Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 14:29:46
animagical
hvala svima na druzenju, paketicu i upoznavanju mami je bilo prelijepo, a mom malom placki ne zamjerite... posebno mi je drago da sam upoznala veselu i pahuljicu
a da ne zaboravim i s bebu, lady blue i sve one koje sam otprije znala
< Poruku je uredio animagical -- 22.12.2012 14:30:21 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 14:48:37
animagical
IZVORNA PORUKA: bebacha
znaci Lana ipak sjela djedici u krilo ko je djevojcica sto place i djecak na slici ispod
ova mala placka je emina od lepetetke, joj ove slike kad placu kod deda mraza su mi najdraze ispod ide super beba i T. a ispod njih sam ja i moj momak, ako nas ko ne zna
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 15:30:43
mishkica
Prelijepe slike, medena djecica i lijepe mame, ja ne znam ko je ko, samo ponekog sa fb, ali ste bas krasne zene, posebno mi zraci ova zena kratke kose, sa lijepom djevojcicom u karo kosulji, bas lijepo organizirano, svaka cast