Graziella
|
IZVORNA PORUKA: canim IZVORNA PORUKA: mama alma RR joj, žene da mi je kakve dijete, al da meni odgovara, hahahah ja ne znam, moram mršati pod hitno, kako ću ne znam, i mene slatko ubi, eto sinoć i preksinoć sam jela malo tikve kuhane skuhane na malo šećera, ali izgleda ni to ne ide, a ove kokice i mene zanimaju, samo što ja u mikrovalnom "kokam" e, čula sam za banana dijetu, jesti banane za doručak, koliko možeš poijedi, ručak normala, večera normala, samo meni se čini ja bih mogla kilu pojseti Ne znam koliko imas viska kg, ali za pocetak pocni sa umanjivanjem slatkog i regulisanjem obroka, dakle da jedes samo kad je vrijeme jela, bez ono da jedes usput neki zalogaj...Sracunaj sebi, kad ustanes odmah dorucak i na svaki 3-4h neki obrok, dakle 3 glavna obroka i 2 ili 3 medjuobroka, ne jesti 3h prije spavanja. I vodu obavezno pij, naspi sebi ujutro u flasu/bokal 2l vode i popij dnevno. Za pocetak par dana drzi se toga, a onda pocni sa umanjivanjem i regulisanjem porcija i uvodjenje zdrave hrane a izbacivanjem ili umanjivanjem nezdravog. Uglavnom, moras se disciplinovati po tom pitanju, samo uvedi malo red i vidjet ces kako ce kilice lako otici bez nekih teskih dijeta I vodu obavezno pij, naspi sebi ujutro u flasu/bokal 2l vode i popij dnevno. ovo obavezno svi,vrlo važno!ja nemam naviku piti vodu,patim se žedna,a neznam ni zzasto ,eto jednostavno nemam tu naviku,kad skontm na kraju dana koliko sam pila izađem možda na jedva 2 case vode,koza mi se peruta i stolica(da izvinete) tvrda
|