Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 7.5.2013 10:06:15
pahuljicamala
Izvinjavam se zbog greske u cijeni u prethodnom postu..., zamijenila sam ih...
Imam jedan Menopur 75 jedinica ( placen 40KM) i jedan Puregon 100 jedinica ( placen 76KM), ako nekome treba... Ja sam upravo zavrsila sa postupkom, a cuvam ih u frizideru, propisno, kao i za vrijeme svoje terapije, kako mi je receno. Imam i racune, pa mozete vidjeti datum kada je kupljeno. Ja sam iz Tuzle, ako Vam treba, javite se, dogovorite cemo se oko cijene.... Sretno svim djevojkama
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 19.5.2013 20:11:33
Amelaa RR
Pahuljicamala ja bih uzela menopur i puregon.
Drage moje, ja sam ako Bog da u postpuku iduci mjesec(juni) Bahceci, i kod njih je protokol Menopur, Cetrotide, Puregon, ako ko bude imao visak da prodaje nek se javi. Ja gledam najbolju varijantu za nabavit lijekove..
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 19.5.2013 20:12:19 >
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 27.5.2013 19:51:24
sesilija
Gonal F olovka od 900IE to je ravno 12 komada po 75 košta u Mariboru 372,69EUR a možemo dobiti povrat poreza koji je kod njih na lijekove 8,5% Menopur je 18-19 EUR/kom (ovo su cijene od aprila 2012. ali iste su bile i dvije godine prije toga) Decapaptil u Hrvatskoj 368 HRK pakovanje od 7 komada, cijena bila 2010. ali se mogu kontaktirati Sisačke ljekarne može se naći broj na internetu. Tada su bili dosta povoljniji od Banja Luke.
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 7.6.2013 11:58:30
IVF14
Drage moje potrazujem za svoj 12.postupak sve...pa ako netko ima merionale,brevactide i suprefact sprej molim javite se...rok moze biti i 6/7mjes.jer idem krajem 06.mjes u postupak...hvala
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 14.6.2013 0:22:25
sabas
White :) Gonal F koji je u injekcija je 75jedinica , jedino postoji opcija da se nabavi u flakonima od 300, 600 ili 900 jedinica pa da se dozira pomocu Pen- a
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 4.8.2013 16:23:37
malenaa
Mila ja bih opet u akciju... tako sa. Ja... prvu radila u decembru, a sad jedna u junu druga julu... i cekam sad ishod trrce iui :))
I da se nadovezem na lijekove,ako nekome bude trebalo menopur ili merional ja u firmi gdje sam radila (apoteci) mogu od njih traziti manju marzu... i bude jeftinije Nek mi se javi na pp kome bude trebalo
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 2.9.2013 14:35:21
Cupcake
Drage moje, MM i ja smo slijedeci mjesec u postupku za ISCI. S obzirom da su lijekovi jedan od bitnih faktora, zelim vam saopstiti cijene koje sam pronasla u Mariboru. U Sarajevu bi nas sve kostalo preko 2600 KM, a mi smo sve lijekove uspjeli nabaviti za 1300 KM. Pa, evo vam cijene tih lijekova: Puregon 300 140 KM Cetrotide 74,30 KM Menopur 39 KM Ovitrelle 39 KM
Primjetit cete da je razlika u cijeni znacajna. Pa, eto, drage moje, ako imate nacina, nabavite lijekove u Sloveniji, a isplati se i otici po njih. :)
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 9.9.2013 21:13:03
Mia
White rose ja koliko znam, nijedna apoteka u Sarajevu, nazalost, nema ove injekcije A najskuplja varijanta ti je daih kupujes u BAhceci (ako ides kod njih u postupak). Pokusaj potraziti u Metkovicu. Sretno!
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 10.9.2013 14:00:58
White rose
Hvala Mia :) meni zafalilo, ali snašla sam se pa sad imam i viška.
Nego, ja upravo zavšavam postupak, još štoperica večeras i ako Bog da punkcija.
Ostalo mi je lijekova pa ako nekome treba da neka se javi na pp. Ostala su mi 4 Menopura, 1 Femara, 1 Cetrotide i 200 jedinica Puregona, sve propisno čuvano u frižideru. Sretno svima! :)
RE: Cijene injekcija za postuke medicinski po... 14.9.2013 12:31:25
Twinkies04
Pozdrav svima,
Imam 30 kom Merionala ,rok je do 06.2014,ostalo mi je od zadnje inseminacije ,ampule su propisno čuvane u frižideru,pa eto ako kome treba neka se javi u pp. Lijep pozdrav...
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 8.10.2013 16:06:15
malenaa
Drage moje muz danas nosio ratu u apoteku gdje sam radila... kod njih sam uzela na rate menopur.. I one rekose muzu da merional ili menopur nisam sigurna koji ide na esencijalnu listu. Tj dzaba :)) Da im donesem recept od doktora da mi kompenziraju taj dug... Znaci ja sam s njima pravo dobra to su kolegice i po i nebi bezze to govorile... sad cu ih zvati da provjerim sve.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 8.10.2013 16:19:02
malenaa
E ovako ... izgleda ce biti mustuluka :) Merional ce na listu esencijalnu 50% ce se placati... Nece ga biti u svim apotekama nego ampularnim (npr. Apoteka bosna principov) a vidjet ce i ovi moji da ga imaju. Juhuuuuuu....:) da svima bude sa halalom hehe kao meni sto su moje zenice dale i da sve budete trudnjace bembele :))