Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 21.12.2012 10:36:21
bebacha92
Da jeste za muskarca i upravo je data terapija za pokretanje spremogeneze.Medjutim,sada imamo drugi problem,mogli bi proci jeftiniji ali doktor ne zeli da kaze moze li Merional mjesto Menopura ili Pregnil umjesto Primogonyl-a...
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 26.12.2012 13:22:40
malenaa
Treba mi dvije ampule pregnila za veceras ima li ko? Zovem apoteke samo chloriomon?? Ne radi se kaze pregnil vise, jel foliraju ovi u dini il stvarno nema vise pregnila? Unaprijed hvala
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 26.12.2012 14:52:12
kokouli
I mozes nazvati jos apoteku Lotos i apoteku Tara te pitati imaju li oni cesto imaju Pregnil ,zao mi je sto ne odgovaras ,htjela sam pomoci ,zaista ti tel.ne mogu pisati ovdje ,ovako javno ,ako hoces odgovori mi na pp u roku od pola sata ,kasanije vise necu biti tu .Pozdrav .
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 27.12.2012 14:14:57
bebacha92
Da li je iko od vas koristio Brevactide ampule mjesto Pregnyl-a ili Primogonyl-a?Ja sam danas zvala apoteku Dina da mi poruce i rekli su mi da ima,medjutim sad me zvala sefica i kaze da se sad Pregnil proizvodi pod nazivom Brevectide...
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 4.2.2013 12:28:08
Leva
Poklanjam 5 Merionala, rok trajanja 04/2013. Ukoliko vam ovaj lijek treba mozete se javiti na neplodnost@djeca.org
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 11.2.2013 12:14:08
bebacha92
IZVORNA PORUKA: IVF14
Molim ako netko ima mozda Brevactid injekciju od 1500 ili 5000 bila bi zahvalna ili ako znate gdje ima i cijenu molim javite se
Ja kad sam kupovala porucila sam iz apoteke Dina (Cengic Vila) u Sarajevu,pa pokusaj pozvati njih.Cijena je bila 3 ampule (takvo je pakovanje) 51,4KM... Pozdrav i sretno
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 20.2.2013 9:19:39
pahuljicamala
Vjerujem da vecina forumasica vec ima ovu informaciju, ali za svaki slucaju zelim podijeliti sa svima... Cijene lijekova su najpovoljnije u apoteci Igor u Beogradu! Na internetu se mogu naci svi podaci. Svima zelim monogo uspjeha i srece i da sto prije postanemo Ljubim vas