Jelena86
|
lijep pozdrav ženskicama mojim, naročito čekalicama... prvo da vam ispričam svoj san...nije mi se budilo žene moje. sanjam da sam u postupku ostala trudna, da sam lijepo iznijela trudnoću, porod još bolji i da mi je curica u rukama...joj, kada sam se probudila, nisam mogla vjerovati kako je stvarno bilo!!! a kada sam tek skontala da je bio samo san, more sam isplakala...o bože dragi, kako boli... a sada, idem pisati normalno, bez jadike. nova, nećemo se predavati...znaš kako sam napisala svga na pp...trudne smo, dok se ne dokaže suprotno tako se i trebamo ponašati! pipi mistic, gdje si nam ti, kako si? javi se.. ivana1979, divne vijesti, bravo za mrvice ivana91, za tebe navijam iz sveg srca, to znaš...sretno u 04.01. ja žene guram 10.dnt, i za čudo i ne pomišljam ni na testove ni na betu još (prvi postupak uradila test 10., a betu 11dnt)...valjda čovjek vremenom neko iskustvo i strpljenje stekne, ccc...planiram, ako ostanem u ovoj pameti uraditi betu 25.-26.12. imam prenose u raspoloženju nenormalne...a kako ih nemati. u jednom momentu sam ko zvrk, sva letim, a u drugom samna dnu mora. ali sve je to normalno. i da, zaboravih napisati, da sam jučer cijeli dan imala užasne bolove u desnom dijelu stomaka, jajnika, i udarala mi bol prema kuku...i glava me užasno boli, to me smara, jer se bojim popiti jaču neku tabletu za glavu. popila sam analgin, ali ne pomaže...zato mi pomagajte vi, šta bi smjela popiti? ostalo ništa! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...
|