|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
21.12.2012 15:05:17   
Nova 86
Drage moje kako ste mi,kako se osjecate? Ja sam nesto sva potonula.user posted image Od juce me nenormalno bole grudi,iako zadnje 2menstracije ih nisam osjecala zbog bromokiptina koji pijem.Trebala bih dobiti 26. kad radim i betu.Ubija me ovo cekanje i lezanje u kuci.Dan mi je kao godina.Pokusavam biti pozitivna,ali me mali crv kopka pomalo.Mislila sam uzeti test,ali jos gore bih napravila.Uffff.....Boze daj mi snage. ljubim vas punoooo!!!

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2476
21.12.2012 15:48:31   
šmrc
Nova86, drži se, mogu misliti kako ti je i da osluškuješ svaki svoj pokret, pokušaj da se malo opustiš. Znam da je to teško, meni prvoj jer mogu misliti kako ću ja biti luda kada budem čekala da radim betu.
Za test neznam šta da ti kažem, po prirodi sam i ja dosta nestrpljiva ali mislim da bi ipak sačekala betu. Moja jako dobra prijateljica je radila vantje. u Medicu i za 2 mjeseca treba da se porodi, znam da sam sjedila sa njom kada je bila u iščekivanju bete i da je sve boljelo kao da će dobiti svaki čas, ali eto hvala Bogu nije, prema tome, ništa se još nezna, ako te boli to može značiti i jedno i drugo... ali mi se nadamo da je to ono user posted image .
Sve javljaj, čekam novosti user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2477
21.12.2012 18:21:25   
svga
Pozdrav Nova86 i ostalim djevojkama!
Meni je danas 7dnt...rekli su mi da betu radim za 15tak dana, to bi bilo tamo 29tog! Mislim da cu dan ranije da uradim... ET mi je bio 14tog.. imam simtome kao pms..ne znam sta to znaci, moze biti i jedno i drugo, ali nastojim puno da ne mislim o simptomima, jer je sve individualno i nema pravila. I meni se desi da cas potonem, cas sam ok, dan kao godina, sve je to razumljivo kad si u neizvjesnosti i kad nesto cekas.. Kad ces ti raditi betu Nova86 i jesu li ti nesto rekli iz klinike i treba li se narucivati? Ja mislila samo da nazovem dan ranije i da odem dan kasnije, ako uopste docekam betu...
Svima zelim puno sreceee i velike beteeeee!
Veliki pozdrav!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2478
21.12.2012 21:32:28   
ivana91
ivana1979user posted image user posted image ...konačno da se javiš.često mislim na tebe i naravno na ivanui.drago mi je da si dobro i da je sve ok.uživaj draga moja u svojoj mrvici i javi se ponekad.
ja se pripremam za drugi postupak.04.01. sam naručena na uz i ako sve bude ok počinjem sa bockanjem i onda je sve u božijim rukama.

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 2479
21.12.2012 22:59:58   
ivana1979
navijam za tebe Ivana91 kao i za sve ostale djevojke!!!Praticu te samo se javljaj na forum,drzim ti palceve,a i ove trenutno drage forumasice pratim i one su sad u iscekivanju rezultata,i znam koliko im je napeto?Sad su njima dani dugi kao godine!I ja sam bila nestrpljiva i 11 dan uradila kucni test koji je bio pozitivan,ali opet nisam vjerovala do bete koju sam radila 16 dan.Samo polako i opusteno jer psihacini cudo,radite nesto da vam okrene misli i budite samo u drustvu nikako same!!!PUNO SRECE I user posted image user posted image user posted image za sve forumasice od mene!!!Ivana 91 uz tebe sam kao prvog dana!!!Poljubac za sve!!!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2480
21.12.2012 23:03:56   
ivana1979
I da zaboravila sam da se zahvalim Smariji,koja me nije zaboravilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2481
21.12.2012 23:48:21   
vec pokusala
Nova 86,kratko cu,super je sto te grudi bole nenormalno,samo tako nastaviuser posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2482
22.12.2012 11:46:51   
Jelena86
lijep pozdrav ženskicama mojim, naročito čekalicama...
prvo da vam ispričam svoj san...nije mi se budilo žene moje. sanjam da sam u postupku ostala trudna, da sam lijepo iznijela trudnoću, porod još bolji i da mi je curica u rukama...joj, kada sam se probudila, nisam mogla vjerovati kako je stvarno bilo!!! a kada sam tek skontala da je bio samo san, more sam isplakala...o bože dragi, kako boli...

a sada, idem pisati normalno, bez jadike.

nova, nećemo se predavati...znaš kako sam napisala svga na pp...trudne smo, dok se ne dokaže suprotno user posted image tako se i trebamo ponašati!

pipi mistic, gdje si nam ti, kako si? javi se..
ivana1979, divne vijesti, bravo za mrvice user posted image
ivana91, za tebe navijam iz sveg srca, to znaš...sretno u 04.01.

ja žene guram 10.dnt, i za čudo i ne pomišljam ni na testove ni na betu još (prvi postupak uradila test 10., a betu 11dnt)...valjda čovjek vremenom neko iskustvo i strpljenje stekne, ccc...planiram, ako ostanem u ovoj pameti uraditi betu 25.-26.12.
imam prenose u raspoloženju nenormalne...a kako ih nemati. u jednom momentu sam ko zvrk, sva letim, a u drugom samna dnu mora. ali sve je to normalno.
i da, zaboravih napisati, da sam jučer cijeli dan imala užasne bolove u desnom dijelu stomaka, jajnika, i udarala mi bol prema kuku...i glava me užasno boli, to me smara, jer se bojim popiti jaču neku tabletu za glavu. popila sam analgin, ali ne pomaže...zato mi pomagajte vi, šta bi smjela popiti? user posted image
ostalo ništa!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...

(odgovor članu vec pokusala)
Neposredna veza do poruke: 2483
22.12.2012 12:59:51   
smarija
jelena nemoj da pijes nikakve tablete

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2484
22.12.2012 14:54:47   
Jelena86
smarija, već sam bila popila analgin, ali neću više...druga stvar, nešto mi svijetlo smeđe počelo curkati (pomiješano je sa utrićima, pa nisam sigurna šta je), mislim da dolazi user posted image ...zbog toga me vjerovatno i boli glava...vidjet ću u toku dana kakva je situacija, pa vam javim.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2485
22.12.2012 15:10:05   
ksena
Drage moje zennisam nikada bila u postupku (imam dvoje djece) ali kada otvorim ringeraju prvo pogledam da li ima postova na ovoj temi iuser posted image . Citam vas redovno i placem i radujem se sa vama. Zelim vam svima da ostvarite ono cemu tezite i da dobijete svoje zamotuljkeuser posted image . Saljem vam svima puno poz vibracija a posebno za tebe Jelenauser posted image

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2486
22.12.2012 15:35:22   
Pipi Misic
Pozdrav, Jelena86 i ostalim curama!
Tu sam ja, citam vas redovno, ali nije bilo nista novo. Nisam imala ni neke posebne simptome, jutros su me počele boljeti grudi i teške su, kao da imaju po 100 kg. Počela sam raditi, tako da mi vrijeme malo brže prolazi, okupirana sam i nekim drugim stvarima. Danas sam išla na kafu sa drugaricom, radim svakodnevne kućne poslove, kuvam ručak itd. Nadam se da ćemo se radovati sve tamo oko Nove godine i želim vam mnogo, mnogo sreće. user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2487
22.12.2012 15:58:22   
smarija
jelena smedji icjedak moze znaciti obe stvari,a znas na koje mislim.Moj savjet ti je da se malo pazis vise da odmaras i nemoj puno sjediti.Ja se ipak nadam da je ona pozitivna stvar u pitanju,sto ti naravno od srca zelim.
U svakom slucaju obavezno se javi

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2488
22.12.2012 17:44:20   
Jelena86
joj smarija, koja je ovo igra živaca...5 minuta nakon što sam napisala post ovdje, osjetim na mi nešto curi dole...obrišem se, kada krv na papiru, i to kao krug neki...šok!!! to je bilo oko 15 h...od tada ni kapi ni smeđeg, ni crvenog...o bože dragi, ovo je za izludjeti...javim vam se kasnije, odoh leči...iako je dosta kasno za implantaciju, i ona mi je u glavi, ali se sve bojim nadati!

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2489
22.12.2012 17:58:05   
sos15
Jelena86,

draga moja, samo lezi i odmaraj. Nadam se da će sve biti u redu i da će ubrzo beta pokazati da nije bilo razloga za brigu! Držim ti fige.

Svim ostalim čekalicama bete želim puno sreće od srca.

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2490
22.12.2012 18:59:14   
Nova 86
Smrc Hvala ti puno na podrsci.user posted image
SvgaJa radim betu 26.,a ET mi je bio 15.Zvala sam kliniku da provjerim da nije greska,jer vidim da vi cekate po 15 dana.
Vec pokusala Hvala ti na tome kratkom.user posted image
Jelena 86Dok ne uradis betu,krvarenje ne mora nista da znaci.Mislila sam da iz "nje" ide samo kad je meca,ali sam ja za vreme mikroginona 10dana pre mece krvarila,tako da to nista ne znaci.
Pipa Misic svaka tebi cast kad si se vratila na posao i kad si tako opustena.Nije mi samo jasno kad stavljas utrogestan.
Zene moje mene i dalje grudi sve vise bole ne mogu da spavam na njima.Mokrim svako pola sata,cak sam danas radila nalaz urina da nemam upalu sve je OK.Imam neki pritisak,mozda me psiha pritisce.user posted image Boze pomozi 26 ili cu user posted image ili imati visoku betu.Mnogo srece vam zelim i da nam se ostvari najveca zelja.Ljubim vas puno. user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2491
22.12.2012 19:55:26   
rebeka777
Drage cure,
sve vas pratim, čitam, držim fige i navijam da dočekate ovo što i ja.
Sve vas razumijem, prošla sam kroz isto nestrpljenje, brige, veliku nervozu i užasno čekanje.

Držite se!!!!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2492
23.12.2012 11:25:37   
Jelena86
pipi, bravo za hrabrost i odlazakna posao...ja nisam imala hrabrosti...
nova, meni to kod tebe, baš na dobro miriše, čuvam fige do nebA~~~~~~~~~~~~~~~~~
šmrc, spremaš li se?
svga, nam je zauzeta finim stvarima ovih dana, pa pravdanje zašto je nam na forumu user posted image
rebeka, sos, hvala vam, vaša podrška nam puno znači...

meni krenulo krvarenje, nije jako, ali je prava krv...sutra ću izvaditi beto, pro-forme radi, da mogu njima gore javiti, a i da znam hoću li prekidati sa utrićia. od sada ih pijem, nema smisla ih stavljati kada krvarim.
ljubim vas user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 2493
23.12.2012 12:49:17   
šmrc
Jelena86, ti si pravi junak, svaka čast kada si i dalje tako pozitivna user posted image
Ja ti od danas krećem sa novom turom mikroginona i 04.01. na ultra-zvuk pa ako sve bude ok krećem sa bockanjem.
Javi se sutra kada uradiš betu, držim ti fige i mislim na tebe user posted image , stalno ulazim na forum da vidim ima li kakvih novosti

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2494
23.12.2012 17:26:27   
Jelena86
a šta ću draga moja...moram, sve za naše mrvice...jučer sam oplakala, danas već smišljam novi postupak...a ovo stanje trenutno kod mene je za izludjeti...iako sam uvjerena da je user posted image nekako mi radi crv sumnje...jutros kada sam ustala, kao što sam vam kasnije i napisala, krvarila sam, ne obilno, ali je bila krv...poslije toga skoro cijeli dan ni kapi, da bi mi opet koja kap evo sada, popodne curnula...ako preživim do sutrašnje bete, sve ću, ccc...user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2495
23.12.2012 21:17:47   
Pipi Misic
Draga, Jelena86, drži se, moraš biti jaka. Nije još gotovo i to ne mora ništa značiti. Nadam se da će ti beta sutra biti dobra i da si user posted image .
Javi nam rezultate. Kod mene i dalje nema nekih posebnih simptoma. Svaka od nas se na svoj način bori sa ovom situacijom i kad tad ćemo uspjeti, drage moje. Negdje sam pročitala dodru izreku: "Svakim neuspjehom smo bliže uspjehu." To važi i za nas i moramo biti pozitivne!
Puno pozdrva i sreće svim curama!

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2496
23.12.2012 21:53:16   
Nova 86
Jelena zelim da ti tvoje mrvice daju velikuuu betu sutra.Mnogo srecee. user posted image
Meni je ovo prvi postupak i mozda sam najnestrpljivija od bilo koje od vas.Cini mi se da ste sve nekako hrabre i da ste prave lavice.Ja cu puci osluskujuci svaki grc u mom stomaku.Sinoc sam imala osjecaj da cu dobiti,isti oni zigovi kao kad dobijem.user posted image Kad ce sreda!!!Nama treba dodjeliti psihologa (bar meni) dok cekamo. Ljubim vas punoo.

(odgovor članu Pipi Misic)
Neposredna veza do poruke: 2497
24.12.2012 10:30:14   
svga
Cao drage moje, evo i mene...
Nova86 i meni je ovo prvi postupak..znam da smo sve nervozne ali sta je tu je. Ja sam odlucila da vadim betu u cetvrtak, to bi bilo 14dnt, ako je docekam... imam i ja simptome pms vec nekoliko dana.. kao da ce meca doci svaki cas, ali se nekako trudim da ne mislim puno o tome..
I da znas i Ti si prava lavica kao i sve djevojke ovde na forumu!
Mojoj jeleni86 posebno zelim puno srece danas i da nas obraduje velikom betom!
Veliki pozdrav svima! Ljubim Vas!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2498
24.12.2012 11:35:45   
šmrc
Jelena86, kakve su vijesti danas, kako si ti?

(odgovor članu svga)
Neposredna veza do poruke: 2499
24.12.2012 14:04:26   
Jelena86
drage moje, hvala vam na vibrama, ali moja beta je 1 user posted image
ali barem znam na čemu sam...evo već zovem doktoricu da vidimo šta ćemo za novi postupak, ali mi se niko ne javlja. jedino se bojim vremena, to mi je najveći neprijatelj, jer moram odmori 5-6 mjeseci ako ću u novi stimulirani postupak...

nova, šmrc, svga, smarija, sos i ostale ženskice, hvala vam do neba, i očekujem lijepe bete u srijedu i četvrtak...user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *