|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
27.11.2012 19:32:09   
canim
Graziella samo polako, za par dana će ti biti normalno da jedes tako.

< Poruku je uredio canim -- 27.11.2012 19:33:37 >

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 4151
27.11.2012 21:20:36   
cipelica
zadovoljna sam današnjim danom, nisam brljala,jela više manjih obroka.
mogu vam reći da nisam nešto ni pretjerano gladna bila između obroka.
valjda bude i sutra ovako dobro........
kako ste vi ženice predeverale dan?

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4152
27.11.2012 21:23:51   
cipelica
Garaziella bit će ti sutra sigurno lakše izdržati,dok ti se malo organizam navikne na novi režim.
šaljem ti zagrljaj podrške user posted image

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4153
27.11.2012 21:45:28   
canim
Ja sebe iznenađujem, nisam ništa slatko jela čini mi se od subote user posted image

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4154
27.11.2012 21:48:23   
Amyla

IZVORNA PORUKA: canim

Ja sebe iznenađujem, nisam ništa slatko jela čini mi se od subote user posted image

canim, ni ja od jutros user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4155
27.11.2012 22:02:19   
canim

IZVORNA PORUKA: Amyla

Ma ujutro je metabolizam najbrži tako da to možeš zanemariti bitno je da nisi vecerala kolace.

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 4156
27.11.2012 22:46:38   
lani
Ja imam 5 obroka dnevno. I super mi ide mrsavljenje. Nedeljno izgubim izmedju 1 kg i 2 kg, one nedelje kada mi je bebi bila bolesna, dva dana se nisam pridrzavala rezima, jesam jela po dijeti ali sam za ceo dan imala samo 2 obroka i te nedelje mi je rezultat bio -0,5 kg. Sto znaci - za metabolizam je jako vazno da se hrana unosi redovno i da se ne izgladnjuje! Ne pada mi vise na pamet da preskocim obrok! Jeste mi bilo tesko prve dve nedelje, mali obroci i brzo ponovo ogladnim, ali vremenom sam se navikla.

Kada se budem vratila u normalu, postavicu vam moje slike. Da vidite kako sam izgledala debela i kako izgledam normalna (nadam seuser posted image ). 

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4157
27.11.2012 23:15:39   
Bebica11
ja sam danas imala manje obroke, jedino sto mi je zadnji lazanja al pola lazanje tako da je to uspjeh za mene

maaalo sam vjezbala tek toliko da se broji

i pojela sam 2 praline francuske neke da prste pojedete al samo 2:))))

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4158
27.11.2012 23:28:16   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: lani

Ja imam 5 obroka dnevno. I super mi ide mrsavljenje. Nedeljno izgubim izmedju 1 kg i 2 kg, one nedelje kada mi je bebi bila bolesna, dva dana se nisam pridrzavala rezima, jesam jela po dijeti ali sam za ceo dan imala samo 2 obroka i te nedelje mi je rezultat bio -0,5 kg. Sto znaci - za metabolizam je jako vazno da se hrana unosi redovno i da se ne izgladnjuje! Ne pada mi vise na pamet da preskocim obrok! Jeste mi bilo tesko prve dve nedelje, mali obroci i brzo ponovo ogladnim, ali vremenom sam se navikla.

Kada se budem vratila u normalu, postavicu vam moje slike. Da vidite kako sam izgledala debela i kako izgledam normalna (nadam seuser posted image ). 

svaka čast , a šta jedeš

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4159
28.11.2012 7:46:44   
Amyla

IZVORNA PORUKA: Amyla

Ma ujutro je metabolizam najbrži tako da to možeš zanemariti bitno je da nisi vecerala kolace.

aaa super, sad me vise ni savjest ne pece user posted image a ja nemam problema sa vecerom oko 6h jedem zadnji put uvijek samo imam problem sa slatkim i tim malim obrocima 5 puta dnevno, ne mogu da se naviknem nikako, ja jedem pomalo, ali dva-tri puta dnevno i slatkis neki obavezno, ali nema pomaka, moram preci na ovaj vas rezim ishrane, odlucila sam definitivno user posted image

< Poruku je uredio Amyla -- 28.11.2012 7:47:25 >

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4160
28.11.2012 7:48:20   
Amyla

user posted image user posted image svaka castuser posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4161
28.11.2012 9:47:26   
Graziella
IZVORNA PORUKA: cipelica

Garaziella bit će ti sutra sigurno lakše izdržati,dok ti se malo organizam navikne na novi režim.
šaljem ti zagrljaj podrške user posted image
E hvala mila,ja se nadam da cu izdrzati,juce mi je stvarno bilo tesko,vidjecemo jos ovih sljedecih par dana,bit ce bolje vjerovatno
moj cilj je -10 do -12 maksimalno,pa ne bi to trebalo biti tesko postici do ljeta,jel' tako(najteze mi debljina pada kad slazem oramar i u ruke mi padnu moji lijepi skupi komadi odjece od prije kad sam manje vagala,al' džaba je,vise i propadaju,cekaju da ja smrsamuser posted image )user posted image user posted image svima
e da jos jedno pitanje,jel se trebaju uzimati obroci svaki dan u otprilike isto vrijeme ili nema veze?mislim zbog organizma da "zna"da ce u 10 dobiti dorucak,u 13 rucak...?sta mislite?

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4162
28.11.2012 10:54:01   
Bebica11
hello zene

ja jos popravljam minus od vikenda i ovih dana jer je N rodjendan pa gosti, slatkisi, znate vec, ako u petak budem na istoj kilazi kao proslog bicu happyuser posted image

danas nastavljam sitne obroke

kasno sam ustala pa evo pijem CRNU KAHVU al s onom pralinom al je dark chocolateuser posted image , moracu i ovaj secer iskontrolisati jedan dan kad mi mama dodje da cuva maluuser posted image

i hidzamu planiram jer sporije mrsam jetra se opteretila valja se ocistiti od onih toksina od ovih 7kguser posted image

ps. forum poludio vec sam jednom pisala post nema ga,kopirajte prije nego posaljete da ne morate ponovo kucati kao jauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 4163
28.11.2012 12:17:10   
lani
Evo plana obroka za danas:

dorucak 9 h - 2 dl jogurta, 50 g crnog hleba, 45 g salame (pilece grudi)
uzina 12 h - jabuka
rucak 15 h - 200g variva (brokoli+karfiol+sargarepa), 60 g piletine, 75 g crnog hleba, jedna jabuka
uzina 18 h - 2 mandarine
vecera 21 h - 50g crnog heba, 45 g Ella sira, bareno jaje, kiseli krastavci 100 g (moze i vise), 2 mandarine
i pred spavanje 2 dl mleka

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4164
28.11.2012 12:25:24   
Bebica11

uzina 12 h - jabuka
rucak 15 h - 200g variva (brokoli+karfiol+sargarepa), 60 g piletine, 75 g crnog hleba, jedna jabuka
uzina 18 h - 2 mandarine
vecera 21 h - 50g crnog heba, 45 g Ella sira, bareno jaje, kiseli krastavci 100 g (moze i vise), 2 mandarine

hvala ti lani da imamo predstavu kako to pravo ide, samo ja npr to gdje je tebi jabuka opet jedemuser posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4165
28.11.2012 12:29:24   
canim
Graziella najbolje bi bilo u isto vrijeme da su obroci ali nema veze i da pomjeris sat ranije ili kasnije, ja se mjerim po tome kad ustanem i onda kreiram dan.

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4166
28.11.2012 13:16:16   
Bebica11
super link

http://www.centar-zdravlja.net/static/form/kalkulator-potrosnja-kalorija/

ja radim zenske sklekove, cucnjeve, trbusnjake, i vjezbe za noge brojim sebi da me zabole misici

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4167
28.11.2012 13:22:50   
lani
Bebice ti dojis i moras bolje jesti od mene. Ja dok sam dojila, nisam bila na dijeti, po savetu dr. Rekla je kada prestanem da dojim e onda na dijetu. Na moju zalost moja bebi je prestala da doji pre mesec i po dana!user posted image
Jednostavno nije vise htela! Sama je prestala iako sam ja imala mleka.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4168
28.11.2012 13:24:54   
animagical
bebice,ako ti nije mrsko da mi detaljnije napises za hidzamu, cula sam o tome i zanima me.

ja sam na neke 63kg, ako nemam i malo manje...ugl, u puno sam obaveza, pa valjda i potrosim,iako jedem kad god mi naumpadne... sto se tice ishrane, u zadnje vrijeme sasvim izbjegavam puno preradjenu hranu, pa umjesto pastetom, ja namazem kajmak domaci...umjesto cokolade, jedem banane i mandarine... to sve radim, jer znam biti jako iscrpljena, pa reko nece da skodi malo zdravije jesti.... ne vjezbam uopste,jer mi je sin i mjesto stanovanja sasvim dovoljno vjezbeuser posted image

imate li kakve fine zdrave receptice, da se sprema nabrzinu?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4169
28.11.2012 13:31:59   
Bebica11
animagical idem sad vani a kad dodjem kuci pisacu ti ins, na pp,

lani ja cu manje al cesce jesti a moram malo bolje radi dojenja, ma samo da se rijesim slatka

idem sad 1h u set_nju drugarica mi operisala stopalo valjda necu sta zgrijesiti kod njeuser posted image

ps. citavo jutro imam nagon za povracanjemuser posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 28.11.2012 13:32:21 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4170
28.11.2012 13:38:27   
palachinken

uzina 12 h - jabuka
uzina 18 h - 2 mandarine

Sviđa mi se ovaj tvoj meni.user posted image
Moj je jučer izgledao ovako:
doručak - 2 male šnjite integralnog hljeba, 2 kuhana jaja, malo pavlake
užina - jabuka i narandža
kad me uhvatila glad pred kraj radnog vremena - 4 krekera :)
ručak - šampinjoni, pileća prsa, sos, pola porcije
užina - 2 jabuke
kad sam ogladnila od jabuka - kifla (dan stara pa se ne broji :))

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4171
28.11.2012 13:39:14   
canim
Sto se fizicke aktivnosti tice, ja sam se juce bavila sa :

Hodanje 183
Kuhanje 105
Pranje posuđa 120
Glačanje 120
Pospremanje kreveta 105
---------------------------------
Potrosila 633 Kalorija, pa nek mi neko kaze da se nebavim fizickom aktivnosti user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4172
28.11.2012 15:56:30   
Graziella
Pozdrav zenice,
evo kod mene dan 2 "manje a češće" i nije tako lose danas obzirom na to da sm imala puno posla po kuci i nisam bas obracala paznju na sat,ali imala sam dosad D,R i uzinu,pa da vas pitam

imate li nekih prijedloga za uzinu,osim voca,sta moze jos,vise stalno voce...eto danas sam pojela cokoladni puding,malu zdjelu,djeciju...samo mi voda jos uvijek problem,juce jedva 1,5l,danas mozda 3 case...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4173
28.11.2012 16:31:53   
M kao Mama
ja vode u bokal i kad god prođem pored krknem čašu, ne vadim se iz wc svega mi,

Neposredna veza do poruke: 4174
28.11.2012 16:36:16   
canim
Ma za uzinu mozes svasta samo nemoj kolicinski puno, pored voca uzmi i suho voce, samo suho voce je kaloricnije od obicnog pa nemoj jesti u velikim kolicinama, ja sam dosta puta suhe sljive onako jela, mozes si napraviti kompot, sutliju i pola porcije pojesti. Mozes malo badema, oraha i slicno, zatim jogurt, vocni jogurt koji sama pripremis, oni kupovni su puni secera. Kuhanu tikvu, kuhani kukuruz, kestene, musli, zitarice neke dijetalne, koji komadic dijetalnog keksica, kokice, malo rucka ili dorucka ako si jos uvijek gladna ili ako si pripremila nesto cemu nemozes da odolis slobodno pojedi malkice za uzinu....i eto....ima hiljadu stvari sto mozes uzinati, samo treba inspiracija...

Neposredna veza do poruke: 4175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Muško ime-help!
lillyy85

Za curicu imamo ,ali za dečka hm....Interesuje me vaše mišljenje,stoga help!!!

Tarik (44%)

Arslan (13%)

Timur (11%)

Amar (32%)

Broj svih glasova: 153

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *