Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 16:10:40
minie
I nama je bilo predivno na druzenju, hvala Visnja, hvala RR
I mi uspjeli napraviti sliku sa DM, fino se druzili i igrali. Pocy je stvarno prelijepa i zgodna zena sa puno stila, a i Rafo je ko med. ALi nekako je najveci utisak na mene ostavila L od Lady, preslatka curica. Animagical ne ruzi nam druga, sta ce kad je zadrijemao , a i za Veselu jedan veliki , stajale smo kod izlaza, bila je sa nama i happymum (plava zena sa malom curicom)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 16:30:12
neki x
Divne slike,Pahuljo Masallah ne zna se ko je ljepsi djecica,ili mame
Samo sam se ja ponovo rasplakala,kad sam vidjela onoliku radost djecice iz doma Jedna malecka mi je sjedila u krilu i pokazivala mi svoj paketic i odusevljenje u svojim okicama...
Visnja,hvala na svemu.P.S.Razgovarala sam i sa Asjom,i potvrdila je da je bila vrijedna sa mamom
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 16:47:19
Hanady RR
Super sličice...dajte još... jel ima sličica djece iz doma...volim onaj njihov osmjeh koji je i bio cilj sigurno ga bilo... divne ste sve a dječica
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 17:37:19
Visnja RR
ja tek dosla ...pahuljo havla na fotkama ...kasnije postavljam fotke djece iz Doma jer sam ih sve fotkala ...odoh prvo da nesto pojedem u ovom danu... zene drag hvala vam na predivnom druzenju
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 17:40:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja tek dosla ...pahuljo havla na fotkama ...kasnije postavljam fotke djece iz Doma jer sam ih sve fotkala ...odoh prvo da nesto pojedem u ovom danu... zene drag hvala vam na predivnom druzenju nadam se da je nasa tajra26 ok
u redu su...al eto... na putu prema igraonici u želji da obraduje cvjećem tvoje veliko srce neoprzeni vozač je njeno auto udario i pobjegao s alica mjesta...
važno je da su dobro...i ona i dječak koji je pregledan na Cum-u
tajrić26
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 17:51:04
neki x
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nadam se da je nasa tajra26 ok
u redu su...al eto... na putu prema igraonici u želji da obraduje cvjećem tvoje veliko srce neoprzeni vozač je njeno auto udario i pobjegao s alica mjesta...
tajrić26
O Boze dragi,pa nisam znala... Jesu dobro i ona i djecak,jooooj,bas mi je zao Tajra 26
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 17:55:31
Hanady RR
Čule smo se telefonom...dobro su...to je najbitnije... čak je mislila stići će na zabavu međutim morala je na policiju da da izjavu jer je ovaj pobjegao... pa je vrijeme ''pobjeglo'' Meleni je dobro samo iz predostožnosti su posjetili kliniku
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 17:57:10
emina08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja tek dosla ...pahuljo havla na fotkama ...kasnije postavljam fotke djece iz Doma jer sam ih sve fotkala ...odoh prvo da nesto pojedem u ovom danu... zene drag hvala vam na predivnom druzenju nadam se da je nasa tajra26 ok
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 17:59:49
animagical
Čule smo se telefonom...dobro su...to je najbitnije... čak je mislila stići će na zabavu međutim morala je na policiju da da izjavu jer je ovaj pobjegao... pa je vrijeme ''pobjeglo'' Meleni je dobro samo iz predostožnosti su posjetili kliniku
bas mi je zao, hB sa su dobro... mogu zamisliti kako se prepala
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 22.12.2012 18:10:13
Amyla
Hvala Bogu da su dobro, a ko sve sjedi za volanom...no coment