|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
23.11.2012 16:04:51   
hurmica
Ja samo da potvrdim postojece stanje 81. Jel vi mamite sto dojite, imate kakve obroke u ttoku noci. Ja obicno nemam ali
radi mlijeka, primjetila sam uvjek je bolje bar neku sitnicu pojesti, hurmu ili smokvu, i naravno vode.
Problem je sto su mi preko dana kapaciteti ko kod radnika na Baustelli...ali eto moracu se malo bolje disciplinovatiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4076
23.11.2012 16:11:08   
canim
A sta podrazumijevas pod obroke u toku noci, jeli to ono spavam pa ustanem u po noci da jedem ili dali veceramo, ili dali jedemo nakon sto se smraci (dakle od 16:20) user posted image

(odgovor članu hurmica)
Neposredna veza do poruke: 4077
23.11.2012 16:46:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: hurmica

Ja samo da potvrdim postojece stanje 81. Jel vi mamite sto dojite, imate kakve obroke u ttoku noci. Ja obicno nemam ali
radi mlijeka, primjetila sam uvjek je bolje bar neku sitnicu pojesti, hurmu ili smokvu, i naravno vode.
Problem je sto su mi preko dana kapaciteti ko kod radnika na Baustelli...ali eto moracu se malo bolje disciplinovatiuser posted image

kolika ti je beba

u mene je danas spinat i pohovana piletina

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu hurmica)
Neposredna veza do poruke: 4078
23.11.2012 18:08:16   
hurmica
Beba ima cetri i po mjeseca, i jos uvjek samo doji. Tako da navece posle podoja 2, ili 3 budem gladna al mi u zadnje vrijeme mrsko ici jesti, onako mali obrok hurma ili dvije, ili suhe smokve i napijem se vode. Ako nista ne pojedem beba mi nema sta doruckovati...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4079
23.11.2012 18:35:09   
Mjeseceva Pratilja
75.
user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu hurmica)
Neposredna veza do poruke: 4080
23.11.2012 19:03:09   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Oooo zar ima i ajvar u Jordanu user posted image

I od mene user posted image za minuscice

ima,dobar,masallah,ima i salate svakakve,bujrumuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4081
23.11.2012 20:41:51   
Bebica11

Beba ima cetri i po mjeseca, i jos uvjek samo doji. Tako da navece posle podoja 2, ili 3 budem gladna al mi u zadnje vrijeme mrsko ici jesti, onako mali obrok hurma ili dvije, ili suhe smokve i napijem se vode. Ako nista ne pojedem beba mi nema sta doruckovati...

deder ti jedi redovno

nigdje zakasnit neces, ja sam 85 kg nosala na sebi 9mj pa evo za 2mj skinula 7kg nigdje zakasnila nisam a to sto je moja beba dojila svo vrijeme ne moze niko platiti;)

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu hurmica)
Neposredna veza do poruke: 4082
23.11.2012 21:48:25   
lani
Hurmice ja dok sam dojila jela sam redovno, jer cim bi izostavila obrok, smanjilo bi mi se mleko. Zato sam do skora imala 88,3 kg!

Sto se tice mog rezima ishrane, recimo informacije koje bi vama bile od koristi su da jedete na 3 h - male obroke. Da imate 6 obroka dnevno (dorucak, uzina, rucak, uzina, vecera i solja mleka ili jogurta pre spavanja).

Ja imam hipotireozu (usporen rad staste zlezde), povisen secer i holesterol.

Recimo moj danasnji rucak je bio 60 g curetine (grilovane) i 200 g pirea od tikvice i mrkve, i parce hleba od 50 g.

Ne koristim ulja i ne przim hranu, sve pravim na vodi. Slatko mi je STROGO ZABRANJENO. Jedino slatko sto pojedem je jabuka, ili mandarina. 

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4083
23.11.2012 21:52:26   
minie
Jos uvijek je petak user posted image pa da i ja prijavim 67, pazila sam poprilicno, ali nema minusa user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4084
24.11.2012 10:38:20   
cipelica
Mogul vam se i ja pridružiti?
Pod hitno moram skidati kg,čak sam deblja sad već poslije poroda user posted image

< Poruku je uredio cipelica -- 24.11.2012 10:39:15 >

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4085
24.11.2012 10:57:40   
reallove

IZVORNA PORUKA: cipelica

Mogul vam se i ja pridružiti?
Pod hitno moram skidati kg,čak sam deblja sad već poslije poroda user posted image

dobro nam doslauser posted image

ja sam jos uvijek na 62,tako meni ne morate upisivati u tabelu,ako bude kakvih promjena,onda cemo pisatiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4086
24.11.2012 11:04:23   
cipelica
hvala...
ti si prava zgodnica kad imal 62kg user posted image
ja se danas vagam kod mame pa cu vam reci stanje........

7.6.2011

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4087
24.11.2012 11:10:46   
reallove

IZVORNA PORUKA: cipelica

hvala...
ti si prava zgodnica kad imal 62kg user posted image
ja se danas vagam kod mame pa cu vam reci stanje........

joj hvala mila,cuvam ovih 62user posted image ,ali najsretnija bih bila sa 60,ali ne ide,dosadilo miuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4088
24.11.2012 12:09:28   
Dinasa
dobro nam dosla cipelica
nesikeraj se ja sam i dalje najdeblja zena ovdje u klubu,tako malo se tjesi uz mene user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4089
24.11.2012 15:13:58   
Bebica11
u mene danas gosti bili pa se brljalo a i nisam jela, sad cu malo, nadam se da necu pretjeratiuser posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 4090
24.11.2012 22:33:19   
Dinasa
ja sam vec pretjerala
idemo dalje sutra novi dan

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4091
25.11.2012 23:07:37   
lani
Ceo vikend sam imala goste! Pala sam na nos od kuvanja! Ali ja sam se pridrzavala svog rezima. Nesmem sada da zabrljam kadme je krenulo.

Dobro nam dosle nove devojke!user posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 4092
26.11.2012 1:04:10   
Neca xxx
Jeste li vidjeli ovo?

http://www.index.hr/black/clanak/zelite-izgubiti-visak-kilograma-ne-cinite-to-na-ove-nacine/648982.aspx

I Dukan dijeta je na "crnoj listi". user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4093
26.11.2012 1:13:59   
canim
Ma sve dijete na ovaj fazon, odricanja i forsiranja nekih odredjenih namirnica su stetne, jer organizmu je potrebna sva hrana da bi funkcionisao normalno, samo treba umanjiti obroke i jesti redovno....sto naravno vecina na ovoj temi i pokusava postici user posted image a Dukan vise nije aktuelan, Dukanke nece da se druze ni sa cika Dukanom niti s nama user posted image user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 4094
26.11.2012 5:08:49   
Bebica11
ma najteze je obuzdati nefs i mrsati s uravnotezenom ishranom al je to najefikasnije na dugi rok promijeniti sebe,svoj nacin ishrane i tako

juce sam imala pad secera i jela sam slatko

moram se malo uozbiljiti ovih dana aBd

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4095
26.11.2012 5:14:32   
Bebica11
dal onaj pregnital otvara apetit

ja ga u zadnje vrijeme redovno pijem zbog dojenja pa rekoh da me to sta ne zeza sto ne mogu da odolim hrani:))))

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4096
26.11.2012 9:55:28   
canim
Procitaj sastav, ako ima B vitamin, onda otvara apetit. Tahan halva isto otvara apetit, pa ako si jela da znas.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4097
26.11.2012 11:20:11   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Procitaj sastav, ako ima B vitamin, onda otvara apetit. Tahan halva isto otvara apetit, pa ako si jela da znas.

Ima B vitamin, vidim ja da nemam kontroleuser posted image

al pila sam to najvise zbog Fe jer sam u zadnje vrijeme umorna pravo

otisla sam jutros u polikliniku i izvadila nalaz Fe kad normalnouser posted image tako da mi je bolja krvna slika s 79kg nego sa 86user posted image doduse pravim stalno supe na koljenici i corbe za N pa i ja jedem, jedemo zelje i sl, jedem jaja, meso

bas planiram obroke da bude svega bogato i radi dijete i radi dojenjauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4098
26.11.2012 12:22:41   
cipelica
Halo zenice-zgodnice user posted image
Hvala na dobro došlici, kojim danom se vagate?
Bebice11 svaka čast sa izgubljenih 7 kg, da je i meni -7kg user posted image
a uz trud se nadam da cu uspjeti.

7.6.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4099
26.11.2012 15:40:58   
hurmica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

deder ti jedi redovno

nigdje zakasnit neces, ja sam 85 kg nosala na sebi 9mj pa evo za 2mj skinula 7kg nigdje zakasnila nisam a to sto je moja beba dojila svo vrijeme ne moze niko platiti;)

Pa i meni je tako, ja sam bila relativno taman u trudnoci, i poslje se jos udebbljam. Kod mene je bilo tako, nema dojenja bez da se fino pojede. A posto sam ja iskljucivo dojila, nisam ni brojala zalogaje. Ali sa dohranom je vjerovatno drugacije. Nijedna mama ne voli da joj je dijete gladno.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  162 163 [164] 165 166   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kontracepcija
taurus

šta koristite kao zaštitu

spirala (29%)

tablete (12%)

prekinuti snošaj (59%)

Broj svih glasova: 91

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *