Jelena86
|
šmrc, e ovako. ja sam prvi postpak mirovala stalno. uzela sam bolovanje (i ja radim, i to dosta stresan posao) od prve ijekcije, što je bilo u mom slučaju previše. jer ne smijem se kretati puno po gradu da me ne vide ovi sa posla, jer uvijek nešto petljam da sam bolesna i sl, a pa sam vrijeme provodila kući, što me je ubijalo. prvi postupak mi je bio najstresniji, jer je to nešto novo, tako da sam izludjela u kući. poslije ET sam bukvalno preležala par dana, mm mi nije dao da vode uzmeme, on mi je donosio, mama kuhala, ma ubili me u pojam drugi postupak sam bila umjerenija, sve isto, ali u blažoj varijanti, odmorila 2-3 dana, ali se na posao nisam vraćala do bete... a ovaj postupak, poslije punkcije otišla na posao. tek kafa mi je bio ET uzela bolovanje, čisto da se odmorim od puta, jer smo putovali po 5 sati do banja luke, i to me je najviše umorilo. poslije transfera otišla u mali šoping , odmah putovali za nevesinje-5 sati. i dalje sam na bolovanju, ali šetam, skitam, pijem kafe, baš lijepo odmaram. jedino što ne usisavam (ovo sam malo i nategnula, jer mrzim to, pa nek me mm malo odmijeni), ne peglam i ne dižem teško. doktorica i biolog su mi rekli da je to staro mišljenje i preoruke da se odmara. ona predlaže sve normalno da se radi, samo da se veliki napor izbjegava. napisala mi je otpusnom pismu-umjerena aktivnost. i znaš šta, najbolje i podnosim do sada ovo čekanje bete, jer ne dajem sebi previše slobodnog, praznog prostora za razmišljanja. joj, ovi moji postovi na ovoj temi su najduži, ubi ja vas
|