Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo nakon zadnjeg pregleda u ponedjeljak: 30. sedmica- do sada dobila 8 kg. Kaze doktor da je to sasvim solidno, narocito imajuci u vidu da sam zadnji mjesec dobila samo kilogram :)
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
kako vidim bembelih puno nema sve je to nedje u normalni no jako je bitno kako je to rasporedjeno i koliki smo kg imali prije trudnoće ja bi trebala vagati se da vidim situaciju, al mislim da nije ništa strašno
pa nije malo taman je do kraja ćeš dobiti još koje kilce i to je to.... školski
e sad ako si ti velika mršavica pa bi trudnoćom da pokriješ sebe kilama to je drugo na tome radi poslije poroda, svakako će ti i ovih 10-12 kg (koje ćeš na kraju trudnoće imati) sletjeti odmah nakon poroda, bar je kod mene tako bilo
Ja sam u 26.sedmici i vec sam se udebljala 13kg. Sta ce biti do kraja... I vec se teze krecem. Iako sam bila premrsava kad sam ostala trudna, ipak mislim da sam se puno udebljala :D
Pa iz ovih zadnjih komentara ispadoh ja sebi najdeblja... Hahahahahah... Mi sutra ulazimo aBd u 36. sedmicu, a dobila sam vec 15 kg... I iskreno, ne osjecam se debelo... Mozda sto sam prilicno visoka?!?!
Ja sam 15-ta sedmica i +0kg,do duše ja sam bila smršala 3 kg pa se vratila na kilažu od prije.Samo se nadam da neću "buknuti" jer sam u prvoj trudnoći tako
Ja sam 15-ta sedmica i +0kg,do duše ja sam bila smršala 3 kg pa se vratila na kilažu od prije.Samo se nadam da neću "buknuti" jer sam u prvoj trudnoći tako