|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
25.1.2013 10:51:17   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Hvala Niki. Hvala
Medy nego, koliko si dugo ti trudna? Izvini, mozda si i rekla a ja kako sam izgubljena a još se en snalazim dobro na forumu nisam skontala.

Bambina ne znam sigurno evo ti link gdje mozemo malo vise caskati dok uzivamo u user posted image user posted image http://www.ringeraja.ba/forum/m_1524122/mpage_66/tm.htm

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 376
25.1.2013 10:52:04   
Andy_Bec23
Svim novim trudnicama od srca cestitam .....

Bambi draga nemoj se sekirat i opusti se i uzivaj.... ti si sada 6 nedelja bas kako ti je rekla , racuna se od zadnjeg dana menstruacije a za sve koji neznaju imate u internetu izracun datuma poroda tu upisete zadnju menstruaciju i koliko vam traje ciklus u pravilu 28 dana kako kod kog i on ti izracuna nedelju i sve :-)
za svaku punu nedelju se kaze puna nedelja a sve sto predje 7+1 ili 8+1 je vec 8 iliti 9 nedelja znaci ako je taj dan 8 onda je puna 8 a 8+1 je 9 nedelja....

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 377
25.1.2013 10:58:19   
sunce27
Bambina, ugodnu trudnocu ti zelim,a vidim Medi cestita vjestici pa se jako obradovah kada ugledah da i vjestica ceka bebu, sve najljepse user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 378
25.1.2013 11:14:45   
Bambina.
Hvala vam puno svima na divnim zeljama. Andy, zar se ne racuna od prvohg dana mentsruacije?Medy, evo odmah idem na link, hvala ti puno. Vjestici takodjer iskrene cestitke povodom trudnoce. Sunce hvala puno. Tvoja kcerkica smo imenjakinje. user posted image

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 379
25.1.2013 11:59:33   
mamine oci
svim novim trudnicama, zelim laku trudnocu,jos lakse porode i zdrave bebice ,i ova godina da bude plodna InsAllah user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 380
25.1.2013 12:01:21   
snjeguljicaa
samo da se i ja javim da sam jutros svoje user posted image prvo vidjela i jako jako sam sretna, ne znam kad bih mogla kod doktora jako sam sretna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 381
25.1.2013 12:04:52   
sirnica
Pridružujem se čestitkama, mašala, ima baš polijepo novih trudnicauser posted image Bambina, onda smo i mi imenjakinjeuser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu snjeguljicaa)
Neposredna veza do poruke: 382
25.1.2013 15:15:25   
Bambina.
Snjeguljice, cestitke od srca, jos ako ti je prva trudnoca kao meni... Zajedno cemo otkrivati taj svijet. user posted image hvala vam puno. Sirnice drago mi je. Ne zvuci bas lijepo kad kazes za svoje ime da je lijepo pa necu reci ali cu reci da ima jako lijepo znacenje. ;)

< Poruku je uredio Bambina. -- 25.1.2013 15:17:05 >

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 383
25.1.2013 15:24:38   
snjeguljicaa

Snjeguljice, cestitke od srca, jos ako ti je prva trudnoca kao meni... Zajedno cemo otkrivati taj svijet. user posted image hvala vam puno. Sirnice drago mi je. Ne zvuci bas lijepo kad kazes za svoje ime da je lijepo pa necu reci ali cu reci da ima jako lijepo znacenje. ;)

jest prvaa je, a naravno da cemo otkrivati hvala puno i tebi sve najljepšeih 9mjeseci zelim

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 384
25.1.2013 15:26:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

jest prvaa je, a naravno da cemo otkrivati hvala puno i tebi sve najljepšeih 9mjeseci zelim

snjeguljiceeee cestitaaaaaaaaaaaaamuser posted image ja ulazila na temu test za trudnocu da vidim imal sta kad ti ovdje obznanilauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 385
25.1.2013 15:27:12   
Bambina.
hvala puno, nadam se da ce uz Boziju pomoc sve biti dobro

Neposredna veza do poruke: 386
25.1.2013 15:29:58   
snjeguljicaa
oj bebice11 ne znam vjeruj mi gdje se nalazim user posted image user posted image , bambina jesili ti bila kod doktora? ja ne znam kad da odem tek mi 5 dana kasni pusa vam zene i hvala svima

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 387
25.1.2013 15:38:00   
Bambina.
ja sam radila test nakon 7 dana kasnjenja a na ultrazvuku bila 10-ti dan kasnjenja. Bolje da sacekas jos malo pa da odes naultrazvuk, cekaj jos par dana. U Skerlicevu bi te naravno narucili kao sto su i mene 4. febr. ali kako ja nsiam mogla da cekam otisla sam na Jezero. Eto, ako si nestrpljiva kao ja mozes na Jezero bez narucivanja a mozes i privatniku.user posted image

Neposredna veza do poruke: 388
25.1.2013 15:40:06   
snjeguljicaa

ja sam radila test nakon 7 dana kasnjenja a na ultrazvuku bila 10-ti dan kasnjenja. Bolje da sacekas jos malo pa da odes naultrazvuk, cekaj jos par dana. U Skerlicevu bi te naravno narucili kao sto su i mene 4. febr. ali kako ja nsiam mogla da cekam otisla sam na Jezero. Eto, ako si nestrpljiva kao ja mozes na Jezero bez narucivanja a mozes i privatniku.user posted image

ma i ja sam mislila jos malo da cekam ne zurimi se a hvala dragom Bogu sve je o.k sad a ne znam vjeruj gdje bi islauser posted image

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 389
25.1.2013 15:57:37   
Bambina.

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

ma i ja sam mislila jos malo da cekam ne zurimi se a hvala dragom Bogu sve je o.k sad a ne znam vjeruj gdje bi islauser posted image

gdje god da odes sretno, bit ce sve dobro aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 390
25.1.2013 16:24:14   
sunce27

Hvala vam puno svima na divnim zeljama. Andy, zar se ne racuna od prvohg dana mentsruacije?Medy, evo odmah idem na link, hvala ti puno. Vjestici takodjer iskrene cestitke povodom trudnoce. Sunce hvala puno. Tvoja kcerkica smo imenjakinje. user posted image

hehehe super user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 391
6.2.2013 15:03:09   
nedzla.

u 12-stoj godini braka ugledala svoje user posted image user posted image

u maminoj tibi su user posted image user posted image i kucaju user posted image user posted image

hvala Allahu Dragom Milostivom....

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 392
6.2.2013 15:04:29   
DM
Nedžla-čestitkeuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 393
   [Obrisana poruka]
6.2.2013 15:05:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu nedzla.)
  Neposredna veza do poruke: 394
6.2.2013 15:06:15   
Skvo RR
iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 395
6.2.2013 15:06:47   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: nedzla.

u maminoj tibi su user posted image user posted image i kucaju user posted image user posted image

divno! čestitke od srca

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 396
6.2.2013 15:07:13   
mala_sa
Nedzla mashAllah divna vijest user posted image ; cestitke i najljepsih user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 397
6.2.2013 15:07:59   
djoisa
cestitke od user posted image

sve najbolje ti zelim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 398
6.2.2013 15:08:00   
marinčii

IZVORNA PORUKA: nedzla.

čestitke od srcauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 399
6.2.2013 15:09:43   
sirnica
nedžla, user posted image najiskrenije čestitke, nek ti trudnički dani s hajrom prođu pa da ti čestitamo na temi Naša nedžla rodila ... Pridruži nam se u razgovorima u iščekivanju bebe

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *