|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
6.11.2008 16:33:48   
Romali
IZVORNA PORUKA: rozi

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: Amrino RR

To je po meni jedino objasnjenje. Ovom mom ne bude mokra koza osim u tim slucajevima i kada popisa i mene i sebe dok ga presvlacim, naravno user posted image .

user posted image  ovo je nama redovna praksa, nikako da ga upratim al sam sad vec oguglala, zvacemo kirbi servis

user posted image user posted image user posted image  Ja sam napravila krpice samo za tu svrhu, da ga pokrijem kod presvacenja da ne bude zalijevanjauser posted image

I ja dnevno potrošim puno plat.pelena pokrivajući mlaz, samo što moj i zalijeva i ponekad đubri tepihe user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 301
6.11.2008 17:02:21   
bebano
odusevices se rastezljivim trakicama ...
ali pazi da ne uzmes staru zalihu one nemaju te trakice (uvjek na njih nakace vlazne maramice -gratis)... uzmi 4 (NE 4+) sa Unicef oznakom...

Visnja zbog tebe sam uzela paket Pampersa sa oznakom UNICEF user posted image  bas da vidim te trakice user posted image . Iako ima jedan od 54 kom nov user posted image .  Inace uvijek koristim Pampersice i prezadovoljna sam.  Jeidno mi nisu odgovarale Pampers Sleep&Play nekako su mi takne i one su znale procuriti.

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 302
6.11.2008 17:54:46   
andji
sleep and play4,dodje 50kom i koštaju oko 19 km kod nas,i koristimo i cleen and play maramice oko 4km,zadovoljna sam i jednim i drugim,pelene nisu mi nikako propustile,jedino kad je imao proliv svaki 5min.kad je bio bolestan e onda mu se kaka nekako pela na ledja,inače sve ok.I kvalitet i cijenauser posted image user posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 303
6.11.2008 19:36:10   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bebano

odusevices se rastezljivim trakicama ...
ali pazi da ne uzmes staru zalihu one nemaju te trakice (uvjek na njih nakace vlazne maramice -gratis)... uzmi 4 (NE 4+) sa Unicef oznakom...

Visnja zbog tebe sam uzela paket Pampersa sa oznakom UNICEF user posted image  bas da vidim te trakice user posted image . Iako ima jedan od 54 kom nov user posted image .  Inace uvijek koristim Pampersice i prezadovoljna sam.  Jeidno mi nisu odgovarale Pampers Sleep&Play nekako su mi takne i one su znale procuriti.

nadam se da si potrefila trakice jer izgleda ima sa oznakom Unicefa i sa i bez trakica...
procitah da treba doboro pritisnuti onaj bjeli dio pakovanja da se pokusa vidjeti da li pelene imaju oblacice i sunce nacrtane ...ako ima tu su i trakice...
Ja cu sutra do Merkatora pa da se zarovim i trazim :)

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 304
6.11.2008 21:02:14   
bebano
Kao sto ti vec rekoh nemaju user posted image . Drugi put cu pritisnuti user posted image , samo treba sada prvo potrositi 100 komada.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 305
6.11.2008 21:44:36   
Visnja RR
Ej draga a kako izgledaju te bez trakice? Evo fotkice ovih sa trakicama:
prednja strana
user posted image

zadnja strana
user posted image

Jel i te imaju oblacice?

03.04.`08

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 306
6.11.2008 21:47:55   
bebano
Ja mislim da su iste, cek da vidim...
Nisu iste, ove imaju kao neko cvijece, vise kao grancice po sebi i leptirice. A gdje dodje ta trakica? Mozes li to slikati?

Neposredna veza do poruke: 307
6.11.2008 21:54:01   
Visnja RR
evo... user posted image  
ovaj bjeli dio na koji je nastavljena zelena trakica je rastegljiv...

user posted image

03.04.`08

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 308
6.11.2008 22:01:24   
andji
pa meni su takve i sleep and play,imaju te posebne trakice,ali samo ove jumbo pakovanje,a i ovaj pravi pampers sam koristila prošle sedmice,ali malo pakovanje i ništa nisam uočilauser posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

Neposredna veza do poruke: 309
6.11.2008 22:02:53   
bebano
Ahaa ok, hvala na slikama user posted image . Ja sam to do sada vidjela samo na reklamama. Ove koje ja imam izgledaju vrlo slicno, te zelene ljepljive trakice stoje na nekom "prosirenju" koje izgleda kao ova tvoja trakica, samo nije rastegljivo nego je obicni tanki papir.

Neposredna veza do poruke: 310
6.11.2008 22:12:17   
Mik Mik
Višnja, to je isto kao i kod mene, nigdje ni traga od oblačića. Da li to možda ima veze koje je pakovanje? Ja sam uzela JUMBO Pack od 70 kom. Možda manja pakovanja i imaju te trakice?!

Neposredna veza do poruke: 311
6.11.2008 22:15:43   
camm
blago vama moja curica ima oziljke od trakice
koje se nisu rastezale .
drago mi je da su ubacilli konacno
u sve brojeve mi smo kupovali 6 sa trakom rastezljivom..

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 312
6.11.2008 22:34:08   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Mik Mik

Višnja, to je isto kao i kod mene, nigdje ni traga od oblačića. Da li to možda ima veze koje je pakovanje? Ja sam uzela JUMBO Pack od 70 kom. Možda manja pakovanja i imaju te trakice?!

I kod mene je jumbo pack 70 kom... Ma na jednom forumu sam procitala da je fora u tim oblacicima i oni se zaista mogu vidjeti kroz onaj bjeli dio kad se bas zagledam... Navodno za Balkan se Pampers uvozi iz Poljske i Madjarske... pa zavisi koje nam posalju... ocito jos trose  na nama zalihe te bez trakica... user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 313
6.11.2008 22:36:14   
ziki
Pampers koji sam kuci uzimala je isti kao ovaj koji je Visnja slikala. On je bio odlican zbog toga sam u Sarajevu kupila pakovanje u DP sa oznakom Unicefa al je opet bio onaj bezveze. Moje misljenje ja da su to prije falsifikati a ne stare pelene. 1 i 2 su mi bile super, bas sa tracicama, a od 3 je poceo haos.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 314
6.11.2008 22:43:18   
Mik Mik
I kod mene je nastao haos od 3. Ja cu sada fino da pisem pampersu i molim za pojasnjenje pa vam javim odgovor, ako ga ikad dobijem user posted image  Hocu da imam pampers sa trakicama user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 315
6.11.2008 22:52:15   
ziki
Ja sam to ispricala teti koja je bila na standu kad je bila kamapanja za vakcine i ona mi rece da je to najvjerovatnije falcifikat.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 316
6.11.2008 23:25:54   
laracroft
Mi koristili pampers,a onda smo odlucili da probamo babylove i fakat su odlicne.Nema ama bas nikakve razlike od pampersa,osim u drasticno nizoj cijeni.

Adian 01.02.2007

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 317
7.11.2008 16:23:52   
Visnja RR
Opet sam kupila pampersice u Merkatoru sa rastegljivim trakicama.. user posted image
Ali sam se morala malo zaroviti medju sva ona pakovanja...
Dakle definitivno su sa rastegljivim trakicama one koje imaju nacrtano sunce i oblacice... Vrlo lako se vidi sta je nacrtano kroz onaj bjeli dio na pakovanju...
Znaci ne kupovati one sa nacrtanim listicima vec  sunce i oblacic user posted image ...
I jako lijepo mirisu...user posted image

03.04.`08

(odgovor članu laracroft)
Neposredna veza do poruke: 318
7.11.2008 16:31:27   
Mik Mik
Odoh u Mercator a ovaj koji smo mi kupili je definitivno falsfikat!! Ali cemo ga ipak iskorisititi user posted image

Neposredna veza do poruke: 319
8.11.2008 8:07:20   
mamyca
E da vam ja ispricam kod mene slucaj sa pampers,prije mozda mjesec i nesto kupila sam veliko pakovanje Pampersa ono sa unicefom oznakom,i ugodno sam se iznenadila kad sam vidjela da imaju rastezljiva trakice.Da bih nedavno otisla da kupim ponovo,i pitam zenu na odjelu pelena koje Pampersice imaju rastezljive trakice,ona mi je rekla,one sto imaju na pakovanju sliku malog crvica.I taj crvic je bio samo na pakovanju Pampersa 6.Sve sam pretrazila i nisam uspjela naci Pampers 4 sa tim crvicem.Bas sam mislila da mi se onda samo potrefilo nekako srecom,i tako ja kupim opet Pampers 4 sa unicefovom oznakom,i imaju rastezljive trakice.Ja mislim da su nazalost samo orginali Pampersa ti sa unicefovom oznakom,jer sam nedavno dobila jumbo paket bez te oznake i nije imao rastezljive trakice.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 320
8.11.2008 9:09:41   
bebano
Mamyca ja sam kupila 4 sa UNICEF-ovom oznakom i nije imao rastezljive trakice. Izgleda da i njih ima sa i bez trakice.
A jel ti te sto si sada kupila imaju tog crvica na pakovanju?

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 321
8.11.2008 9:11:40   
mamyca
Nemaju.Samo sam vidila pakovanje 6 sa crvicem.Golemo da nemaju rastezljive trakice,ja sam ove kupila u Merkuru.

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 322
8.11.2008 9:17:49   
bebano
Ma ko bi to vise uganjao...

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 323
8.11.2008 9:20:07   
mamyca
Ma upravu si,prave zavrzlame.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 324
8.11.2008 9:41:26   
Emina*
Drage moje, Visnja vam je gore napisala
"Uputstvo za kupovinu Pampersa sa rastezljivim trakicama" user posted image , a postavila je i sliku....  
Znaci kad hocete da kupite taj Pampers,
dobro pogledajte kroz onaj bijeli dio najlona na pakovanju (koji je providan),
i na pelenama moraju biti nacrtana sunca i oblacici, a ne neke grancice (ovaj je bez trakica)... 
Eto, drage moje,morate zaroviti dobro....
U shopping i sretno user posted image  user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *