|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
9.1.2013 14:14:36   
Nunny
i jos nesto za ove mrsavice user posted image od 61kg+ ja bi jaaako voljela da znam koliko ste visoke kad vam je ta kilaza "velika"

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4751
9.1.2013 14:16:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Nunny

bas ste mi se raspricale...ja moram da vam se pozalim ove sedmice cu imati dupli minus user posted image
samo povracem i upale moje me slomise ne mogu da jedem...ja zelim da smrsam ali zdravo, user posted image
a ne ovako da me bolest iscrpi..

Sta bi, juce si bila dobro user posted image ?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4752
9.1.2013 14:20:18   
Nunny
mah slinim ja dugo i nemam apetita, a velike glavobolje pa me tjeraju na povracanje dan mi je user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4753
9.1.2013 14:22:06   
boombar
Lady26 i ja sam bila na listi u vise navrata i nadam se da ce i meni krenuti ovaj put tj. da necu stati dok ne dodjem do cilja
Nunny sta's se zaliti, minus je minus user posted image Salim se! Ozdravi nam sto prijeuser posted image
Dalia92 user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4754
9.1.2013 14:29:08   
Nunny
hehe boombar nije svaki minus minus...ovo je minus koji se pretvori u plus cim nadoknadim tecnost koju sam izgubila user posted image user posted image
hvala na lijepim zeljama user posted image

ostale zenice nemojte misliti da sam izignorisala vase postove samo me boli glava pa ne mogu nista konstruktivno i pametno da vam napisem
ali vam saljem user posted image podrske

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4755
9.1.2013 14:30:03   
Lady26

mah slinim ja dugo i nemam apetita, a velike glavobolje pa me tjeraju na povracanje dan mi je user posted image

user posted image user posted image user posted image
Misli malo na sebe user posted image , nemoj da ti ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4756
9.1.2013 14:40:39   
Nunny
dusa moja user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4757
9.1.2013 21:43:13   
lani
Ja vam se, drage moje dobro drzim. Mislila sam da ce mi posle onog brlja biti tesko vratiti se na rezim, ali nije. Malo me hvata frka od petka! Sta ce reci vaga?

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4758
9.1.2013 21:45:18   
MicoTico
Ne brini ništa lani, ne vjerujem da ti jedan taj mali brlj mogao nešto promijeniti.
Ti si nam najrevnosnija što se tiče dijete, ima da bude minusauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4759
10.1.2013 11:02:07   
boombar
Lani ti se vage ne trebas plasiti, svaka tebi cast na karakteru! Btw presisala si me ihihiii user posted image
Ja cu se radovati i malom minusu, koliki god da je. Ovako sam to sebi predstavila .. minus po minus do cilja, veci minus-brze do cilja, manji minus-sporije, ALI kako god, stici su do njega! user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4760
10.1.2013 11:06:21   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Hocu i ja i ja.
Imam sad 72kg na 164cm. Hocu bar da 65 da sletim. Ali kako? Koja je po vama najuspjesnija dijeta?

A sto vi mene ignorisete?

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 4761
10.1.2013 11:12:18   
Lady26

Hocu i ja i ja.
Imam sad 72kg na 164cm. Hocu bar da 65 da sletim. Ali kako? Koja je po vama najuspjesnija dijeta?

A sto vi mene ignorisete?

Ma jok....
Evo ja cu ti reci dok se druge ne jave user posted image
Vecina zena ovdje jede cesce ali po manje porcije...3 obroka i mislim 2 uzine...
Posto kod mene to ne pali, ja sam na Dukan dijeti, meni odgovara super....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4762
10.1.2013 11:17:07   
SailorMoon
Hvala Lady, citala sam malo Dukan ali to mi je prava dijeta i ja cim sam na dijeti odma umirem od gladi haha.
Ja ne jedem puno, evo sta sam juce pojela za citav dan:
Dorucak: 2 kriske crnog hljeba sa puterom i purecom salamo
Uzina: sakica keksica
Vecera: Teleca kremadla sa krompirom i salata

to je sve uz to 2 kapucina .

I tako mi je vecinom ali vaga se zakovala na 72kg

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4763
10.1.2013 11:19:20   
azra I ADI
Pozdrav i od mene..Redovno vas čitam, ali za dijetom nisam imala potrebe dok me novogodišnji praznici nisu baš izbacili iz normalnog režima.Pokušavala sam se sama vratiti starom načinu ishrane, ali nešto mi ne ide, ma nije meni zanimljivo mršati bez vas!
Canim, dodaj me na listu, hoću skinuti 3 kg!
SailorMoon, neke su se ženice već upoznale i odlično komuniciraju, češće komentarišu međusobne objave, ali niko tebe ne ignoriše..Evo meni nije pomogla ni jedna dijeta, nego samo mnogo vode, više aktivnosti, manje tjestenine i slatkiša i naravno mnogo volje.Šaljem ti user posted image i nadam se daćeš uspjeti u namjeri da se riješiš suvišnih kilograma.

Neposredna veza do poruke: 4764
10.1.2013 11:29:46   
SailorMoon
Hvala Azra
Evo cekam i muza on me do sad dosta koci sa svojim poslom da nisam mogla ici na fitnes kako sam planirala. Ali posto sad ima bolju poziciju na poslu od februara startam i sa fitnesom

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 4765
10.1.2013 11:56:15   
reallove
Dan zene..kako ste...ja sam sinoc brljala,jela cips i cokoladu,danas sam dobra,doruckovala sam i popila zeleni caj...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 4766
10.1.2013 12:03:57   
boombar
SailorMoon nema ovdje ignorisanja, samo ti pisi, desi se da nekad nesto promakne, "napomeni" nas slobodno user posted image
Evo ovo sto ti je Lady26 napisala toga se drzim i ja, dakle dorucak, rucak i vecera i 2 uzine i obavezno barem 2l vode dnevno. Zvuci lako ali nije uopste. Zahtjeva puno planiranja unaprijed i gledanja na sat. Meni je isto vaga stajala dugo a onda sam skontala da nije dovoljno samo 5 obroka nego da moraju bas biti pravilno rasporedjenji i nema nikakvog grickanja izmedju. Sad jedem tacno na svaka 3 sata, unaprijed planiram meni za sutradan kako mi se ne bi desilo da za neki od obroka posegnem za necim prekaloricnim. Uglavnom, UH ako vec jedem nastojim jesti u prijepodnevnim satima, a kako dan odmice sve laganiju hranu, flasa vode uvijek pored mene pa me podsjeca da pijem i tako.. tek sam pocela sa ovim pa vidjet cemo kako ce ici.
Ovdje u drustvu lakse naci motivacijuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4767
10.1.2013 12:29:41   
kinder suprise
[/quote]SailorMoon ...hehe imamo skoro istu kilažu i visinu...i kod mene vaga neće dolje...ja sam od ponedjeljka napravila onaj klik u glavi...iza 6 ne jedem, nema slatkiša i grickalica , 5 obroka, dvije užine s voćem i puuunoo vode, nakon skoro 4 dana osjećam se bolje i još k tome dojim bebu, a mlijeko lijepo nadolazi.bez svih onih pustih sokova...moram reć da KAD ME UHVATI KRIZA JA ČITAM RANIJE POSTOVE NA OVOM FORUMU I ODMAH IMAM ELENA ZA DALJEEEuser posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4768
10.1.2013 12:50:39   
boombar

IKAD ME UHVATI KRIZA JA ČITAM RANIJE POSTOVE NA OVOM FORUMU I ODMAH IMAM ELENA ZA DALJEEEuser posted image

Kinder Surprise i mene ova tema motivira, ali u zadnje vrijeme koristim i metodu "razmisljanja o odjeci koju cu moci obuci kad smrsam" user posted image

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 4769
10.1.2013 13:18:22   
Daliyah92

i jos nesto za ove mrsavice user posted image od 61kg+ ja bi jaaako voljela da znam koliko ste visoke kad vam je ta kilaza "velika"

Ja ne znam koliko sam visoka, negdje izmedju 155 i 160 user posted image ...ali znam da kad bih imala 60 kg to bi bilo 10 kg viska, sto znaci previse za mene. Idealna tezina mi je 50 kg.

Hvala Lady, citala sam malo Dukan ali to mi je prava dijeta i ja cim sam na dijeti odma umirem od gladi haha.
Ja ne jedem puno, evo sta sam juce pojela za citav dan:
Dorucak: 2 kriske crnog hljeba sa puterom i purecom salamo
Uzina: sakica keksica
Vecera: Teleca kremadla sa krompirom i salata

to je sve uz to 2 kapucina .

I tako mi je vecinom ali vaga se zakovala na 72kg

Nije li ovo premalo draga? Ja ovako ne bih mogla. Meni je dorucak obavezan, kao i rucak a veceru tu i tamo preskocim. Malo se vi pregladnjivate , ja mislim user posted image I onda vam dodje dan kad zabrljate. Ja bih svaki dan pomalo gricnula nesto slatko, ili bar jednom sedmicno pojela cokoladicu ili kolacic user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4770
10.1.2013 13:42:24   
SailorMoon
Dalia mila ali to mi je normalni jelovnik kad niasm na dijeti. i bas sam sita.
Evo do sad sta sam jela i pila:
Jutros kapucino sa sendvic od crnog hljeba sa sirom, onda sam pojela mozda nekih 5-6 onih mali jaffa keksica, jednu bananu i na rucku sam pojela rizu sa piletinom i glivama. I oko pola 5 cu jedan sendvic kao sa dorucak i to je to. vjerovatno malo jos nesta voca. vecera mi onda netreba. i vode pijem
Ali vaga se nemice. Mozda sto pijem pilule?

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4771
10.1.2013 13:47:44   
Daliyah92

Dalia mila ali to mi je normalni jelovnik kad niasm na dijeti. i bas sam sita.
Evo do sad sta sam jela i pila:
Jutros kapucino sa sendvic od crnog hljeba sa sirom, onda sam pojela mozda nekih 5-6 onih mali jaffa keksica, jednu bananu i na rucku sam pojela rizu sa piletinom i glivama. I oko pola 5 cu jedan sendvic kao sa dorucak i to je to. vjerovatno malo jos nesta voca. vecera mi onda netreba. i vode pijem
Ali vaga se nemice. Mozda sto pijem pilule?

Ovako je vec u redu. Ali u prethodnom postu ono sto si pisala je po meni malo. Svaka tebi cast kad mozes tako, da ti je to dosta. Ja bih umrla od gladi.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 4772
10.1.2013 13:52:19   
SailorMoon
Epa zamisli onda kako je meni. Tako jedem i nista se nevidi. Evo pred novu godinu sam bila kuci, nisam radila. tad bi jela tek oko 12, 1 i onda veceru sa muuzem. izmedju samo voca. i nista ama bas nista

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 4773
10.1.2013 13:57:08   
boombar
SailorMoon maloprije sam ti pisala da se vaga ne mice mozda zato sto jedes kad stignes. Pokusaj praviti razmake od 3 sata izmedju svakog obroka i medjuobroka a izmedju samo pij vodu.
Sto se jelovnika tice, kao neko ko je "teoriju" svladao a u praksi se trudi user posted image reci cu ti svoje misljenje: dorucak OK, uzina jaffa keksici i banana po meni previse.. ili jedno ili drugo, a inace bih slatkise ogranicila na jednom ili dva puta sedmicno i to bas ovako par zalogajcica za uzinu. Rucak je isto OK, uzina ili vecera oko pola 5 bi trebalo da bude bez ugljikohidrata tj hljeba, bolje pojedi dio rucka ili nesto laganije. U svakom slucaju trebala bi izmedju rucka i vecere imati isto jednu uzinu pa onda ne bi pregladnila i posegnula za necim kaloricnijim.
Ja nisam expert, to je nasa Canim user posted image Ja samo pisem ono sto sam zapamtila iz njenih postova i citajuci o raznoraznim dijetama. Ima negdje na ovoj temi pravilnik od Canim pa pokusaj naci.

Upravo ovo jedenje jednom ili dva puta dnevno je ono sto ne valja jer usporava metabolizam, a cesci manji obroci ga ubrzavaju.

< Poruku je uredio boombar -- 10.1.2013 14:00:09 >

Neposredna veza do poruke: 4774
10.1.2013 13:59:41   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: boombar

SailorMoon maloprije sam ti pisala da se vaga ne mice mozda zato sto jedes kad stignes. Pokusaj praviti razmake od 3 sata izmedju svakog obroka i medjuobroka a izmedju samo pij vodu.
Sto se jelovnika tice, kao neko ko je "teoriju" svladao a u praksi se trudi user posted image reci cu ti svoje misljenje: dorucak OK, uzina jaffa keksici i banana po meni previse.. ili jedno ili drugo, a inace bih slatkise ogranicila na jednom ili dva puta sedmicno i to bas ovako par zalogajcica za uzinu. Rucak je isto OK, uzina ili vecera oko pola 5 bi trebalo da bude bez ugljikohidrata tj hljeba, bolje pojedi dio rucka ili nesto laganije. U svakom slucaju trebala bi izmedju rucka i vecere imati isto jednu uzinu pa onda ne bi pregladnila i posegnula za necim kaloricnijim.
Ja nisam expert, to je nasa Canim user posted image Ja samo pisem ono sto sam zapamtila iz njenih postova i citajuci o raznoraznim dijetama. Ima negdje na ovoj temi pravilnik od Canim pa pokusaj naci.

Pa to je onda pricip dijete: Smrsati u snu od Dr. Pappe

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *