|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
28.11.2012 16:40:44   
M kao Mama
a tikva mi je ko najbolji čokoladni kolač, jest da ponekd pospem malo oraha, al to urijetko,

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4176
28.11.2012 16:43:47   
lani
IZVORNA PORUKA: canim

Sto se fizicke aktivnosti tice, ja sam se juce bavila sa :

Hodanje 183
Kuhanje 105
Pranje posuđa 120
Glačanje 120
Pospremanje kreveta 105
---------------------------------
Potrosila 633 Kalorija, pa nek mi neko kaze da se nebavim fizickom aktivnosti user posted image

Canim ja bih na to tvoje dodala i usisavanje! Beba mi puzi i svaki dan usisavam. Sto znaci da se ja opasno rekreiram!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4177
28.11.2012 16:44:45   
canim
Tikva je super za dijetu jer je puna vlakana a ima malo kalorija user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4178
28.11.2012 16:46:28   
M kao Mama

Tikva je super za dijetu jer je puna vlakana a ima malo kalorija user posted image

ja je kuham na vodi i onda pred kraj malo šećera dodam, šta misliš jel to OK

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4179
28.11.2012 16:48:52   
lani
I mene zanima kako se sprema tikva?user posted image

Neposredna veza do poruke: 4180
28.11.2012 16:49:52   
canim
IZVORNA PORUKA: lani

Sto se fizicke aktivnosti tice, ja sam se juce bavila sa :

Hodanje 183
Kuhanje 105
Pranje posuđa 120
Glačanje 120
Pospremanje kreveta 105
---------------------------------
Potrosila 633 Kalorija, pa nek mi neko kaze da se nebavim fizickom aktivnosti user posted image

Canim ja bih na to tvoje dodala i usisavanje! Beba mi puzi i svaki dan usisavam. Sto znaci da se ja opasno rekreiram!

Moja se boji usisivaca user posted image , tako da ne usisajem svaki dan, kupim aspiratorom ako sta ima, doduse samo ovaj jedan cilim nemogu podici a ove manje staze samo trehnem i prebrisem parket.

< Poruku je uredio canim -- 28.11.2012 16:50:20 >

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4181
28.11.2012 16:51:04   
M kao Mama

I mene zanima kako se sprema tikva?user posted image

evo ja napisah kako je ja pravim to se odnosi na stambolku, e, sad ne znam koliko mi je to pametno, hahahah

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4182
28.11.2012 16:58:23   
canim
Ma tikva se moze spremati na puno nacina, od krem supica, salata, pita, slatkog - meni najdraze upravo kako je mama alma rekla slatka tikva sa orasima preko...njamiii...user posted image ukucajte na coolinariki tikva ili bundeva pa ce vam izlistati puno recepata.

mama alma ja ne znam sta bih ti rekla za secer, nije bas da je pozeljno da se stavi ali eto, mozda da stavis skroz malo onog smedjeg secera on ima manje kalorija user posted image iako po mom misljenju ako se ne pojede puno cak i zasladjena normalno nije problem.

< Poruku je uredio canim -- 28.11.2012 16:59:13 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4183
28.11.2012 17:02:30   
M kao Mama
ma, ja smeđi naravno, ma vjeruj to je malo skroz eto samo malo da se karamelizira, hahaha, evo me ko na masterchefu, hahahaha, ja nekako najviše ljubim ovako ušećerenu, pa još ako mi zagori, uh to najviše volim, mislim voljela sam hahahaha,

a za užinu jabuka sam pojela ovih zadnjih 7 dana koliko nisam u životu, al bitno je da sam krenula, pa valjda i bude kakvih rezukltatiča

a moj tata koji je nedavno fasovao šećer, smršao je 18 kilograma jedu ći malo, a često

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4184
28.11.2012 17:16:22   
canim
Ja isto slabo voce jedem, jedino ovako kad gledam da jedem vise obroka onda voce uvrstim, inace rijetko se kad sjetim uzeti iako u kuci uvijek imamo voca, mm voli i puno jede voce.

Ja kad sam se porodila meni sveki donijela veliku stambolku da skuha....kako sam se ja obradovala tikvi user posted image user posted image ....a par dana prije poroda bas mm pricam kako mi se jede....rekoh sigurno si joj ti rekao, kaze da nije vec eto slucajnost...

Neposredna veza do poruke: 4185
28.11.2012 22:46:13   
Bebica11
haj zene

mene stambolka ne privlaci nimalo, hehe

rucala sam zeljanik:=) i corbu s piletinom, jabukovacu s cokoladom i cimetom(kod drugarice), popila 2 mala lgg jogurta, pojela dukatino, 2 kriske pastete, jogurt tecni, i jabuku na kraju....furam i dalje male ceste obroke da ubrzam metabolizam valjda ce biti fajde

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4186
28.11.2012 23:06:23   
Selminja
Bebice, koliko si smrsala do sad?
Po jelovniku tvom, ne bi se reklo da si na dijeti user posted image
I kod mene je metabolizam brz, kad izbacim slatko, odmah mrsam, moram se aktivirati, a nikako da se natjeram...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4187
29.11.2012 0:22:46   
canim
Kod mene danasnji meni I nije nesto Ali evo hajde da napisem ; 2 kafice,nekoliko jabuka, za dorucak hrenovke, kriska farmera,sir I jogurt, nisam rucala na vrijeme tako da mi je I rucak I vecera bulgur s mesom. 3 L vode I casu nekog vitaminskog pripravka za dojilje.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 4188
29.11.2012 9:29:50   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selminja

Bebice, koliko si smrsala do sad?
Po jelovniku tvom, ne bi se reklo da si na dijeti user posted image
I kod mene je metabolizam brz, kad izbacim slatko, odmah mrsam, moram se aktivirati, a nikako da se natjeram...

7kguser posted image

meni je to dijetauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 4189
29.11.2012 9:47:08   
lila25
Ehhh i meni je vrijeme da vam se pridruzim bas sam se skroz opustila.Bila sam nekad na Dukanu i extra smrsala sa 78 na 70 kg ali se nisam bas pridrzavala vratila sam neka 2 kg sto i nije lose jer citavo ljeto se nisam pazila sve sam jela.moja sada tezina je 72 kg cilj mi je 68 ali nikako da se natjeram,da se aktiviram.Pocecu sa ovom temom pa valjda dobijem podrsku od vas sta i kako user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4190
29.11.2012 9:56:06   
idana1812

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ja je kuham na vodi i onda pred kraj malo šećera dodam, šta misliš jel to OK

Pozdrav, relativno sam nova ovdje, ali vas povremeno citam. Nedavno sam dosla do recepta za tikvu koji je postao hit u nasoj porodici. Jeste da je slano jelo, ali vjerujte meni dodje kao poslastica (borim se s viskom kilograma, pa pokusavam da smanjim kolicinu slatkisa). Naime tikvu-bundevu skuham u malo vode uz dodatak zacina timjana i malo supenog temeljca (moze i kocka za supu). Posolim i izmiksam stapnim mikserom, predobro jelo, nema puno kalorija, a zdravo..LP

Neposredna veza do poruke: 4191
29.11.2012 11:18:01   
cipelica
pozdrav žene
ja se uspješno borim,nisam nikako slatko jela kako sam startala od utorka(prije sam svaki dan slatko jela,tako da je ovo za mene uspjeh) user posted image

jutro sam doručkovala puru sa jogurtom,za ručak ću praviti lešo junetinu a prilog će biti kuhani krompir.

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 4192
29.11.2012 11:41:37   
Graziella
Kako ide zenice,samo da pitam ,kol'ko je vama dovoljno za ove cesce a manje obroke,mislim da ne jedem sad cesto a ista porcija ko prijeuser posted image user posted image .eto jutos za dorucak sendvic tost sa trapistom unutra i jos dvije kriske posebno sa puterom i medom,jel to puno?a sad za R 3 kocke sirnice,ona slagana od pecenih jufki,male kocke?nisam se uopste pretrpala da me stomak zaboli...taman mi,mislim,mogla bih jos al' ovo je sasvim dovoljno

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4193
29.11.2012 11:44:02   
Graziella
IZVORNA PORUKA: cipelica

pozdrav žene
ja se uspješno borim,nisam nikako slatko jela kako sam startala od utorka(prije sam svaki dan slatko jela,tako da je ovo za mene uspjeh) user posted image

jutro sam doručkovala puru sa jogurtom,za ručak ću praviti lešo junetinu a prilog će biti kuhani krompir.
pozdrav svim novim clanicama,nadam se da ce istrajati u ovome,zelim vam sto vise minusa uz sto manje muke,ja i nisam bas neki primjer,budem dobra pa pokleknem cim dobijem neki komplimentuser posted image user posted image user posted image .ali slatko nisam odavno okusila ni ja,kupila cok. za kuhanje onu crnu pa kad mi se bas jede nesto slatko onda uzmeme pola reda

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4194
29.11.2012 14:05:44   
Bebica11
Graziella sve ovisi sta je tebi manji obrok i koliko si jela, ono sto si nekad jela sad samo upola, nekom je to sa strane kao za citavu heftu(kao u mene) hahaha a tebi il meni normalno pa cak mrsamo tako, zato ti najbolje znas sta je mali obrok tebiuser posted image

eh ja sam danas na crnoj kahvi, malo uljevaka od sinoc, i malo hasure, u 2 navratra tj imala 3 manja obrokauser posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 4195
29.11.2012 16:00:07   
lani
O bas smo dobile pojacanje! Dosta novih zenica imamo na temi. Super! Vise saveta i vise podrske! To nam svima treba!

Moj meni za danas:
dorucak: 50g crnog hleba, 2 dl jogurta, 1 jaje
uzina: narandza
rucak: 60 g junetine na leso, 175 g barenog krompira, jabuka
a za veceru jos nisam smislilauser posted image

Sutra vaganje pa mame - sretno, i da bude puno minusa!user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4196
29.11.2012 16:05:53   
cipelica

IZVORNA PORUKA: Graziella

IZVORNA PORUKA: cipelica

pozdrav žene

pozdrav svim novim clanicama,nadam se da ce istrajati u ovome,zelim vam sto vise minusa uz sto manje muke,ja i nisam bas neki primjer,budem dobra pa pokleknem cim dobijem neki komplimentuser posted image
user posted image user posted image .ali slatko nisam odavno okusila ni ja,kupila cok. za kuhanje onu crnu pa kad mi se bas jede nesto slatko onda uzmeme pola reda

hvala na podršci,bit će valjda rezultata user posted image

7.6.2011

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 4197
29.11.2012 16:09:04   
cipelica

O bas smo dobile pojacanje! Dosta novih zenica imamo na temi. Super! Vise saveta i vise podrske! To nam svima treba!

Moj meni za danas:
dorucak: 50g crnog hleba, 2 dl jogurta, 1 jaje
rucak: 60 g junetine na leso, 175 g barenog krompira, jabuka
a za veceru jos nisam smislilauser posted image

Sutra vaganje pa mame - sretno, i da bude puno minusa!user posted image

danas imamo isti ručak,i ja sam pravila lešo junetinu i kuhani krompir user posted image

7.6.2011

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4198
29.11.2012 16:10:06   
M kao Mama
Ja evo slavim i davim se jabukom,

prošlog četvrtka kupljena vaga, danas kontrolno vaganje u -1.600, sa brljanjem manjim, ali bitno je da se organizam navikne na ove male, a češće obroke, a ja nikako to da prihvatim, godinama to trebam da radim, ali slabo ja,

e meni grejp crveni puno pomaže, nekada sam pila jedan ujutro, jedan navečer, sada kako stignem, najbolje je ujutro na tašte ja tako preferiram,

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4199
29.11.2012 18:43:28   
cosmo
Sto mene forum zeza zadnjih dana. Nikako mi neda da se prijavim. Svasta!
Uglavnom malo sam se disciplinovala zadnja 2,3 dana. Nadam se da nece biti veliki + sutra user posted image
Stvarno sam pretjerala, uh!

Neposredna veza do poruke: 4200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

posao
JAD26

da li ste ostale bez posla nakon sto ste oetale trudne,.-

da (50%)

ne (50%)

Broj svih glasova: 40

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *