|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
15.11.2008 16:12:13   
mynxlee
kod mene je isto bila duga, pa sam cekala da prodje svadba u avgustu da se osisam. cim je svadba prosla osisala sam se na paz malo duzi, kasnije malo kraci, a slijedece mi je skroz kratka kosa. znam kako mi je s kosom deverat, pa sam se zato osisala. gusta kosa, tesko se susi, a ako ju ne osusim dobro i izadjem na van, sutradan oteknem ko bulka.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 751
15.11.2008 16:23:01   
melissad
i ja cu abd na paz, ne puno kratak, jer mi je vise stvarno dojadila duga kosa. Znam da ces se sada smejati, ali ja se nisam sisala citavih 9 meseci, jer su me uplasili pricom da nevalja, zbog bebe i eto tako.Znam i sama da su to babske price, ali eto poslusala sam.

19.11.2008. rodila se DINA, sreca moja najveca

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 752
15.11.2008 16:27:47   
mynxlee
zasto bih se smijala? ja sam trpila svakodnevnu zubobolju u isto vrijeme 4 mjeseca, jer sam cula da tek poslije 4 mjeseca trudnoce valja se otici zubaru. svi smo mi sujevjerni. neko vise, neko manje. cak su to i oni koji kazu da nisu.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 753
15.11.2008 16:36:58   
melissad
Da, sigurno si u pravu user posted image user posted image . Da li se tebi desava da ti usne pucaju i ljuste se? Meni se to desava evo citavih mesec dana, nista mi ne pomaze, mozda je to normalnouser posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 754
15.11.2008 16:43:10   
mynxlee
jeste i kod mene je ista situacija sa usnama. bas sam neki dan pricala sa jednom trudnicom koja mi se pozalila da ima isto taj problem.
ne znam da li to ima veze, ali kazu kad trudnica dodje do kraja, usne joj se napuce (nadodju), pa mozda zbog tog zatezanja pucaju.
ma ko ce to sve znati.

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 755
15.11.2008 16:46:28   
melissad
da, mozda si u pravu, bas nekad osetim da su mi se malo uvecale i izgladam sebi smesno kad se pogledam u ogledalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 756
15.11.2008 16:54:58   
mynxlee
ima nesto u tim bapskim pricama.
jutros u 05,00 ispratila covjeka na ribolov i jos ga nema. ne smijem ga nazvati (iako je dostupnost upitna), jer ce se uplasiti da je krenuo porod, pa ce mu sve ribice koje je upecao pasti u vodu. user posted image

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 757
15.11.2008 17:01:34   
melissad
user posted image user posted image user posted image  i mene moj tako nekad zabrine, jer radi nonstop trecu smenu, pa se nekad zadrzi i ja se pitam sta je s njim, a nekad se suzdrzim da ga ne nazovem, jer on odmah pocinje da panici i pomisli na user posted image  , ne mogu jos da ga zamislim kad se budem poradjala, kako ce on reagovati jer je puno plasljiv i panicar je, a potreban mi je zbog jezika, ako bude porebno da se pricauser posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 758
15.11.2008 17:08:30   
mynxlee
kod mene ti je ista takva situacija. jadan nekad se toliko zbuni da mi ne zna ni prevesti kako treba kad smo kod doktora. vise se sikiram kako ce on podnijeti porod, nego kako cu ga podnijeti ja sama.
sad ga nazvala, a on ne smije ni da pita sto sam nazvala. hahaha... boji se odgovora.

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 759
15.11.2008 17:31:49   
emina_h
I ja vas pozdravljam i pridruzujem vam se,moja bebara dolazi aBd
06.12.08.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 760
15.11.2008 17:53:45   
dinciii
Nana_Ze pa mene si zaboravila user posted image user posted image user posted image sa terminima..izgleda se moram cesce javit da me zapamtite user posted image user posted image user posted image ja sam ono danas ustala jako rano i isla sam malo u shopping ev sad se vratili i vjerujte da me sve boli uh uh nije vise lako ni hodati....vi ste se vidim pravo raspisale pa nisam vise ni u toku sta se sve zbilo nisam stigla sve procitat,uglavnom vidim da ste sve na broju,znaci nije jos ni jednu uhvatilo user posted image Znam bebbe da se trebam naspavat,al eto nemogu,ja koja inace moze u svako doba da spava sad nesto nemogu....bas steta al ne dam se...ja sam danas isto htjela da se osisam i obrve ocupam,al mi mrsko bilo ici kod frizera pa cu sljedece sedmice ako bog da...sto se tice poroda nije me jos poceo strah hvatat,hehe jedva cekam da me zaboli...danas sam konacno nasla bijelu posteljinu za krevetac,jer ne znam sta je pa hocu neutralno nesto a tu je najljepsa bijela boja...

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 761
15.11.2008 18:03:47   
mynxlee
pa gdje si ti dinciiice? nema te vazdan. jos sve duramo, a dokle vidjecemo. dodje mi covjek. odoh. aman upecao nesto.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 762
15.11.2008 18:09:24   
dinciii
Dinciii danas hodala malo,trosila pare user posted image user posted image user posted image user posted image ma vidjela sam da ste bile aktivne bas,meni bas sad krivo sto nisam i ja bila tu kad ste se raspricale user posted image uglavnom sad sam tu nekih sat pa idem u goste,uh danas bas plaho setam...a i bebac u stomaku se uzvrtio user posted image kako se ti danas osjecas jel te sta boli,mene nista sem sto idem precesto u wc...

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 763
15.11.2008 19:34:20   
Nana_Ze
dincii sorry sto te nisam stavila....ako ima jos neka javite ili ako ima greska da ispravimo:)

mi se svi komirali citavo popodne, pa me nije bilo...:) pozdrav svima, pusiceeeee

melissad 17.11-25.11.
nana_ze 20.11. user posted image
dincica 22.11.
bebbe 25.11. user posted image
malaaa 26.11.
dinciii 30.11.
behmen 1.12.
amela v. 4.12. user posted image
emina_h 6.12.
mynxlee 8.12.user posted image

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 764
15.11.2008 22:22:47   
mynxlee
dobro je. zaboli ponekad. mora da boli. cudno bi bilo da ne boli user posted image sutra s MM idem u bolnicu da razaberemo na koji ulaz trebamo ici i kuda u slucaju hitnosti.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 765
15.11.2008 22:27:25   
mamy Sabina
Kladiničarko kako si mi?user posted image user posted image user posted image
Ne boli više?

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 766
15.11.2008 22:33:52   
mynxlee
ne boli onako. uhafizala sam zasto me bolilo. da bi izbjegla tu bol moram umjereno hodati, sjediti i lezati. kako ti mamy?

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 767
15.11.2008 23:04:33   
malaaaa
vidim niste imene zaboravile tu smo s terminima sve blizuuser posted image   nisam uspjela sve procitat posto ste bile pravo aktivne...pozdrav za user posted image  

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 768
15.11.2008 23:09:02   
malaaaa
nisam znaci jedina koja je aktivna po noci user posted image
ali znate sta ja radim osim sto idem non stop u wc..
obavezno nesto jedem dali iz navike nemam pojma ali svaku noc jedem bila gladna ili ne...

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 769
15.11.2008 23:12:50   
malaaaa
ali opet mi cudno dosad samo 14 kila dobila i neide dalje..bas dobrouser posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 770
15.11.2008 23:40:32   
tweety
Soon to be mamice zelim vam puno srece i da vam porodi budu brzi i lagani.Nadam se da ste procitale moj savjet u vezi napinjanja i naravno da ce vam pomoci.

Ja uzivam sa svojom curicom user posted image

Jos jednom puno srece,da vidimo koja ce prije user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 771
16.11.2008 10:06:54   
bebbe RR
Dobro jutro, mamice cekalice! Nadam se da ste naspavane, odmorne i cile! I vi i bebice cekalice. Ja sam se bas odmorila. Ustala oko sedam, ispratila MM na posao, i nazad u krevet, evo do sada. A, opet u wc ustajala samo jednom. Superica. Danas u pet imam kontolu i ginekoloski ce me pregledati, izmedju ostalog i dati jos preostale upute glede bolnice i poroda. Nisam zivcana.
Recite mi, imate li sve spremno za u bolnicu?! Ja sam se najvise vodila spiskom sa RR koji je super. Jedino, ovdje treba nositi i svu opremu za bebe.
Amela V, zanimljiva ti je prica i slicna mojoj. Ja sam udata za Slovenca i zivim, inace, u Sloveniji, a trenutno sam u Siriji zato sto MM radi za UN kao i tvojuser posted image user posted image user posted image user posted image .  Jediino, mi sa Sirijom zavrsavamo krajem godine.
Malaaaa, budi sretna da ne dobivas kile. Ja nikada nista nocu ne jedem, ponekad se napijem vode ili soka, a kada bih jela ko zna koliko bih tezila. Hehehehe.... Mynxlee, ti i tvoje brijanje "po sjecanju" ste me sinoc do suza nasmijali. Cak sam i MM prepricavala i valjali smo se os smijeha oboje. I sama ti se brijem po sjecanju. Nije mi tesko u kadu i iz kade, ali brijanje mi jeste tegoba. Ovdje su frizeri nemoguce jeftini tako da kosu perem i susim u salonu pored kojeg zivim. Necu se mocu tako luksuzirati kada se vratimo u SLO, krajem godine. A i moja kosa je i gusta i bas duga. Melissad, ne sekiraj se. HB da su nam muzevi brizni, zamisli da mu je svejedno?!?!?!?! Snaci ces se ti i roditi, bez frke.
Tweety! Blago tebi! Drago mi je da uzivas sa svojim malom princezom i bas je super da te nisu rezali. Meni je to nezamislivo. Nazalost, ja imam zakazani CR koji, navodno, ne mogu izbjeci, tako da mi tvoj savjet ne moze pomoci, ali super je da si ga podjelila sa nama. Kako je mala princeza s lijepim imenom?!
Mamice cekalice, imate li sve pripremljeno ime za bebu i znamo li sve sta nosimo?! Ja znam vec dugo da je curica i znamo vec dugo da je EMA. Nana_Ze, hvala za spisak cekalica!
Pusa svima!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 772
16.11.2008 10:22:36   
dinciii
Dobro Jutro drage moje evo i mene,ja sam sinoc bila u gostima i pravo smo se zadrzali...Dosli smo kuci oko pola 2 i necete vjerovat odmah sam upalila kompjuter da vidim sta ste pisale user posted image   jesam postala ovisna o ovome user posted image user posted image user posted image
inace me malo stomak boli i teska sam sva...da me vise hoce ono pravo zaboliti da se porodim user posted image da ugledam svoju bebicu eh tad cu bit najsretnija....nesto i mene uhvatilo neraspolozenje katastrofa...bas sve utice na mene..al se ne dam...kako ste mi vi danas...imal kod vas promjena?

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 773
16.11.2008 10:30:49   
bebbe RR
Dinciii, kod mene vala bas nista, osim sto sam otecena. I ruke i noge. A ostalo - isto. Ovako bi se moglo stalno biti trudan. Neka si ti malo dernecilauser posted image user posted image user posted image user posted image

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 774
16.11.2008 10:39:18   
dinciii
pa kazem ja MM ajmo dok se jos nisam porodila onda ce to malo teze bit da se hoda user posted image pa reko da iskoristim priliku.ja sam dobila neku alergiju neki svrbez po nogama nemogu da odlolim da necesem al sebi uz to pravim rane...jel to koja od vas imala slican problem...ja sam bila kod doktora,kad me je tek to uhvatilo negdje na pocetku trudnoce i on mi dao kremu al nesto i ne pomaze a nije preporucljiva da se stavlja u trudnoci pa sam izbjegavala,ljeti me manje svrbilo i ev sad opet pocelo....da mi vidite nogu ko da sam bila na ratilistu user posted image user posted image user posted image user posted image
ja bebbe nikako da osjetim da mi oticu noge pa kontam da mi i ne oticu,zar ne ???odakle si inace iz slovenije???kad se vratis u slo,onda cemo bit u komsiluku user posted image jel onda ostajes u slo il cete oppet negdje se selit,koliko si sad bila u siriji?? poslije ce ti biti zeznuto sa bebicom putovati ili???vidi mene sa pitanjima....user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *