|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
16.12.2012 20:51:12   
tanjars
Meni je sredina ciklusa.....a osjecam vec dva dana bolove u stomaku,tj. vise kao napetost kao da cu dobiti....a ranije mi se to nije desavalo....P.S. Na bebi radimo vec oko pola godine,a vec mjesec dana pijem macinu travu....

(odgovor članu svga)
Neposredna veza do poruke: 2451
16.12.2012 22:07:03   
vec pokusala
Nova 86 a sta je to bilo na TV-u sa Sanjom?Radila sam pa nisam uopste upucena.Znas li koja je emisija,voljela bih pogledati da vidim bas o cemu se prica...posto sam juce u nekim novinama procitala,a stekla sam dojam da se ljudi u KBC-u hvale,da ce zqa GODINU I PO,tj. 1,5 GOD. poceti sa radom vantjelesne sa dr. Vlaisavljevicem...pa me cisto interesuje da li sam ja malo skrenula kada osjecam gorcinu sa ovom izjavom,1,5 god.,jer stalno nesto obecavaju i prolongiraju,a prave se kao da to pocinje sutra sa radom...pa dok se uhodaju...znaci zajeb opet...ja ovo pitanje moram postaviti javno nekom od nadleznih,da li misle da smo mi ludi ili zaista postoji nacin da se zaustavi bioloski sat pa da nas zavlace iz godine u godinu...a mi srecni sto ce nekada biti...KREDIT JE ZAKON...

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2452
17.12.2012 12:11:15   
pahuljica1
pozdrav...u emisiji sanja je pricala o proceduri postupka vantjelesne oplodnje i procentima uspjeha, o parovima koji su dobili bebice, novinari su bili kod njih u gostima, nikakvih prici nije bilo za jos jedan besplatni pokusaj

ja prekosutra idem u medico-s da pregledaju moje ranije nalaze i napisu sta jos trebam uraditi pa da zapocnem sa terapijom

inace iza sebe imam dva neuspjela pokusaja u ljubljani, pojma nemam kako to sve ide kod sanje i koliko se ceka na postupak

pozdrav svim curama a one koje su u postupku da brzo docekaju svoje mrvice

(odgovor članu tanjars)
Neposredna veza do poruke: 2453
17.12.2012 14:58:45   
Nova 86
Vec pokusala da neponavljam Pahuljica je sve rekla.Bila je na BN "subotom popodne".Iskreno nije nista ni mogla konkrtno da kaze od voditeljke,koliko je smotana i neadekvatna.Spominjala su se udruzenja,pa mi je krivo sto tako veliki grad kao Banja Luka nema svoje udruzenje,iako sam isto iz BL.

Kako se osjecaju Jelena 86,smrc,svga i ostale koje cekaju betu? Veliki pozdrav vam saljem.user posted image

(odgovor članu pahuljica1)
Neposredna veza do poruke: 2454
17.12.2012 15:07:36   
šmrc
Nova86, ja sam ti još daleko od bete user posted image , trebala bi početkom januara da krenem sa inekcijama, već sam na mikroginonu-popila jednu turu, sad pauza 7 dana pa nastavljam. Vjeruj, uz vas pokuašavam da se uključim šta me sve čeka, strah me jer 04.01. čeka ultra-zvuk i ako bude ok krećem sa inekcijama... Nadam se da će sve biti ok user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2455
17.12.2012 15:16:09   
Pipi Misic
Pozdrav,cure! I meni je jutros odrađen ET, vraćena su 2 lijepa embriona, treći nije bio baš najbolji , pa su mi savjetovali da ga ne vraćm. Uglavnom sve je dobro proslo, sad malo odmaram kod kuće, a već sutra se vraćam na posao. Valjda će brzo proći ovih petnaestak dana do bete. Curama u postupku želim svu sreću ovog svijeta i da za Novu godinu dobijemo najljepše poklone!user posted image user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2456
17.12.2012 15:17:47   
šmrc
Pipi Misic, zar ćeš odmah počinjati da radiš?

(odgovor članu Pipi Misic)
Neposredna veza do poruke: 2457
17.12.2012 15:49:52   
Pipi Misic
Pa, hoću. Rekli su mi da ne ležim i da je bolje da radim da malo odagnam misli od svega ovoga. I ne znam šta bih radila toliko kod kuće.

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2458
17.12.2012 15:55:53   
šmrc
Možda ti je i bolje, da zaboraviš na sve dok čekaš user posted image

(odgovor članu Pipi Misic)
Neposredna veza do poruke: 2459
17.12.2012 16:01:06   
svga
Pozdrav drage moje!
evo ja kod kuce, u petak bio ET, sporo prolaze dani..ne mirujem skroz ali se trudim da ne radim nista tesko. Isto mi je receno da se ne miruje..
Malo sam se opustila, sta bude bice. :) Svima zelim puno srece i da docekaju svoje velike bete!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2460
17.12.2012 18:15:49   
Jelena86
o žene moje...dani prolaze presporo, najradije bi sve da prespavam...kod mene ništa posebno, jedino sam jučer cijeli dan imala neke čudne žigove u stomaku i imam ih i danas, ali malo manje, i ono što me u ova dva dana drži je neki stalni pritisak ispod stomaka. grudi počele ućžasno da bole, ali to je djelo utriča...meni je danas 5 dnt, ni na pola puta samuser posted image
Cure moje, sretno nam user posted image

(odgovor članu svga)
Neposredna veza do poruke: 2461
17.12.2012 20:00:58   
smarija
Jelena nemoj biti sigurna da je od utrica mozda je ipak nesto drugo u pitanju u sta ja vjerujem da jeste user posted image .Mene nikad grudi nisu bolile od utrica .

< Poruku je uredio smarija -- 17.12.2012 20:02:04 >

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2462
17.12.2012 21:48:53   
Jelena86
Draga, iz tvojih usta, u božije uši...
i da, sada sam došla iz grada, u dm-u se nisam mogla pomaknuti koliko su me grčevi, tačnije kao da mi neko šarafcigerom šarafa u jajnicima i maternici, baš me potkočilo. prošle postupke sam imala blage grčeve, ali ovako nikada...ma neka se samo nešto dešava user posted image
hvala na najdivnijim željamauser posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2463
17.12.2012 21:56:45   
smarija
nemoj da se zahvaljujes vec za koji dan da nas sve obradujes
P.S. grcevi su dobar znak maternica se siri i priprema mjesto novom stanovniku user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2464
18.12.2012 10:52:36   
Nova 86
Smrc ja sam mislila da i ti cekas,ali svejedno zelim ti srecu.Nista se nesikiraj,nemas potrebe da se bojis ni UZ ni inekcija.Kad sam ih ja uspjela davati,neko ko svaki put padne u nesvjest od vadjenja krvi,moze svako.
Smarija nadam se da to sto govoris je istina.Ja isto kao i Jelena86 imam konstantne zigove.Noc posle ET u 5 ujutru su me probudili cudni grcevi,kao da mi nesto puca.Prepla sam se da nije zbog toga sto spavam na stomaku.Sad me svaki dan ziga i osjetim grceve u predelu materice i najvise desnog jajnika.Mislila sam da umisljam,reko nemoguce da nesto osjetim.Mozda je kod mene prava borba ko ce prvi da zauzme mjesto od njih 3. user posted image
Jelena 86 kad ti ides vaditi betu? Veliki pozZZ user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2465
18.12.2012 11:42:46   
svga
Pozdrav drage moje! Kad citam Vase postove, malo se zabrinem. Ja nemam neke izrazajne simptome... samo me je jednom zaboljelo na desnoj strani 2dnt (bol je trajao nekih pola sata otprilike).. i od tada nemam simptoma.. jel to znaci da se nista ne desava?!? user posted image
Malo mi je stomak naduvan ali to pripisujem utrogestanu, tako mi je bio i prije ET-a.
Zelim Vam puno srece i da sve dobijete velike beteeeee!!

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2466
18.12.2012 13:27:33   
Nova 86
Svga nemo da brines.Ja mislim da smo mi sve razlicite i da ne osjecamo isto.Ko zna jel i ovo moje dobro.Mene su samo Smarijine rijeci utjesile.Nemoj ni da prihvatas sve sta se ovde pise,vec samo sto tebi odgovara.user posted image Ne mislim da ovde neko izmislja,vec upravo zato sto smo razliciti i ne osjecamo svi isto.Ja sam cak odlucila da za vreme cekanja ne idem na ovaj forum,ali ne mogu da odrzim svoju rijec.Svidja mi se ovaj mali kutak u kojem mogu sve da pisem,sto nisam sama.Zelim ti user posted image a 15dana. user posted image user posted image

(odgovor članu svga)
Neposredna veza do poruke: 2467
18.12.2012 20:42:42   
Jelena86
nova, ja planiram betu vaditi oko 25.iako mi je rečeno 28. barem tako planiram...
svga, vjeruj, sinoć čitam malo o implantaciji i iskustva trudnica...neko je osjetio jake grčeve, i ima žena koje su sa istim simptomima i trudne i nisu, dok sa druge strane, ima žena koje ama baš ništa ne osjete i trudne su.
tako da ništa nije mjerilo, naročito u ovom kratkom periodu poslije transfera.
ja danas nemam grčeve, samo blagi pritisak u dnu stomaka, i to naročito kada se saginjem, i kada spavam na boku. sutra 7.dnt, još pola user posted image

sretno svima i sa grčevima i bez njih, samo da bude isti ishod user posted image :)

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2468
18.12.2012 23:44:28   
vec pokusala
cure srecno vam...zelim vam veliku betu i duple trudnoce...user posted image
i ako mozete,malo odmorite od racunara,mobilnih telefona i bilo cega drugog sto zraci,mislim da to puno utice ...hvala i za odgovor za Sanju.nadala sam se da je neki novi postupak u pitanju ali eto nista

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2469
19.12.2012 11:09:58   
svga
Drage moje, znam da nema pravila i da su iskustva i simptomi razliciti.. malo se mi i opterecujemo osluskujuci svaki simptom, a samim tim i vrijeme prolazi sporo.. Meni je danas 5dnt..i dalje nema nekih simptoma, ali sta bude - bice! U svakom slucaju, kako god ishod bio-idemo dalje! :) Svima zelim puno srece! Veliki pozdrav!

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2470
19.12.2012 15:08:07   
Nova 86
Jelena 86 pitam te,jer ne znam jel se za betu racuna od ET ili od aspiracije.Po njihovom bi trebala 26.12. raditi betu,a ET mi je bio 15.12.Izvini sto smaram.
Vec pokusala hvala.Sto se tice savjeta ja ne znam sta bih bez tih stvarcica.Po citav dan sama kod kuce,jos to da izbacim i mogu da se roknem.user posted image Punoooo sreceee vam zelim i da nam Sv.Nikola donese najljepsi poklon. :*

(odgovor članu svga)
Neposredna veza do poruke: 2471
19.12.2012 18:18:42   
Jelena86
nova, sad sam se i ja zbunila...meni je rekla 16 da, ali ne i čega, logično bi mi bilo od ET, ali kada skontam, ima logike i od aspiracije. u svakom slučaju, ja sam prvi postupak vadila betu 11., a drugi 12.dnt, tako da ću i u ovom slučaju dočekati najviše 12.dnt, što bi značilo-12.12.bio ET, 24.-25.planiram raditi betu...nećeš tu ništa pogriješiti, jedino što je kasnije uzvadiš, ako si trudna, beta će biti veća i morat ćeš je manje puta ponavljati.
što se tiče simptoma, i ono malo grčeva je prestalo, sve stalo...imam osjećaj da i grudi manje bole, tako da sam ja sva nekakva "k'o Titanik"-potonula user posted image ali šta je tu je, ovo je sada samo nagađanje...
pročitala sam na jednom drugom forumu komentar djevojke vezane za implantaciju, tako da sam odlučila da nema smisla se "preslušavati i pregledavati", barem ne ovako rano. ne znam bukvalan citat, pa parafraziram:" Zar mislite da bismo osjetile ugnježdavanje male mrvice koja je jedva vidljiva u meku sluznicu, kao jaku, oštru bol"? nekako logički ovo ima i smisla...
nova, svga, ljubim vas punooouser posted image
već pokušala, smarija i ostakle djevojke, hvala vam na podršci user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2472
19.12.2012 21:35:38   
smarija
cekalice moje jos nista nije gotovo i prihvatam samo pozitivnu betu user posted image user posted image user posted image

manite se simptoma kod mene su bile tri trudnoce i kod svake je sve bilo drugacije,ama bas nista nije bilo isto

< Poruku je uredio smarija -- 19.12.2012 21:36:57 >

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2473
19.12.2012 22:27:20   
ivana1979
cao drage moje forumasice,evo i mene da se javim.Nisam bila na forumu dugo.Dobro sam u 26 nedelji sam i dobro se osjecam.Stomacic raste a beba se mrda,nisam se puno popravila.Puno vas pozdravljam sve i zelim vam srecu i uspijeh,ako nije prvi ili drugi put ne gubite nadu...Ljubim moje Ivane obe i znajte da mislim na vas!!!

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 2474
19.12.2012 23:08:03   
smarija
kuc,kuc u drvo da te ivana1979 ne ureknem,vrijeme bas brzo leti kao da si juce radila postupak a vec 26 nedelja
drago mi je sa di dobro i da sve ide kako treba user posted image

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *