|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sulejman veličanstveni
5.2.2013 22:24:41   
Ben 10

IZVORNA PORUKA: SdZ

Ko je Nadja koju spominju u haremu? Ne gledam redovno, pa ne mogu pohvatati sve informacije.
Vidim da je i ona neka bitna...

Ma nije ona toliko bitna ,nju su podvalili da nebih otkrili ovu novu Sultanovu miljenicu da e ne ubiju ,pa su ubili tu Nadju jer su mislili da je to ona.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 601
6.2.2013 0:07:06   
Dida79
Mene su suze zalile kad sam ovu sliku vidjela user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 602
   [Obrisana poruka]
6.2.2013 0:09:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 603
6.2.2013 0:11:25   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Dida79

Mene su suze zalile kad sam ovu sliku vidjela user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 604
6.2.2013 8:10:30   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: Dida79

user posted image

ismijah se pravo,hvala tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 605
6.2.2013 8:53:46   
SdZ

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Ko je Nadja koju spominju u haremu? Ne gledam redovno, pa ne mogu pohvatati sve informacije.
Vidim da je i ona neka bitna...

Ma nije ona toliko bitna ,nju su podvalili da nebih otkrili ovu novu Sultanovu miljenicu da e ne ubiju ,pa su ubili tu Nadju jer su mislili da je to ona.

Meni je tako krivo što se Sulejman zaljubio u ovu Firuze...i zanemario Hurem, baš je i on vjetropiruser posted image

Ova treća sezona je pravo intrigantna...sve neki preokretiuser posted image

A on se u nju zaljubio??
Ja sam zadnji put gledala kad je ona plesala u crvenoj haljini na zabavi sto je Afifa spremila za sulltana i ne znam sta je iz toga proizaslo. I sinoc sam pogledala i ne kontam nista.user posted image

Jesam mahalusa, majko moja. user posted image

Mene ona Hatidze tako nervira. user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 606
6.2.2013 10:33:59   
Mirkica

kako je sudeci po seriji ovaj Sultan je bas bio cudan i mislim da niko njega nije mogao ni nasta nagovoriti samo je rado po svom, a vala jeste vjetrpir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sto se tice Ibhrahima i Mustafe ja mislim da je najvise kriva Mahidevran jer je opna trovala sina a i Ibrahima preko sina i ovaj osjetio pretnju i elem bi sto bi i bas mi Mahidevran ide na zivce .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 607
6.2.2013 22:30:25   
Ben 10
http://www.rtl.hr/vijesti/zvijezde/648141/ljubimac-zena-bali-beg-uskoro-u-susjedstvu/

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 608
7.2.2013 21:59:34   
aazra
Joj što se večeras isprekidah zbog Bali - bega i njegove glave user posted image

Hvala bogu, sve se sretno zavrsilo, bar sto se njega tice. Ne kontam zasto su ono morali uraditi Efsun i kakva su to pravila koja joj ne dozvoljavaju da rodi user posted image ?

Jos mi je najgore sto svi nju okrivljavaju kao da je sama sebi napravila dijete user posted image ali ono sto stvarno ne mogu da shvatim kakva je to pravila prekrsila...?

Sultani se nisu zenili, radjala su se vanbracna djeca, pa i sam Mustafa je rodjen u vanbracnoj zajednici, njegova majka je bila u istoj situaciji kao Efsun sada...i nije mi vise majka sultanija najmrzi lik, sda je to ubjedljivo Mahidevran kako se radovala sultanovoj smrti, kovala planove da pobije ostalu sultanovu djecu, grozno, bas je zasluzila sve sto joj se desava, a niko joj bolje ne spusti do Suljine majke. Pocela mi se svidjati Valide (da nije ovog s Efsun ) user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 609
7.2.2013 22:13:33   
chantal
Koliko sam ja skontala tek kada dobije sandžak-pokrajinu tad se smije ženiti i dobivati djecu...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 610
7.2.2013 22:33:19   
M kao Mama
azra ja mislim da je to efsun urađeno da ne bi im ona ko Hurem došla, jere i hurem je bila iz harema, i druga stvar nije sa preigreom, da prostiš, mislim da je to razlog, strašno i meni je bilo žao, a jel Bali beg preživio

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 611
7.2.2013 23:37:43   
ananas_ze
za mene je ova serija ostala samo serija-sapunica, sta god sam upitala mm, rekao mi da nije bilo bas tako i onda sam odustala od pitanja,gledam je kao svaku drugu seriju i cekam kad ce koja kojoj noz u ledja user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 612
8.2.2013 12:03:27   
SdZ
A sta ce biti s onom Firuze i sultanom? Bas me ljuti sultan zbog ovog. user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 613
8.2.2013 12:54:42   
aazra

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

azra ja mislim da je to efsun urađeno da ne bi im ona ko Hurem došla, jere i hurem je bila iz harema, i druga stvar nije sa preigreom, da prostiš, mislim da je to razlog, strašno i meni je bilo žao, a jel Bali beg preživio

Jeste naravno, ali kao u svim drugim filmovima i serijama, napeto do zadnjeg...kad je spustio glavu na panj, i onaj zamahnuo mačem ja nisam mogla izdrzati, vrisnula, muz i dijete me u čudu gledaju user posted image I onda je stigla naredba od Mustafe da obustave pogubljenje user posted image

Ustvari Mustafa ga nije ni htio tako kazniti, već je bio odlučio da ga pogubi po savjetu Ibrahima, koji iako je njemu lično zivot nekoliko puta bio pošteđen nije nimalo samilostan kad su drugi u pitanju user posted image

Na kraju ipak nisu Bali - beg i Ajbige ostali zajedno user posted image On otišao na svoju stranu, ona na svoju...user posted image
No bitno je da je glava na ramenima user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 614
8.2.2013 12:58:51   
Skvo RR
ma dajte nije valide kriva za efsun..bila je scena kada hurem govori da mora do valide..nasamo...sta mislite ko joj je rekao za trudnocu?user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 615
8.2.2013 13:02:01   
felix

A sta ce biti s onom Firuze i sultanom? Bas me ljuti sultan zbog ovog. user posted image user posted image

i ja se ovo pitamuser posted image

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 616
8.2.2013 13:04:33   
sabinos
hurem je rekla za trudnocu i zato je efsun na samrti rekla mustafi da se cuva hurem i da ju je nagovarala da ga otruje.i scena kad mustafa nosi mrtvu efsun hurem stoji na balkonu i gleda cini mi se sa griznjom savjesti...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 617
8.2.2013 13:09:39   
aazra
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ma dajte nije valide kriva za efsun..bila je scena kada hurem govori da mora do valide..nasamo...sta mislite ko joj je rekao za trudnocu?user posted image user posted image user posted image

Da, taj sam detalj nekako propustila...user posted image Znam da je dala novac Gul-agi i rekla mu "tri muhe jednim udarcem" user posted image , ali nisam vidjela kad je razgovarala s Valide user posted image

Još mi nije jasno, je li Mustafa odustao od Ajbige ili nije user posted image ? Jadna djevojka u šta je uvališe, još kad joj je Mahidevran davala instrukcije...ne smiješ ovo, ne smiješ ono, gdje god maknes pratnja, ...ebes takav zivot user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 8.2.2013 13:10:30 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 618
9.2.2013 12:59:00   
chantal

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ma nije niko kriv,takva su pravila bila,mustafa tad još nije imao sandžak i nije smio dobiti dijete,zato ju je i htio odvesti u Manisu i tamo bi rodila,i ne bi bio problem...

A za Sulejmana i Firuze...podavno sam na netu pogledala epizdou kada Firuze napušta palaču,i Hurem ostaje kao pobjednica user posted image tako da mi je <3 na mjestu

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 619
   [Obrisana poruka]
9.2.2013 13:01:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu chantal)
  Neposredna veza do poruke: 620
10.2.2013 14:08:15   
Crnkica
user posted image

Neposredna veza do poruke: 621
10.2.2013 14:13:12   
reallove

IZVORNA PORUKA: dzejla2012

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 622
10.2.2013 16:18:56   
aazra

IZVORNA PORUKA: Iman83

Iako je Hurem daleko od meleka...nekako mi je ta njena ljubav i opsesija prema Sulejmanu draga...pa mi ona Firuze ide na živce, nevjerovatno.
I Sulejmanova opsesija njome...ona pisma...pjesme...jao mogla bih ga zadavitiuser posted image

Pa je i meni herc na mjestu sad kad znam da će i nju Hurka po kratkom postupkuuser posted image

Upravo tako...zbog toga i gledam user posted image

Neposredna veza do poruke: 623
10.2.2013 16:24:41   
aazra
[link]user posted image [/url][/link]

Ovo sam vidjela na internetu i morala postaviti ovdje user posted image uz napomenu da mene zanima samo ova prva, ostale negledam a i sto se tice Sulje ne bi voljela znati kraj, jer ne bi onda bilo zanimljivo user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 624
10.2.2013 16:55:39   
chantal
Pa budu li se iole držali historije trebala bi završiti smrću Hurem i Sulejmana,ne znam kakav bi drukčiji kraj mogao biti

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *