog da.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *