|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
22.11.2012 21:47:51   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nunny

vece...jeste li bile dobre danas user posted image

Ja od jutra planiram da se javim al mi obaveze nisu dozvolile...zapravo da se javim i odjavim s teme..

Jutros sam se pogledala u ogledalo i bila bas zadovoljna svojim izgledom user posted image
do duse trebalo bi da malo toniram misice, ali vjezbanje cu ostaviti za neke bolje dane kad mi bude jaci imunitet i budem imala vise vremena..
Sada se lijepo osjecam u svojoj kozi i valjda je to najvaznije..
Jos sutra vaganje i javicu vam rezultate...i naravno praticu kako vi napredujete i bodriti vas user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam postila danas

iftarila sam supu, limunadu, i musaku od oslica, juha plus riba kontam nije puno

al se zavalih....isla u posjetu drugarici i zalomila 2 kolacauser posted image nadam se da nece biti pluseva ujutro

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4051
22.11.2012 23:18:23   
Mjeseceva Pratilja
Nunny user posted image user posted image user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4052
22.11.2012 23:19:55   
M kao Mama
ja sam kupila vagu, i krećem u borbu javim se akobogda u današnji dan

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4053
23.11.2012 8:31:21   
Dinasa
jesam li ja to prva jutros na raportu hehe
evo mene stizem s obrazom sto bi rekli stari 90 kila sto znaci -1 kguser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4054
23.11.2012 8:44:50   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinasa

jesam li ja to prva jutros na raportu hehe
evo mene stizem s obrazom sto bi rekli stari 90 kila sto znaci -1 kguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

masaAllah sad ces u 80-to kilasce za koji danuser posted image

evo i ja da se javnem 78,8 tj -0,5kguser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 4055
23.11.2012 8:50:58   
cosmo
Cestitam mrsavice moje user posted image user posted image user posted image  
Ja 83 Kg okruglo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4056
23.11.2012 9:01:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: cosmo

Cestitam mrsavice moje user posted image user posted image user posted image  
Ja 83 Kg okruglo user posted image user posted image user posted image

ooo tebi to super ide 700gruser posted image aferimuser posted image

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 4057
23.11.2012 9:04:58   
Amyla
Pihhhhh...67,900 user posted image
hahahha...ja jedva 100 grama user posted image , ne mogu da se slatka odreknem nikako, a uvijek neki gosti, pa pravi kolace i onda moram pojesti sve sto ostane...da se ne baca hahahahhaauser posted image
nego recite vi meni jeli neka od vas kupovala neke od integralnih poslastica, cokoladice, keksici ili nesto slicno, da mi bude bar ponekad kao zamjena, jer meni je slatko u stvari najgore i slaba fizicka aktivnost user posted image

Nadam se da ce kod vas biti vecih minusauser posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 4058
23.11.2012 9:05:51   
Nunny
evo zadnja prijava -1,100kg
zelim vam sto vise ---- user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4059
23.11.2012 9:08:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nunny

evo zadnja prijava -1,100kg
zelim vam sto vise ---- user posted image

superuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 4060
23.11.2012 9:12:55   
Graziella
83,200user posted image user posted image Nista me ne pitajte sta,kako eto tako to kod mene.ma sretna sam i ovako,bitno mi je da je krvna slika OK,a kile ce spasti...valjda...user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4061
23.11.2012 9:24:14   
Dinasa
supeeer cestitke svima,ma nek je i 100 g odlicno
samo da se nedeblja

ova sedmica je poprilicno dobra bila

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 4062
23.11.2012 9:28:54   
lani
Dobro jutro user posted image

Ako je jos jutro?
Ja se izmerih jos pre dva sata, ali ne stizem da javim stanje!
Ova nedelja je bas bila dobra -1,9 kg!
Sada imam 79,3. Bebice eto mene u tvojoj kategoriji.user posted image

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 4063
23.11.2012 9:38:56   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lani

Dobro jutro user posted image

Ako je jos jutro?
Ja se izmerih jos pre dva sata, ali ne stizem da javim stanje!
Ova nedelja je bas bila dobra -1,9 kg!
Sada imam 79,3. Bebice eto mene u tvojoj kategoriji.user posted image

user posted image 1,9????

svaka cast zeno

eto ja se sve iscudjavala mjerenju hrane na vagu a evo izgleda ako uspori u mene mrsanje da cu i ja nutricionistiuser posted image

svaka casuser posted image

stigla si me skoro, nema stauser posted image pisi malo o svom rezimu da koji savjet pokupimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4064
23.11.2012 9:42:17   
bambi1
Da se i ovdje tuspasim i da vam kazem da sam sa Dukan djetom sletila sa 72 na 59 user posted image user posted image  

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4065
23.11.2012 9:43:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Graziella

83,200user posted image user posted image Nista me ne pitajte sta,kako eto tako to kod mene.ma sretna sam i ovako,bitno mi je da je krvna slika OK,a kile ce spasti...valjda...user posted image user posted image

ja bolje pazim na ishranu kako sam "na dijeti" planiram obroke da unosim bar 1 mlijecni, 1 proteinski mesni(i zeljezo da unesem) i vode pijem vise

a kad ne pazim, metem sve i to najvise nezdravo cips, kole, slatkise sto bas i ne pomaze krvnu sliku

za mrsanje treba samo JAK MOTIV, ako nema motiva svaki slatkis je iskusenje i pad.... u mene je bila mala kriza pocetkom sedmice al se ne dam, osjecam se bolje kako sam smrsala, lakse se krecem, ne boli me vratni dio kicme i ljepse mi je

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 4066
23.11.2012 9:45:10   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: bambi1

Da se i ovdje tuspasim i da vam kazem da sam sa Dukan djetom sletila sa 72 na 59 user posted image user posted image  

user posted image

za koliko vremena???

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 4067
23.11.2012 10:07:56   
paris
l

< Poruku je uredio paris -- 23.11.2012 10:13:18 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4068
23.11.2012 11:23:58   
Selma Kikoebu
Pozdrav

Evo i mene, nemam vremena da pratim redovno, bila bolesna ja, pa sad beba bolesna. Uglavnom vaga jutros pokazala 73,4, sto znaci -400 grama, i nije nesto, al eto

Moja Mrvica, zivot moj sa tatinim okicama uljepsala nas zivot 27.04.2012. Moj zivot je dobio pravi smisao

(odgovor članu paris)
Neposredna veza do poruke: 4069
23.11.2012 12:06:47   
bambi1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

user posted image

za koliko vremena???

Za dva i po mjeseca user posted image djeta je super zaista, nije teska samo neke stvari treba izbaciti

< Poruku je uredio bambi1 -- 23.11.2012 12:07:23 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4070
23.11.2012 12:22:55   
ciciban26

user posted image

za koliko vremena???

Za dva i po mjeseca user posted image djeta je super zaista, nije teska samo neke stvari treba izbaciti

user posted image user posted image svaka cast. Ja n Dukiju ne mogu vise od 2 sedmice,ne volim meso i sta cu user posted image
Amyla ja sam kupovala integralne keksice u dm i super su mi,samo su malo skuplji.
Ja sam se ubucila 1,5 kg kako je ruzno vrijeme i sad sam blizu 62 user posted image . Planiram na aerobik pa da napokon dodjem na svojih 57.. Hoce ko sa mnom user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 4071
23.11.2012 12:23:03   
Bebica11

user posted image

za koliko vremena???

pa to je isto vremena koliko sam ja na dijeti

znaci dukanom 13kg a ja sam smrsala 6,7kguser posted image

al kad skontam ja jedem sve, a zbog dojenja moram imati uravnotezenu ishranu meni vise odgovara moj rezim dok mala doji pa poslije budmo vidjeliuser posted image

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 4072
23.11.2012 14:35:42   
canim
Ja cu da se izvagam ujutro, opet nisam stigla, evo tek sam sjela da pisem, vodila jutros rano tetku kod neke rodice, pa svratila u neki shopping centar da pokupujem namirnice, dok sam unijela namirnice u auto, nekakva me ciganka susrela i svasta mi napricala o mojoj buducnosti, bas me interesuje odakle crpe toliku inspiraciju user posted image

Maloprije mi javili da je osoba kod koje smo bili sinoc dobila pljuskavice user posted image nadam se da ce malu zaobici, ali ne vjerujem user posted image i plus jutros se je nekako spetljala od moju tasnu, pala i raspjekla usnu, sad joj je otecena....bas vesel dan user posted image

Odoh kaficu si napraviti, danas nisam nikako pila.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4073
23.11.2012 15:05:41   
reallove
Pozdrav drage,ja danas pravila zimnicu sa sveki,napravile smo ajvar,kupus salatu,paprike punjene kupusom i paprike punjene paradajzom,bijelim lukom i persunom i patlidzan punjen orasima ceka da ga zavrsimo..nisam se vagala,sutra cu abd.. vidim ima puno minusa,cestitkeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4074
23.11.2012 15:45:24   
canim
Oooo zar ima i ajvar u Jordanu user posted image

I od mene user posted image za minuscice

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mlijeko
joni

da li ste davale ad mlijeko i kravlje zajedno

nisam (79%)

jesam (21%)

Broj svih glasova: 58

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *