|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
21.1.2013 13:11:06   
canim
Ja sam isla isto kao i ti, sedmicu mi kasnila i otisla, vidjela je dali je uredna trudnoca, tj dali je normalna ili vanmatericna i dala mi je dobroston zbog kontrakcija i folnu kiselinu da pijem. Narucila me za neke 2 sedmice ponovo da cuje otkucaje srca.

Ja licno nebih cekala jos 2 sedmice vec bih odmah otisla zbog mogucnosti kontrakcija ali dosta zena ceka tamo neku 7 sedmicu pa tek onda ide....ja se nebih usudila, osim ako zaista nisam u mogucnosti da odem.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 326
21.1.2013 14:24:35   
pepe le fuj
Hvala Canim user posted image
Otici cu i ja ove sedmice, sto je sigurno sigurno ;)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 327
21.1.2013 15:59:43   
Bambina.
Pozz svima. Nova sam na forumu. Danas sam radila test za trudnocu i bio je pozitivan. Apotekarka kaze da je taj pouzdan ali ja sam opet nekako sumnjicava. Menstruacija mi kasni 7-8 dana i imam neke simptome kao sto su : bol u stomaku kao da cu da dobijem svaki cas posebno pri fizickom naporu, ucestalo mokrenje ( sto mi i nije neki simptom jer inace ucestalo mokrim ali mi se sad cini da jos cesce) nekakva bol tipa pritiska u zelucu, kao da je tvrd zeludac, ne mogu puno da jedem... Pitala sam sestru u Skerlicevoj da li trebam da radim nalaz krvi da bih bila sigurna da sam trudna, ona je rekla da nema potrebe jer je ovaj test pouzdan. Cekam sad 11. februar jer mi je tad termin kod dr. Izvinjavam se zbog eventualnih gramatičkih grešaka ... to je od silnog uzbudjenja. Godinu dana sam u braku i beba nam nije jos bila u planu jer sam ja tek na drugoj godini fakulteta ali eto. Bog najbolje zna kad je pravi trenutak.. Moze li mi neko reci je li imao iskustva sa greskama testa npr. da pokaze da je pozitivan a on negativan ili obratno. Koliko je pouzdano zapravo ono sto pise na kutiji 99%?

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 328
24.1.2013 11:25:21   
Medi_87
Evo mene ponovo, tri sam uradila testa user posted image user posted image i sva tri pozitivna user posted image narucila sam se na pregled 4.2. pa cemo da budemo sigurni

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 329
24.1.2013 11:26:24   
Skvo RR
cestitke od srca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 330
24.1.2013 11:27:06   
ananas_ze
medi iskrene cestitke i ugodnih user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 331
24.1.2013 11:27:08   
canim
Medi cestitam user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 332
24.1.2013 11:28:05   
Anoniman
Medi,neka je sa srecom!user posted image

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 333
24.1.2013 11:30:19   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Evo mene ponovo, tri sam uradila testa user posted image user posted image i sva tri pozitivna user posted image narucila sam se na pregled 4.2. pa cemo da budemo sigurni

čestitkeeeeeuser posted image user posted image

želim ti laganu i urednu trudnoću user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 334
24.1.2013 11:33:08   
Medić*
Mashalah Medi user posted image

Cestitke draga moja i neka je sa srecom aBg user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 335
24.1.2013 12:04:26   
dandi84
Čestitke i od mene na user posted image ...Da lijepo izneseš trudnoću i naravno da uzivaš svih 9 mjeseci...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 336
24.1.2013 12:05:08   
Amani12
Cestitamo od srca user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 337
24.1.2013 12:17:41   
zeze
Cestitamo user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 338
   [Obrisana poruka]
24.1.2013 12:21:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu zeze)
  Neposredna veza do poruke: 339
24.1.2013 12:25:42   
Honey3
Medi cestitamo,neka je sa srecom aBd user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 340
24.1.2013 12:27:33   
InLove
Mediii cestitamo user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 341
24.1.2013 12:30:33   
riba78
Mašaalh Medi ,iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 342
24.1.2013 12:36:45   
malena27 RR
Medi, cestitam od srca! Uzivaj! user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 343
24.1.2013 12:38:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Medi_87

s hajrom aBd, iskrene cestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 344
24.1.2013 12:41:07   
Cenzura83
Medi čestitam od user posted image , uživaj narednih user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 345
24.1.2013 12:47:18   
Leva
Mashallah Medi bas mi je drago zbog tebe user posted image user posted image Zelim ti ugodnu, skolsku trudnocu i sve najjj user posted image
Zadnjih dana sam bila bas tuzna i bas govorim Pinvini da neka hoce javiti da je trudna da me malo podigne. Hvala tvojoj mrvi sto je razveselila ovu staru virtuelnu tetku user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Cenzura83)
Neposredna veza do poruke: 346
24.1.2013 13:22:54   
Bambina.
Znaci nove clanice ne prihvatate. Steta. O ovom forumu sam cula sve najbolje tako da sam i ja pozeljela biti clanom. Jako mi je ruzno sto odgovarate samo duze aktivnoj clanici. Nema veze. Ako bujruma nema ja cu potraziti neke pristupacnije i drzeljubivije forume. Cestitam i ja Medi. A ostale pozz. i sellamim.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 347
24.1.2013 13:37:01   
zeze

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Znaci nove clanice ne prihvatate. Steta. O ovom forumu sam cula sve najbolje tako da sam i ja pozeljela biti clanom. Jako mi je ruzno sto odgovarate samo duze aktivnoj clanici. Nema veze. Ako bujruma nema ja cu potraziti neke pristupacnije i drzeljubivije forume. Cestitam i ja Medi. A ostale pozz. i sellamim.

user posted image

Za test ne znam, nisam cula jos da je bio lazno pozitivan. A beba, nemoj da ti predstavlja problem za skolu. Ja sam zatrudnila na 3. godini, a diplomirala tacno mjesec poslije rodjenja bebe. Sretno. Ugodnu trudnocu i jos laksi porod. user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 348
24.1.2013 13:38:25   
lejla80
Čestitam novim trudnicama..da vam aBd prođe sve hairli i rodite zdrave bebice user posted image user posted image user posted image
Bambina ma ne sikiraj se..ovo je vjerovatno bila slučajnost..a na ovom ćeš forumu sigurno naći mnogo korisnih stvari user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 349
24.1.2013 13:42:24   
kinder suprise
Bambina.
i ja sam draga imala slične simptome i na dan kad sam trebala dobiti imala neko lagano krvarenje, odem kod dr potvrdi mi trudnoćuuser posted image user posted image a krvarenje i lagani bol u trbuhu bilo je zbog hematoma...I još nesto ja sam ti završila fax , sve ispite u roku dala i rodila dvoje djece za vrijeme studiranjauser posted image ....sve se može kad se hoće..user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *