Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ko je Nadja koju spominju u haremu? Ne gledam redovno, pa ne mogu pohvatati sve informacije. Vidim da je i ona neka bitna...
Ma nije ona toliko bitna ,nju su podvalili da nebih otkrili ovu novu Sultanovu miljenicu da e ne ubiju ,pa su ubili tu Nadju jer su mislili da je to ona.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ko je Nadja koju spominju u haremu? Ne gledam redovno, pa ne mogu pohvatati sve informacije. Vidim da je i ona neka bitna...
Ma nije ona toliko bitna ,nju su podvalili da nebih otkrili ovu novu Sultanovu miljenicu da e ne ubiju ,pa su ubili tu Nadju jer su mislili da je to ona.
Meni je tako krivo što se Sulejman zaljubio u ovu Firuze...i zanemario Hurem, baš je i on vjetropir
Ova treća sezona je pravo intrigantna...sve neki preokreti
A on se u nju zaljubio?? Ja sam zadnji put gledala kad je ona plesala u crvenoj haljini na zabavi sto je Afifa spremila za sulltana i ne znam sta je iz toga proizaslo. I sinoc sam pogledala i ne kontam nista.
kako je sudeci po seriji ovaj Sultan je bas bio cudan i mislim da niko njega nije mogao ni nasta nagovoriti samo je rado po svom, a vala jeste vjetrpir .
Sto se tice Ibhrahima i Mustafe ja mislim da je najvise kriva Mahidevran jer je opna trovala sina a i Ibrahima preko sina i ovaj osjetio pretnju i elem bi sto bi i bas mi Mahidevran ide na zivce .
Jos mi je najgore sto svi nju okrivljavaju kao da je sama sebi napravila dijete ali ono sto stvarno ne mogu da shvatim kakva je to pravila prekrsila...?
Sultani se nisu zenili, radjala su se vanbracna djeca, pa i sam Mustafa je rodjen u vanbracnoj zajednici, njegova majka je bila u istoj situaciji kao Efsun sada...i nije mi vise majka sultanija najmrzi lik, sda je to ubjedljivo Mahidevran kako se radovala sultanovoj smrti, kovala planove da pobije ostalu sultanovu djecu, grozno, bas je zasluzila sve sto joj se desava, a niko joj bolje ne spusti do Suljine majke. Pocela mi se svidjati Valide (da nije ovog s Efsun )
azra ja mislim da je to efsun urađeno da ne bi im ona ko Hurem došla, jere i hurem je bila iz harema, i druga stvar nije sa preigreom, da prostiš, mislim da je to razlog, strašno i meni je bilo žao, a jel Bali beg preživio
za mene je ova serija ostala samo serija-sapunica, sta god sam upitala mm, rekao mi da nije bilo bas tako i onda sam odustala od pitanja,gledam je kao svaku drugu seriju i cekam kad ce koja kojoj noz u ledja
azra ja mislim da je to efsun urađeno da ne bi im ona ko Hurem došla, jere i hurem je bila iz harema, i druga stvar nije sa preigreom, da prostiš, mislim da je to razlog, strašno i meni je bilo žao, a jel Bali beg preživio
Jeste naravno, ali kao u svim drugim filmovima i serijama, napeto do zadnjeg...kad je spustio glavu na panj, i onaj zamahnuo mačem ja nisam mogla izdrzati, vrisnula, muz i dijete me u čudu gledaju I onda je stigla naredba od Mustafe da obustave pogubljenje
Ustvari Mustafa ga nije ni htio tako kazniti, već je bio odlučio da ga pogubi po savjetu Ibrahima, koji iako je njemu lično zivot nekoliko puta bio pošteđen nije nimalo samilostan kad su drugi u pitanju
Na kraju ipak nisu Bali - beg i Ajbige ostali zajedno On otišao na svoju stranu, ona na svoju... No bitno je da je glava na ramenima
hurem je rekla za trudnocu i zato je efsun na samrti rekla mustafi da se cuva hurem i da ju je nagovarala da ga otruje.i scena kad mustafa nosi mrtvu efsun hurem stoji na balkonu i gleda cini mi se sa griznjom savjesti...
Da, taj sam detalj nekako propustila... Znam da je dala novac Gul-agi i rekla mu "tri muhe jednim udarcem" , ali nisam vidjela kad je razgovarala s Valide
Još mi nije jasno, je li Mustafa odustao od Ajbige ili nije ? Jadna djevojka u šta je uvališe, još kad joj je Mahidevran davala instrukcije...ne smiješ ovo, ne smiješ ono, gdje god maknes pratnja, ...ebes takav zivot
ma dajte nije valide kriva za efsun..bila je scena kada hurem govori da mora do valide..nasamo...sta mislite ko joj je rekao za trudnocu?
Ma nije niko kriv,takva su pravila bila,mustafa tad još nije imao sandžak i nije smio dobiti dijete,zato ju je i htio odvesti u Manisu i tamo bi rodila,i ne bi bio problem...
A za Sulejmana i Firuze...podavno sam na netu pogledala epizdou kada Firuze napušta palaču,i Hurem ostaje kao pobjednica tako da mi je <3 na mjestu
Iako je Hurem daleko od meleka...nekako mi je ta njena ljubav i opsesija prema Sulejmanu draga...pa mi ona Firuze ide na živce, nevjerovatno. I Sulejmanova opsesija njome...ona pisma...pjesme...jao mogla bih ga zadaviti
Pa je i meni herc na mjestu sad kad znam da će i nju Hurka po kratkom postupku
Ovo sam vidjela na internetu i morala postaviti ovdje uz napomenu da mene zanima samo ova prva, ostale negledam a i sto se tice Sulje ne bi voljela znati kraj, jer ne bi onda bilo zanimljivo