|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
24.1.2013 13:51:08   
Medi_87
Hvala drage moje, Levce ljubim ja tebe puno, i naravno hvala svima na cestitkama ja presretna s obzirom da smo pokusavali evo haman godina user posted image
Bambina vise o testovima za trudnoću imas na temi http://www.ringeraja.ba/forum/Test_za_trudno%C4%87u/m_1819/tm.htm tu se vise razmjenjuju iskustva o tom pitanju a ovdje samo objavljujemo nove plusice, kako i sam naziv teme kaze, u svakom slučaju znaš kako kazu test je 99% pouzdan ili čekaj devet mjeseci da budes 100% siguran user posted image

< Poruku je uredio Medi_87 -- 24.1.2013 13:52:03 >

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 351
24.1.2013 14:28:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Pozz svima. Nova sam na forumu. Danas sam radila test za trudnocu i bio je pozitivan. Apotekarka kaze da je taj pouzdan ali ja sam opet nekako sumnjicava. Menstruacija mi kasni 7-8 dana i imam neke simptome kao sto su : bol u stomaku kao da cu da dobijem svaki cas posebno pri fizickom naporu, ucestalo mokrenje ( sto mi i nije neki simptom jer inace ucestalo mokrim ali mi se sad cini da jos cesce) nekakva bol tipa pritiska u zelucu, kao da je tvrd zeludac, ne mogu puno da jedem... Pitala sam sestru u Skerlicevoj da li trebam da radim nalaz krvi da bih bila sigurna da sam trudna, ona je rekla da nema potrebe jer je ovaj test pouzdan. Cekam sad 11. februar jer mi je tad termin kod dr. Izvinjavam se zbog eventualnih gramatičkih grešaka ... to je od silnog uzbudjenja. Godinu dana sam u braku i beba nam nije jos bila u planu jer sam ja tek na drugoj godini fakulteta ali eto. Bog najbolje zna kad je pravi trenutak.. Moze li mi neko reci je li imao iskustva sa greskama testa npr. da pokaze da je pozitivan a on negativan ili obratno. Koliko je pouzdano zapravo ono sto pise na kutiji 99%?

mislim da RIJETKO test moze biti lazno negativan, al ne brigaj, dok si trudna iskoristi da ispolazes koji ispit kasnije dok se oporavis od poroda uz dobru organizaciju sve se moze stici, a neprocjenjivo je bogatstvo postati majka aBd vidjeces, sretnouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 352
24.1.2013 15:52:52   
dincica
cao! evo i ja da s e prijavim.trudna sam 7+5, danas isla ginekologu prvi put ;)

pahulja moja Emin stigao 25.11 2008

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 353
24.1.2013 15:55:46   
Full Moon
Cestitam novim trudnicama, sretnouser posted image

(odgovor članu dincica)
Neposredna veza do poruke: 354
24.1.2013 16:19:02   
sunce27

IZVORNA PORUKA: lejla80

Čestitam novim trudnicama..da vam aBd prođe sve hairli i rodite zdrave bebice user posted image user posted image user posted image
Bambina ma ne sikiraj se..ovo je vjerovatno bila slučajnost..a na ovom ćeš forumu sigurno naći mnogo korisnih stvari user posted image

Medi, cestitam od srca, bas lijepe vijesti user posted image
lejla vidim ja ti ovdje pisala uh reko da necemo dobito rodjaka ili rodicu?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 355
24.1.2013 16:29:22   
vjestica
medi čestitam od srca user posted image user posted image
prelijepe vijestiuser posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 356
24.1.2013 16:40:59   
Hannica
Cestitke svim trudnicama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 357
24.1.2013 17:12:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Evo mene ponovo, tri sam uradila testa user posted image user posted image i sva tri pozitivna user posted image narucila sam se na pregled 4.2. pa cemo da budemo sigurni

divno user posted image bas si me obradovala, cestitam i sretnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 358
24.1.2013 17:42:58   
Leena
Čestitam novim trudnicama!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 359
24.1.2013 18:44:21   
Alfa
Pozz moje drage ženice!
Molim vas pomozite mi ili me uputite na dr forum...
Da li je iko od vas imao baš povišen HCG na početku trudnoće (5, 6, 7 i 8 nedelja)?
Naime, trudna sam 8 nedelja i dva dana (zadnja mens. je 28.11.2012).Prvu betu, tj HCG sam uradila u 5 nedelji i 3 dana i iznosila je 29258 mlU/ml ( našto je dr rekao: pa ovo je baš visoka beta). Ponovim nalaz u 5 nedelji i 6 dana i HCG iznosi tada 51010 mlU/ml. Takođe, na insistiranje dr, ponovo uradim HCG u 7 nedelji i 3 dana (nakon 10 dana) i HCG iznosi 144990 mlU/ML. Samo da napomenem da sam bila na UZV i da postoji samo jedan plod, veličine 17,3 mm (u 8 nedelji i 1 dan), srce uredno kuca, sa žumanjčanom kesom urednom, dr kaže nalaz uredan. Obzirom da mi je ovo prva trudnoća (33 god.,), a borili smo se sa sterilitetom 4 pune godine, mnogo se brinem, jer dr stalno ponavlja kako je baš visok HCG ( iako je prema saznanjima sa interneta u okviru parametata, npr. 7-8 ned od 7650-229000 mlU/ml, što je veliki raspon).Naravno kad dođe vrijeme da ću raditi dabl i tripl test, ali do tad, da li i na šta može da ukazuje ovako povišen HCG u ovim nedeljama, i koji može biti uzrok što je povišen.
Mnogo se plašim i nikako ne mogu da se opustim u uživam u trudnoći koju sam jedva dočekala, već samo ružne misli i briga...
Molim vas odgovarajte mi...

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 360
24.1.2013 20:50:03   
Bambina.
Jecer mi je ginekolog potvrdio da sam trudna. Izvinjavam se na iskrenosti ali sam se stvarno osjecala izignorisanom.user posted image

(odgovor članu Alfa)
Neposredna veza do poruke: 361
24.1.2013 21:43:49   
dincica
znaci bambina ja i ti smo tu negdje sa trudnocom ,bas mi je drago !

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 362
24.1.2013 22:28:44   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Jecer mi je ginekolog potvrdio da sam trudna. Izvinjavam se na iskrenosti ali sam se stvarno osjecala izignorisanom.user posted image

molim forumasice da obrate paznjuuser posted image : bambina je trudna i ja joj iskreno cestitam i zelim sve najljepse narednihuser posted image user posted image user posted image
a kad vec pisem i ostalim trudicama zelim isto user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 363
24.1.2013 22:33:21   
Amam
Cestitke okruglicama najljepsih user posted image i zdrave i zive bebice aBd

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 364
25.1.2013 8:35:49   
Bambina.
Cestitam i ja svim trudnicama i zahvaljujem se na cestitkama. Dincice, kako mislis 7+5. Mislis na 7 sedmica i 5 dana? Ja sam 6 sedmica. Mada bezze mi je to njihovo racunanje od prvog dana posljednje menstruacije. Prema tome se racuna i sedmica menstruacije koju bih ja otpisala a sumnjam da bih uzela i slejdecu (u mom slucaju). Meni je zadnja m. bila 16. decembra.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 365
25.1.2013 9:00:58   
dincica
Da Bambina , meni je rekla jucer da sam 7 sedmica , a imala sam zadnju menstruaciju 8 decembra , a prema mom proracunu sam i ja 6 sedmica ali eto tako oni kazu 7+5 :)
Kako se ti osjecas,imas li mucnine ?

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 366
25.1.2013 9:08:07   
Bambina.
Nemam mucnine, imam samo neki cudan osjecac u gornjem dijelu stomaka, tvrdo...neki pritisak... ne znam Meni je prva trudnoca pa sam malo izgubljena. Nekako me sve zanima odjednom, vec razmisljam o imenima, nervozna sam, sve me to jako plasi ali se tjesim da je to normalno. Kako se ti osjecas? Je li termin poroda o kojem je pisano na drugim temama termin koji mi izracunamo ili onaj koji nam doktor kaze. Meni je onda 23. semptembar ako je po ovom racunanju.

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu dincica)
Neposredna veza do poruke: 367
25.1.2013 9:26:04   
dincica
bambina imas pp od mene ...

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 368
25.1.2013 10:12:55   
Medi_87
Dincica, Bambina cestitam od srca na trudnoći, uzivajteuser posted image
Vještice ja tek vidjeh tickeru user posted image cestitam i ja tebi od srca i zelim ti sto ugodniju i skolsku trudnoću, i aBd zdravu i veselu bebicuuser posted image user posted image user posted image , kiss za tebe i princezu

(odgovor članu dincica)
Neposredna veza do poruke: 369
25.1.2013 10:31:58   
niki83
Novim trudnicama zelimo sve najljepse narednih 9 mjeseci, a narocito poslije user posted image

N&N

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 370
25.1.2013 10:32:50   
Bambina.
Hvala Niki. Hvala
Medy nego, koliko si dugo ti trudna? Izvini, mozda si i rekla a ja kako sam izgubljena a još se en snalazim dobro na forumu nisam skontala.

< Poruku je uredio Bambina. -- 25.1.2013 10:33:39 >

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 371
25.1.2013 10:37:25   
Lady26
Mediiiiiiii, cestitam user posted image user posted image user posted image  user posted image
Bambina dobrodosla i tebi cestitam user posted image
Dincice i tebi takodje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 372
25.1.2013 10:39:17   
Skvo RR
Cestitam bambina...user posted image user posted image user posted image ..zelim ti ugodno tipkanje na RR-u.user posted image   Cestitke dincice na maloj bebariuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 25.1.2013 10:40:02 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 373
25.1.2013 10:39:26   
Bambina.
Hvala puno Lady 26user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 374
25.1.2013 10:46:56   
dandi84
Bambina i od mene nek je sa srećom trudnjačo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *