|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
10.1.2013 14:05:55   
boombar

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Pa to je onda pricip dijete: Smrsati u snu od Dr. Pappe

Canim je to preporucio nutricionista, ja nisam cula za tu koju spominjes, ali sam citala na dijeta.net i jos nekim stranicama razne dijete i svima je princip upravo ovo, manji obroci na svaka tri sata. To su uglavnom zdrave dijete tj vise nacin ishrane nego dijeta. Mrsa se sporije nego s nekim drugim rigoroznim, ali je zato kilaza stabilnija kasnije. Uglavnom bitno je samo biti uporan i ne prekidati zato jer si nesto zabrljala .. samo nastavis dalje! Sto vise discipline to ce brze biti rezultata, ali i ako nije stroga disciplina rezultata ce biti samo sporije.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 4776
10.1.2013 14:08:05   
SailorMoon
Probacu. Nadam se da ce pomoci. Jos kad pocnem da idem na fitnes mozda i vaga popusti haha. Valja skinuti 8kg

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4777
10.1.2013 14:09:43   
boombar
Evo nadjoh:

IZVORNA PORUKA: canim

Prvi put kad sam krenula u bitku skinula sam za manje od 3 mjeseca 10 kg a drugi put isto tako user posted image i evo sad uzimam zalet da nastavim dalje, jos onih 5-6 sto je ostalo i da onda idem i ja na odrzavanje kilaze user posted image

Kao sto si mogla procitati, ja sam samo rasporedila obroke, jela sam svaka 3-4h male obroke, na pocetku je to bilo dijeljenje obroka kao recimo podijelim dorucak na dva dijela pa jedem npr

7h pola dorucka
10h drugu polovicu
13h dio rucka
16h druga polovica rucka
19h neka skroz lagana vecerica ili voce, jogurt i slicno
i 3-4h prije spavanja opet nesto pojedem

ovako sam radila mozda prvih mjesec dana i kad sam organizam navikla na male obroke izbacila sam jednu polovicu obroka i uvela medjuobroke kao sto je voce npr

7h mala porcija dorucka
10h kafa i neko voce
13h mala porcija rucka
16h vocna salata i kafa
19h neka lagana vecerica, vecinom sam jela neku laganu supicu, jogurt i slicno.

i voda obavezno oko 2 litre ako ne dojis a ako dojis oko 3 litre vode
Pod vodu ubrajam samo vodu, ne racunam tecnost kao sokovi i slicno vec iskljucivo voda.

2 puta sedmicno sam imala slatke dane, kad pojedem neki kolac, sladoled ili nesto po zelji.
Sokove, ne sjecam se da sam pila a i inace ih ne pijem nesto puno tako da o tome nisam ni razmisljala.

Hljeb sam umanjila, jela sam ga vecinom samo za dorucak a za rucak sam gledala da imam prilog rizu, krompir i slicno sto bi mi moglo zamijeniti hljeb a ako bih jela nesto bas corbasto kao grah npr onda bih pojela krisku hljeba.

Fizicka aktivnost je pozeljna ali ne i presudna, kad metabolizmu das do znanja da ce dobivati redovne obroke, onoliko koliko mu je potrebno za normalno funkcionisanje on ce se sam rijesiti zaliha.
Ja se nisam bavila nikakvom fizickom aktivnosti a mrsala sam, sad intezivno razmisljam o tome jer bih malo da ojacam figuru.

Neposredna veza do poruke: 4778
10.1.2013 14:14:50   
SailorMoon
wow po ovome bi mogla do ljeta da budem cica maca user posted image user posted image .
Vidjecemo. Startam po planu od ponedljka, do tad cu se kontrolisati.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4779
10.1.2013 14:23:05   
boombar
Heheh pazi, nije bas lako kao sto izgleda. Ja nisam gladna ali uvijek moras razmisljati unaprijed sta ces kupiti, sta skuhati, kako na poslu pojesti obrok u tacno predvidjeno vrijeme .. ali najvazniji je onaj klik u glavi da odlucis da ides s tim do kraja!

Neposredna veza do poruke: 4780
10.1.2013 15:30:39   
Nunny
sailor ja te nisam izignorisala sigurno, napisala sam ti da nisam u elementu...
evo danas sam bolja pa cu ti reci sta je moja dijeta...u princiu ja ne jedem puno slatkisa i gaziranog mada se desi i to da popijem nekad fantu ali colu bas nikada...jedem normalne porcije, i jedem svaki put kad sam gladna nekad to bude 3 obroka nekad 6 uglavnom pazim da se ne prejedam...pijem nenormalne kolicine tecnosti jer dojim
mogu jesti bilo sta, ali dan ne mogu poceti ako ne popijem casu mlijeka i kasiku meda..

< Poruku je uredio Nunny -- 10.1.2013 15:36:08 >

Neposredna veza do poruke: 4781
10.1.2013 15:33:26   
Nunny
ja sad imam oko 68kg inace 62-63 visoka sam 176
ustvari 186 rijetko sam na stiklama manjim od 10cm user posted image

< Poruku je uredio Nunny -- 10.1.2013 15:34:29 >

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4782
10.1.2013 15:34:58   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Nunny

Pa sta na tu visinu hoces da smrsas??

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4783
10.1.2013 15:59:34   
reallove

pa ti si super,zasto si na ovoj temiuser posted image user posted image

Ja sam visoka 167,62 kg

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4784
10.1.2013 16:19:51   
Nunny
pa jos ova 3-4kg da smaknem

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4785
10.1.2013 16:29:57   
kinder suprise
uz dojenje koliko si kg uspjela skinuti s takvim načinom prehrane ?

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4786
10.1.2013 19:16:25   
M kao Mama
ja - 2 kg, lijepo mi nije dobro, al ono pozitivno, evo mi cijeli dan žao da jedem, hahahah, a znala sam da sam malo ofalila jer sam zakopčala jedne hlače

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 4787
10.1.2013 21:28:25   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: reallove

Ja sam visoka 167,62 kg

Samo 1 kg manje nego reallove. Visina 167-168 (zavisi od frizureuser posted image )
Ali meni to ne stoji lijepo. Sitnije sam građe i par kg viška meni baš smeta. Najbolje sam izgledala sa 53kg user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4788
10.1.2013 21:36:02   
reallove

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: reallove

Ja sam visoka 167,62 kg

Samo 1 kg manje nego reallove. Visina 167-168 (zavisi od frizureuser posted image )
Ali meni to ne stoji lijepo. Sitnije sam građe i par kg viška meni baš smeta. Najbolje sam izgledala sa 53kg user posted image
ahahahah,dobro ti ovo sa frizurom..Ja sam krupne gradje pa mi ovo,haman stojiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4789
10.1.2013 21:43:59   
MicoTico
Ja i dalje kategorično tvrdim da bez obzira na istu visinu, ne "stoje" svima isti kilogrami. Ne vjerujem u ono podijeli, oduzmi, dodaj od visine , broja cipela ili kako se već "računa" idealna težinauser posted image
Moja idealna težina je ona s kojom se ja osjećam bar malo "idealnom"!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4790
10.1.2013 22:01:35   
reallove

Ja i dalje kategorično tvrdim da bez obzira na istu visinu, ne "stoje" svima isti kilogrami. Ne vjerujem u ono podijeli, oduzmi, dodaj od visine , broja cipela ili kako se već "računa" idealna težinauser posted image
Moja idealna težina je ona s kojom se ja osjećam bar malo "idealnom"!

ja kada racunam idealnu,obicno mi pokaze da bih trebala imati nekih 50 - tak kg,meni da je na 60 stati,bila bih happy

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4791
10.1.2013 22:02:59   
veeseelaa
Ja i dalje kategorično tvrdim da bez obzira na istu visinu, ne "stoje" svima isti kilogrami.

slažem se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4792
10.1.2013 22:03:09   
lani

Ne brini ništa lani, ne vjerujem da ti jedan taj mali brlj mogao nešto promijeniti.
Ti si nam najrevnosnija što se tiče dijete, ima da bude minusauser posted image

Nadam se da si u pravu! user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4793
10.1.2013 22:07:30   
lani
IZVORNA PORUKA: boombar

Lani ti se vage ne trebas plasiti, svaka tebi cast na karakteru! Btw presisala si me ihihiii user posted image
Ja cu se radovati i malom minusu, koliki god da je. Ovako sam to sebi predstavila .. minus po minus do cilja, veci minus-brze do cilja, manji minus-sporije, ALI kako god, stici su do njega! user posted image

Ne verujem da sam ti bas mnogo utekla, ali posto me je Bebica napustila u ovoj trci (jer je dostigla svoj cilj, sto mi je bas drago, Bebice user posted image ), sada cu da se jurim sa tobom!user posted image user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4794
10.1.2013 22:51:05   
canim
Ja samo da vam mahnem

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4795
10.1.2013 23:31:02   
Bebica11
ooooj pobjecu s teme navalile 50-to kilasiceuser posted image user posted image

debeleeee gdje ste, nema mi cosmo i drugih

ja standard, postila danas, malo brljala za iftar, nisam bas postigla cilj 100% al zadovoljna sam izgledom pa ako koja kg sleti dobro i jesteuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4796
11.1.2013 7:51:46   
lani
Dobro jutro!user posted image

Bebice ja sam ti uvek tu!!! I dovoljno sam debela da ostanem jos duuugooo!user posted image
Izvagala se i imam 72,3 kg, to je -1,3 kg od proslog vaganja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4797
11.1.2013 9:27:42   
Lady26
Canim, kad nas meCes na spisak user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4798
11.1.2013 9:32:28   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

Canim, kad nas meCes na spisak user posted image

ja danas mogu prijaviti samo veliko nista.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4799
11.1.2013 9:36:22   
Bebica11
jutro i od mene

u mene minus 200gr dakle 76,7

nesto nemam volje da izdrzim bez slatkisa, stvarno kriza, da mi je bar sletiti ispod 75user posted image

lani ti si vec u mrsavicama, tamo te ja racunamuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *