Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 22:37:34
veeseelaa
žao mi je što ne sretoh veselu..ovako joj saljem jedan virtuelni zagrljaj
ja sam te vidjela, onako iz daleka kontah da ćeš nam se pridružiti na kafi, baš pitah Višnju gdje si no ne bi te, i meni je žao što nismo sjele ljubim te
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 22:54:00
tajra26
evo mile moje i ja da se javim.... naime danas smo krenuli prema vama ali nisamo uspjeli stici... jako mi je zao ali ipak drago da je na kraju sve ispalo ok... nekakav ljudjak nas je udario dok nam je auto stajalo parkirano jer sam ja izasla da kupim cvijece i taman kad sam vezala svog malenog u sjedalicu "opalio" nas i uz to i pobjegao... maleni je hB a i ja dobro... samo su nas ostavili tri sata na promatranju a onda su nas otpstili... samo mi je krivo sto sam zvala policiju uopste jer smo ih cekali predugo...
vidim da ste se lijepo proveli i bas mi je drago nadam se da su djecica zadovoljna i sretna a i mamice da su popile kaficu i uzivale... nadam se nekom novom druzenju i da se nikome ne ponovi ovaj moj secnarij od danas....
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 22:57:26
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: tajra26
evo mile moje i ja da se javim.... naime danas smo krenuli prema vama ali nisamo uspjeli stici... jako mi je zao ali ipak drago da je na kraju sve ispalo ok... nekakav ljudjak nas je udario dok nam je auto stajalo parkirano jer sam ja izasla da kupim cvijece i taman kad sam vezala svog malenog u sjedalicu "opalio" nas i uz to i pobjegao... maleni je hB a i ja dobro... samo su nas ostavili tri sata na promatranju a onda su nas otpstili... samo mi je krivo sto sam zvala policiju uopste jer smo ih cekali predugo...
vidim da ste se lijepo proveli i bas mi je drago nadam se da su djecica zadovoljna i sretna a i mamice da su popile kaficu i uzivale... nadam se nekom novom druzenju i da se nikome ne ponovi ovaj moj secnarij od danas....
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 23:03:59
neki x
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 23:35:33
Honey3
Vecer,evo i mene Danas je bilo bas divno druzenje hvala svima koji su bili dio ove price Djecica medena,mamice damice,ma sve suuuupeeeer...zao mi je sto nisam malo duze ostala na kafi,ali mi zao bilo i prevoz ostaviti malenaaa hvala ti Skvo hvala na kafi,nije kome je namijenjena,vec kome je sudjena Mojoj maloj curi je bas bilo super,samo me iznenadilo da nije smjela dedici u krilo toliko zeljno ga iscekivala,i na kraju nis Mene je posebno dojmio jedan djecacic iz doma,dva puta mi dijete sjelo u krilo, fino mi torbu iz krila makne i on sjede
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 23:42:00
saso
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Zo mi je mila,drago mi je da ste dobro
Tajra 26
< Poruku je uredio saso -- 22.12.2012 23:43:06 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 23.12.2012 0:32:38
malenaa
prije svega jedan veliki zagrljaj i rijeci hvale za nasu Visnju i njenu prelijepu vrijednu djevojcicu... svaka cast na svakom detalju,organizaciji i svemu sto je danas ocaralo nase malisane!!!
bilo je zaista extra,, djeca su se izigrala,uzivala, i do maloprije je prepricavo sve iznova svakih 10 min :))) meni je ujedno bilo jako tesko gledati djecu iz doma,srce mi se cjepalo svakim pogledom na njih... na njihovu sudbinu :((( mrvice male,njezne, toliko su zeljni ljubavi... dolazili su do nas samo da nas dodirnu zagrle, pruze osmijeh :) mila djecica da im dragi Allah podari sve blagodati u zivotu,da postanu veliki ljudi i izbore se za svoj zivot...
tajra26-
pahuljice-jel to nije uspjela slika d sa djeda mrazom :(( smrc...
sve ostale zenice i njihovu djecicu puno ljubim ....
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 23.12.2012 7:41:28
Nunny
Poki zaista je kompliment od srca , Moj maleni je citav dan tuzan...reko je mama necu vise da volim deda mraza ..znate li gdje ima jos neki deda mraz da mu uplatim paketic?
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 23.12.2012 7:55:39
Amyla
IZVORNA PORUKA: Nunny
Poki zaista je kompliment od srca , Moj maleni je citav dan tuzan...reko je mama necu vise da volim deda mraza ..znate li gdje ima jos neki deda mraz da mu uplatim paketic?
Djeda Mraz ima na coca-cola holiday marketu, Trg Alije Izedbegovica, ispred Ekonomskog fakulteta, ali ne znam da li i kako djele paketice, on je tu svaki dan do 15.januara, imas na njihovoj strani pa pogledaj. evo link za fb:
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 23.12.2012 10:55:11
HanaBana
veliki nakonlon tebi Visnja , koliko god te iznervirao DM moram priznati da je opet sve bilo prosto savrsenp....imamo tradiciju sto je bitno i samim tim osjecamo pripadnost tome.... Nama je zaista bilooo extra, drago mi ja sam vidjela svoje drugarice
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 23.12.2012 11:46:17
Visnja RR
5 minuta pred njegov izlazak pred djecu skontao da mu u koferu nema odjela ... pa je otrcao kuci... tete iz Zanzibara su malo animirale djecicu sa facepaitingom... malo plesali...sreca stanuje na Alipasinom... Inace je svoj posao dobro odradio ako se izuzme ta "nezgoda" (koja me je zivaca kostala )
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 23.12.2012 12:18:23
zagy
IZVORNA PORUKA: Nunny