|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
10.12.2012 21:02:02   
animagical
a bebe padaju...sve bebe...savij joj koljeno koji put pa ces vidjeti boli li je'

cicibanko, da nije sta cuclala, kakav keks jela, pa kao rastrljala jezik? user posted image nemam pojma sta bi moglo biti...ne boli je?

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2001
10.12.2012 21:10:41   
ciciban26
Pa nije jela nista novo cime bi mogla iritirati jezik a cini mi se i da je ne boli. Normalno se ponasa,jede za 10 :). Ali me zabrinulo sta bi moglo biti user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2002
10.12.2012 21:15:20   
animagical
e ne znam...jedino da ne trlja zubicima jezik, primjetila sam par puta da to A radi, kad god dobije novi zub...nesto ga trljka, pregleda...

Neposredna veza do poruke: 2003
10.12.2012 21:19:35   
ciciban26
Sumnjam i da je to,ona ima samo dva gornja zubica cime bi mogla trljati ali ni oni nisu skroz nikli. Ovo je vece i okruglo,bas kao nacrtana fleka po sredini jezika.

Neposredna veza do poruke: 2004
10.12.2012 21:20:31   
Montenegrina88
Ne boli je savijala sam pritisla itd ona nista evo sad spava,normalno dojila i sve to, plakala dok je nisam uzela u ruke posle se smijala mlatarala rukama i nogama malo jeste nervozna ali samo sto nisu nikli zubi ja sam crkla danas eto user posted image hvala vam za savete.

Neposredna veza do poruke: 2005
10.12.2012 21:23:48   
animagical

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Sumnjam i da je to,ona ima samo dva gornja zubica cime bi mogla trljati ali ni oni nisu skroz nikli. Ovo je vece i okruglo,bas kao nacrtana fleka po sredini jezika.

probaj sama plaziti jezik i trljati, taman moze gornjim jedinicamauser posted image kao da se sjecam da je to A radio kad su mu probijali ti zubi i kao da mu je i bio crven jezik,ali ne mogu da se sjetim oblika, je li bas bilo okruglouser posted image ako se nije ni opekla, ni jela nesto kiselo npr, ja bih za A nazvala dom zdravlja da pitam na tel...javi pliz ako sta saznas sta jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2006
10.12.2012 21:33:10   
Dz3ni

IZVORNA PORUKA: Montenegrina88

Ne boli je savijala sam pritisla itd ona nista evo sad spava,normalno dojila i sve to, plakala dok je nisam uzela u ruke posle se smijala mlatarala rukama i nogama malo jeste nervozna ali samo sto nisu nikli zubi ja sam crkla danas eto user posted image hvala vam za savete.

Znam taj šok, meni je E prošle sedmice pala sa kauča. Ja samo što sam otišla vrata otvoriti, još je podbočila jastukom "za svaki slučaj". Još mi nije jasno kako je završila na podu, ali znam da joj nije ništa bilo. Baš tako kako ti kažeš, plakala dok je nisam uzela, a mene sve presjeklo od straha. Skinula je odmah da vidim da se nije gdje udarila, ali nigdje nije bilo čak ni crveno. Sreća meni zaova bila tu (njoj sam išla otvoriti) te me podsjetila da smo svi bar jednom pali kao bebe. user posted image

(odgovor članu Montenegrina88)
Neposredna veza do poruke: 2007
10.12.2012 21:33:44   
ciciban26

IZVORNA PORUKA: animagical

probaj sama plaziti jezik i trljati, taman moze gornjim jedinicamauser posted image kao da se sjecam da je to A radio kad su mu probijali ti zubi i kao da mu je i bio crven jezik,ali ne mogu da se sjetim oblika, je li bas bilo okruglouser posted image ako se nije ni opekla, ni jela nesto kiselo npr, ja bih za A nazvala dom zdravlja da pitam na tel...javi pliz ako sta saznas sta jeuser posted image

Joj sad sam se plazila ispred ogledala i trljala jezik user posted image user posted image
Svakako cu nazvati sutra i pitati za savjet. A i Sanasa nam je blizu pa bi mogli bris uraditi.
Hvala draga user posted image

Neposredna veza do poruke: 2008
10.12.2012 22:03:08   
Montenegrina88

IZVORNA PORUKA: ciciban26

IZVORNA PORUKA: animagical

Joj sad sam se plazila ispred ogledala i trljala jezik
user posted image user posted image
Svakako cu nazvati sutra i pitati za savjet. A i Sanasa nam je blizu pa bi mogli bris uraditi.
Hvala draga user posted image

Ja htela da se bacim sa kauca da vidim jel boli al ne mogu da stanem izmedju kauca i stola user posted image user posted image prebrodicemo mi sve akobogda user posted image
Jedino me strah da ne bude sta sa koljenom kasnije,ma bojim se puno cega al sta cu.

Neposredna veza do poruke: 2009
22.12.2012 2:34:30   
Halimaa
Znate li šta je dobro za noćni kašalj? Evo dječak cijelu noć kašlje, prethodnu vrlo malo pa nisam paničarila, ali sam mi ga je toliko žao! Nema temp., malo slinica, vrtićkih, ali kašlje da te zaboli. U kući nemam ni luka ni sirupa za kašalj user posted image Imam sljez, kamilicu, med, čajeve i pekmez! Ima li neko savjet?

(odgovor članu Montenegrina88)
Neposredna veza do poruke: 2010
22.12.2012 7:57:48   
bebacha
znam da je sad kasno al za veceras obavezno pripremi panatus,nas je neku noc spasio

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 2011
23.12.2012 20:02:45   
reallove
Zenice helpuser posted image ..Maloprije mi Ameen trazio puding cokoladni,prije nego sto sam otvorila,pogledala sam datum i dobar je..Otvorim,dam mu pola male kasicice i skontam da je pokvaren...i sta sad...sta da radim,hoce li mu smetatu..nije mi se nikad prije ovo desilouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2012
23.12.2012 20:04:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: reallove

Zenice helpuser posted image ..Maloprije mi Ameen trazio puding cokoladni,prije nego sto sam otvorila,pogledala sam datum i dobar je..Otvorim,dam mu pola male kasicice i skontam da je pokvaren...i sta sad...sta da radim,hoce li mu smetatu..nije mi se nikad prije ovo desilouser posted image

prvo količina koju si mu dala nije opasna uopće...
drugo ako je u roku kako si skontala da je kvaran...jel kiseo...znači uzvrištao ne brini...
tako mala količina neće mu ništa biti...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2013
23.12.2012 20:05:53   
jasmin

Ma jok bonicko,opusti se,to je neznatna kolicina da se imalo uzbunis.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2014
23.12.2012 20:10:01   
MicoTico
Ma ne brini. Tako mala količina ne može mu ništa.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2015
23.12.2012 20:17:13   
Dida79

Nista, idi djetetu kupi drugi ili mu napravi domaci :D

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2016
23.12.2012 20:25:37   
reallove
Ma otvorila i pocela da mu dajem i vidim zelenu tackicu unutra,poceo se kvariti..Uzmem i bacim sve..Sreca pa mu nisam dala punouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 2017
23.12.2012 20:28:00   
reallove
Hvala vam zenice punouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2018
23.12.2012 20:28:10   
Dida79

Ma otvorila i pocela da mu dajem i vidim zelenu tackicu unutra,poceo se kvariti..Uzmem i bacim sve..Sreca pa mu nisam dala punouser posted image

Neka ti bude nauka za ubuduce uvijek malo probaj prije nego sto das djetetu i nemas brige.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2019
23.12.2012 21:13:17   
reallove

IZVORNA PORUKA: Dida79

Neka ti bude nauka za ubuduce uvijek malo probaj prije nego sto das djetetu i nemas brige.

ma ne znam sta mi bi,uvijek sve probam prije nego sto mu dam,ali eto,omaklo se,nece vise,sigurnouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 2020
23.12.2012 21:32:15   
felix
rellove nebrigaj nece mu nista biti A je jednom pojeo monte citav a rok prosouser posted image hb nista mu ne bi ..... jbga djete se docepalo dok sam se kupala otvorio frigic moze sam, dokuciti i pojeo ...

ma gora mi briga bila dobice upalu grla hladno pojo nego da ce mu biti nešto od pokvarenog monta kad hb nista ne bi na srecu

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

Neposredna veza do poruke: 2021
23.12.2012 21:40:48   
reallove

IZVORNA PORUKA: felix

rellove nebrigaj nece mu nista biti A je jednom pojeo monte citav a rok prosouser posted image hb nista mu ne bi ..... jbga djete se docepalo dok sam se kupala otvorio frigic moze sam, dokuciti i pojeo ...

ma gora mi briga bila dobice upalu grla hladno pojo nego da ce mu biti nešto od pokvarenog monta kad hb nista ne bi na srecu

Eto i mi smo dobro prosli hB,a bila sam se prepala...pusa Anelku

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2022
6.1.2013 20:33:10   
Lana_
beba će za 4 dana napuniti 6mj,isključivo doji,jučer i prekjučer je jela malo kašice...danas je oko 6h imala stolicu oskudnu al zelenu kao kivi..tada sam bila kod mame i krenuli kući i počela je da vrišti da smo je jedva smirili,kad smo došli smirila se,dojila,malo bljucnula i nakon pola sata dva puta povratila,u mlazu,povratila mi je na bijelu prostirku i svijetlo zeleno je što je prvo povratila..sada sam joj mjerila temp ima 37.7...imam li razloga za brigu baš se nešto bojim,trebam li u dr,evo zaspala mi je na rukama user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lana_ -- 6.1.2013 20:38:04 >

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2023
6.1.2013 20:37:14   
Hanady RR
lana kao prvo koju kašicu ste jeli jučer i preključer?

drugo...
temperatura jeli ispod pazuha ili u čmaru tolika...?

treće...
jeli vam ovo prva tura i bolest bilo koje vrste kod bebe?

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 2024
6.1.2013 20:40:27   
Lana_
od kruške,tek joj pošla davati..
temp ispod pazduha
jeste prvi put ima temp,nije bila bolesna od kad se rodila

dopisala sam da je zeleno svijetlo što je prvo povratila

< Poruku je uredio Lana_ -- 6.1.2013 20:48:32 >

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *