Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 19:47:24
Neca xxx
Super nam je danas bilo! Svaka cast Visnja, svaka cast RR. Posebne pohvale Deda Mrazovom pomagacu - Asji!
Pahuljice, puno hvala za slike. Odlicne su!
Lana se nije plasila Deda Mraza, fino mu je sjela u krilo i uzela paketic. Jako joj se dopao paketic, a pod dojmom danasnjeg face paintinga, uzela je flomastere i isarala svoje lice. Pola sata sam skidala i jos uvijek je zelenkasta.
Drago mi je da sam vas sve vidjela. A slazem se da je vrijeme i za neki siz za odrasle.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 20:06:44
Anoniman
A sad da vam se javim i slovom.
Bilo mi/nam je divno, predivno. Toliko djece i nade na jednom mjestu... Hvala nasoj dragoj Visnji na super organizaciji, hvala Zanzibaru na ustupljenom prostoru, hvala tetama iz Zanzibara sto su nam animirale djecu, hvala sponzorima na divnim i obrazli, sto bi nas narod rekao, paketicima, hvala Djeda Mrazu sto je danas toliko malisana obradovao...i hvala meni na slikama Ovo je sve od slika sto je ispalo da valja. Dosta ih je mutnih ili sa nekim neumjesnim upadima, pa ih nisam objavljivala. Nadam se da sam dosta mam obradovala sa divnim fotkama njihovih jos divnijih bebaca. Ispocetka bas nisam slikala, nisam imala bas dobru poziciju, pa nisam uslikala djecu Bjelava... :( Meni je jedna malena iz Doma sjela u krilo, uzela mi ruke, njima se obgrlila...bas me rastuzila svojom tolikom zeljom za dodirom...dodirom mame Iman je mrko gledala, ali sreca mirno je proslo Nadam se da ce im dragi Allah dati srecu i Pravi put...i njihovo mjesto pod Suncem Drago mi je da sam vidjela draga lica...jes da je sve kratko trajalo, ali vrijedi. Vesela, nista ti nisam mogla reci. U dusi te osjecam i molim Allaha da ti da Svoju Milost. Volim vas sve...bas se nekako lijepo osjecam...Hvala RR, jer ima ogromno srce.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 20:09:13
new mama
Predivne slike,prelijepa djecica,mame kao i uvijek.. . Ja nazalost nisam uspjela doci,ali eto Ajna je uzivala i zelim se zahvaliti Visnji ,a i sponzorima na paketicu,prelijep je A ja se nadam kakvom druzenju ubrzo,zao mi je sto nisam popila kaficu sa vama,vidim uzivali ste
< Poruku je uredio new mama -- 22.12.2012 20:11:07 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 20:11:02
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Super nam je danas bilo! Svaka cast Visnja, svaka cast RR. Posebne pohvale Deda Mrazovom pomagacu - Asji!
Pahuljice, puno hvala za slike. Odlicne su!
Lana se nije plasila Deda Mraza, fino mu je sjela u krilo i uzela paketic. Jako joj se dopao paketic, a pod dojmom danasnjeg face paintinga, uzela je flomastere i isarala svoje lice. Pola sata sam skidala i jos uvijek je zelenkasta.
Drago mi je da sam vas sve vidjela. A slazem se da je vrijeme i za neki siz za odrasle.
asji je ovo prvi face painting ... bas se iznenadih da je pristala ...sad je sva ljubicasta ...docepala se mog kreona s maskembala
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 20:29:02
Amyla
veliko hvala svim ucesnicima, sponzorima, partnerima...doista nam je bilo uzivanje druziti se sa svom onom djecicom i prelijepim mamama, djecicom iz doma Bjelave
Evo malo slicica i od nas:
Amar (demented) Harun i ja :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 20:29:37
Amyla
IZVORNA PORUKA: Amyla
veliko hvala svim ucesnicima, sponzorima, partnerima...doista nam je bilo uzivanje druziti se sa svom onom djecicom i prelijepim mamama, djecicom iz doma Bjelave
Evo malo slicica i od nas:
Harun i ja :)
Amar (demented)
Omar (rahmetli Dubravka_01)
Rijad(mnie), Emina (lepetetka) i Omar
Med moj Hana (hapymum), Harun (amyla) i Rijad(minie)
Meleni od superbebe (ali nisam sigurna)
Ljepotica Ajsa (vesela)
Moj mali drekavac:D Djedica;)
< Poruku je uredio Amyla -- 22.12.2012 20:42:21 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 20:44:06
lepetetka
evo da se i mi malo javimo..... DIIIIIIIIIVNO je bilo sve.... Baš mi je drago bilo vidjeti mame i djecu.. HVALA Višnji , Zanzibaru Pahuljici sponzorima na divnim paketićima svim mamama i dječici SuperBebi što je isporučila paketić Omaru
Hvala veseloj i eldinki na druženju, jako mi je drago što vas upoznah...
I da ova plaaaaača plačava je moja hvala pahuljice, nešto mi je draga ova slika sad, baš me briga što plače.. Enis je oduševljen kako su djeca zvala DM da dođe, pa kaže DIda Mrazeeeeee....dođiiiii..
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 21:36:03
hapymum
Imamo i mi par slicica pa cu postaviti nadam se :)
Bilo je divno danas,drago mi je prvenstveno zbog djece iz doma sto su dosli danas,...al tuga dusa me moja zaboli kad ih vidim.
Diiiivno je vidjeti veliki broj male na raje na jednom mjestu.Hvala Visnji sto je organizovala,hvala sponzorima,igraonici i divnim tetama a mi cemo se aBd slijedece godine druziti sa dedicom mrazicom Amyla minie lepetetkamalenaanimagical i ostala mala i velika raja
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 22:11:24
bellla
Eh i nama je bilo super,a bilo bi jos "superije" da nisam cijelo vrijeme trcala za mojim zvrkom,al doslovno cijelo vrijeme,smorila me.... fkt zavidim zenama cija su djeca sjedila i slusala/gledala predstavu
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 22:13:00
saso
Evo da se i ja javim.Sve je bilo predivno,jos smo pod utiscima,samo nikako jos Kaniti da dam adekvatno objasnjenje zasto nije sjedila kod deda mraza Visnja,muaaa,veeseelaa,mama alma, hvala za divno druzenje nadam se da se vidimo opet nekad
Idana_85 , dida 79