Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.12.2012 14:39:26
smarija
Jelena nemam ti sta reci sve znas,drago mi je sto si i dalje pozitivna i sto ne odustajes lako,takva sam i sama i mogu reci obozavam tu osobinu kod sebe a i kod drugih. Znam da nam je tezak i trnovit put,stalno neko cekanje i odbrojavanje, ali ce valjda i onaj odozgo da nas jednom pogleda,pa nismo se kamenjem bacale na Njega.
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.12.2012 14:54:44
Leva
Zao mi je Jelena... bas sam se pitala sta je s tobom Smarija tako mi je drago sto te vidim, nismo se odavno tipkale. Nadam se da si dobro. Imas velikacku pusu Ostalim curama puno pozdrava i svratite ako zelite na chat temu Neobavezno o potpomognutoj oplodnji jos par dana za mjesec decembar a onda prelazimo na januar. Sve ste dobro dosle!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.12.2012 16:40:04
Jelena86
Tačno tako Smarija...uvijek, nakon svega, kažem, nikada ne znamo zašto je nešto dobro...to mi je kao neka utjeha...ako ovako treba biti, da bi se kasnije veselile, neka bude...samo se bojim hoće li doći IKAD?! uglavnom, čula sam se sa dr.ovih dana idem po preporuku, i šaljem papire u fond. nadam se da ću do aprila u novi postupak...ljubim vas i grlim jakoooo leva, smarija...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.12.2012 17:12:03
svga
Jako mi je zao draga moja Jelena86! Ali kao sto sam Ti vec napisala, nema predaje, ne odustajemo i idemo dalje! Veliki pozdrav ostalim djevojkama i puno srece!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.12.2012 18:53:19
šmrc
Jelena86, baš mi je žao, neznam šta da ti kažem jer se tu stvarno nema šta reći... Misliš da ćeš moći tako brzo ponovo da ideš na postupak? Sreća pa bar to može, vrijeme svakako brzo leti, proći će i to za čas. Jesu li 2 postupka beslatna? Meni se čini da sam tako negdje pročitala. Drži se mala moja, ako Bog da za koji mjesec da bude lijepih vijesti
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.12.2012 21:23:04
ivana91
Jelena86,tako mi je žao zbog tebe nekako sam se nadala da ćeš me obradovati sa lijepim vijestima.Ali draga moja nema odustajanja,idemo dalje.Šaljem ti jedan veliki poljubac i ostani pozitivna kao što si i sada. Papire odmah predaj u fond,za novi postupak treba proći 3-6 mjeseci tako su meni rekli ali ti završavaj odmah i zakaži novi za april-maj jer su velike gužve. Pusaaaaaaaaa
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 0:20:04
smarija
E Leva draga moja tu sam ja ,dobro sam hvala Bogu kao sto vidis u potpisu nema nista novo ali je bilo bar nekih desavanja.Redovno citam i na drugim temama jeste da ne pisem bas puno ali se trudim biti u toku.Kako si ti zavirim malo i u tvoj blog,sta ste vas dvoje napravili koji su koraci za dalje. ljubim te puno,puno
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 9:36:44
Nova 86
Jelena moja draga bas mi je zao. Samo gazi i dalje tako pozitivno.Dok god postoji onaj 1embrion,jos nista izgubljeno nije. Kod mene se jutros pojavilo smedje.Zvala sam kliniku da se dog.sutra za betu i rekli su mi da to moze biti od utrogestana.JBG,jos do sutra vjeruem u najbolje. Svga,Pipi i ostale cekalice kako ste mi vi?Puno sreceee vam zelim.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 13:04:51
svga
Pozdrav drage moje! Ja planirala betu raditi u cetvrtak, ali mi iz klinike rekose da radim u petak! Eto jos jedan dan agonije i cekanja..to ce biti punih 15dnt! Sta da se radi nego cekati petak.. i dalje imam simptome pms-a.. Kako ste Vi djevojke? Veliki pozdrav svima!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 15:27:40
Pipi Misic
Pozdrav, drugarice moje! Kako ste? Ja sam trebala u ponedeljak raditi betu, ali rekoše mi da rade skraćeno, a u utorak i srijrdu su praznici, tako da ništa nema do četvrtka. Valjda ću preživjeti do četvrtka. Kod mene i dalje nikakvih posebnih simptoma. Jelena, baš mi je žao, ali moraš biti jaka i nastaviti, brzo će doći novi postupak. Želim ti svu sreću svijeta, kao i ostalim curama. Nismo dobro počele i sad želimo samo pozitivne bete, ništa drugo ne dolazi u obzir. Sretno!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 15:45:04
Jelena86
šmrc, jeste 2 su besplatna postupka...zavisno od terapije, pauzira se od 3-6 mjeseci...tako da to taman dođe u aprilu/maju... ja sam od aprila do decembra imala 3 postupka, 2 stim. i 1 polustim... pipi, tako je, nema predaje, idemo dalje...nastavljam vas pratiti, i želim vam svu sreću svijetta...da imate najljepšu Novu godinu u životu...ljubim vas punoooo snele, ivana91,pipi, nova, svga, šmrc,leva,smarija, i ostale djevojke, veliko HVALA na podršci!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 19:11:48
svga
Pozdrav smrc i ostalim djevojkama! ET mi je bio 14.12. (petak), a doktorica mi je u nalazu napisala da vadim betu za 15dana, pa to bi bio naredi petak, 28.12. Pitale su me sestre, kad sam nazvala kliniku, sta mi je doktorica napisala, pa pretpostavljam da im je to bio razlog da kazu da dodjem u petak. U svakom slucaju, nema druge nego cekati... a da je dan kao godina, tu si u pravu! Veliki pozdrav svima!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 19:46:15
šmrc
Slušaj Ivana91, poslala sam opet poruku i zakačila da i meni dođe kopija i stigla je, ako nema poruke onda je do tvog kompijutera PS. Stalno pišem poruke a ne dobijaš ih
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 19:53:24
Nova 86
Jutros smedje,pa nema nista,pa malo prodje kad se obrisem rozo sa malo smedjim,sad ide malo.Jel moguce da tako ide ako se nije primio 1embrion ili je ostatak menstruacije?Ne znam kakva je sad menstruacija posle svih ovih tableta i hormona.Znam da mi nije pocinjala ovako. Sta jos moze biti???! Samo da docekam jutro.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.12.2012 20:30:48
Nova 86
Da,sutra idem.Koliko se dugo ceka taj nalaz? Citav dan lezim i to je sve.Iskreno ja sam juce radila test i pokazao mi je drugu liniju,ali je roza,nije crvena kao druga,pa se nadam bilo cemu. Hvala na podrsci.