|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
14.11.2012 20:28:37   
DM
...jer sam čula da je jedna moja poznanica preselila na onaj svijetuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 476
17.11.2012 19:44:47   
mama75
Tuzna sam jako zbog ovog sto se desava u Gazi; tuzna sam jer je moja draga prijateljica tamo sa svojom djecicom i sa bebicom od 40 dana user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 477
17.11.2012 23:25:27   
minie
IZVORNA PORUKA: mama75

Tuzna sam jako zbog ovog sto se desava u Gazi; tuzna sam jer je moja draga prijateljica tamo sa svojom djecicom i sa bebicom od 40 dana user posted image

user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 478
17.11.2012 23:33:29   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: minie

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 479
18.11.2012 0:52:22   
D_K
onako, naletilo mi.. kako vec spomenu mama, Gaza, strasne stvari. onda ona djeca u Egiptu.. cura u Splitu, divljaci je iskasapili..
bas nekako turobno..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 480
18.11.2012 11:05:28   
Medić*

IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: minie

Svaki dan gledam o tome, neizmjerno sam tuzna user posted image user posted image user posted image Strasno.....

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 481
19.11.2012 16:36:18   
reallove
Tuzna sam zbog svega sto se desava u ovom svijetu..Ne mogu vise ni da citam,ni da gledam svu ovu nevinu djecicu i sve ove ljude..Boze dragi,pomozi im,molim te Boze da sve ovo sto prije prodjeuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 482
20.11.2012 8:17:32   
mamabb
Sve me boli, duša me boli a kako je tek njoj ne smijem ni da zamislim...saznadoh najgoru moguću vijest o stanju moje mame...Bože pomozi i olakšaj joj a ja ću već nekako pregurati.user posted image user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 483
20.11.2012 8:23:02   
DM

IZVORNA PORUKA: mamabb

Sve me boli, duša me boli a kako je tek njoj ne smijem ni da zamislim...saznadoh najgoru moguću vijest o stanju moje mame...Bože pomozi i olakšaj joj a ja ću već nekako pregurati.user posted image user posted image

Mamabb šta je bilo? Nije valjda neizlječivo?user posted image

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 484
20.11.2012 8:38:09   
mamabb

IZVORNA PORUKA: doublemum

karcinom debelog crijeva koji je u mjesec dana dok se uspostavila dijagnoza uspio probiti stijenku i krenuo dalje

04.12.2008.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 485
20.11.2012 8:39:43   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 486
20.11.2012 8:42:51   
mamabb
i još na to sve doktor njoj nije ništa rekao nego meni i da joj ja saopštim...u sebi sam vrištala ne pokazujući koliko me to potreslo i pokušavajući joj to predstaviti na najbolji mogući način...nisam joj sve ni rekla...user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 487
20.11.2012 8:42:51   
Leena

IZVORNA PORUKA: doublemum

karcinom debelog crijeva koji je u mjesec dana dok se uspostavila dijagnoza uspio probiti stijenku i krenuo dalje

user posted image ne daj se...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 488
20.11.2012 8:45:13   
veeseelaa

i još na to sve doktor njoj nije ništa rekao nego meni i da joj ja saopštim...u sebi sam vrištala ne pokazujući koliko me to potreslo i pokušavajući joj to predstaviti na najbolji mogući način...nisam joj sve ni rekla...user posted image

mamabb tako mi je žao
u kakvom je stanju tvoja mama? u bolnici je?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 489
20.11.2012 8:47:19   
mamabb

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mamabb tako mi je žao

kući je, čeka tremin za kemo

04.12.2008.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 490
20.11.2012 8:50:47   
DM
Mamabb-sve naj,najbolje vam želim

Prvo krene od šoka,nemogućnosti i nehtjenja da to prihvatimo, a onda se uhvatimo u koštac sa svim nedaćama koje nam donosi bolest i grabimo dalje! Posustajemo, ali ne odustajemo!
Tugujemo, ali se borimo!
Slabi smo ,ali crpimo snagu od nekud!
Da vam Bog dragi olakša i pomogne!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 491
20.11.2012 8:51:33   
ziki
user posted image mamabb user posted image ne daj se.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 492
20.11.2012 10:09:33   
D_K

sledila sam se kad sam ovo procitala..
nek vam je dragi Bog na pomoci..
obratite paznju na ishranu, sad treba da se ojaca imunitet maksimalno.. moze li se operisati??
grlim te..

< Poruku je uredio D_K -- 20.11.2012 10:11:11 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 493
20.11.2012 10:16:31   
Pingvina

Zao mi je..Neka vam dragi Bog bude na pomoci...user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 494
20.11.2012 10:25:00   
visnjica1
Mama b budi jaka i moli te dragog Boga da vam pomogne, moja mama prosle godine tacno u ovo vrijeme su dali istu dg, i jos su joj rekli imate dva mjeseca zivota, da vidis insallah te zene kako je trgnula iz mrtvih i hvala dragom Allahhu kad su joj dosli patoloski nalazi u zene nema nista, dr.kazu da je to slucaj o kojim se moze pisati.
Budi jaka i pozitivna a gledaj da i ona bude moja je uvijek pozz bila svjesna svega al osmijeh je na licu.
Sretno

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 495
20.11.2012 10:39:52   
Medić*
Mamab zao mi je. Iskreno se nadam i zelim da sve prodje u najboljem redu, hoce aBg. Budi jaka i misli pozitivno. U vecini situacija se izlijeci ovisno o stadiju dokle je doslo, mnogo je lakse taj operativni zahvat kod zena nego kod muskih. Sve najbolje od user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 496
20.11.2012 10:40:59   
Honey3
mamabb drzite se, da vam Allah dz.s bude na pomoci,mogu te razumiti,i mojoj mami je prije par godina bila ista dijagnoza,samo na drugom mjestu,i hvala Bogu dragom,eno je ziva i zdrava,nikakvih problema nema sto se te boljke tice...zelim vam sve najboljeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 497
20.11.2012 10:42:20   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mamabb tako mi je žao

kući je, čeka tremin za kemo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 498
20.11.2012 10:44:35   
SdZ
Mamabb, zao mi je. Budi strpljiva, molim te. Bez obzira na sve medicinske dijagnoze, On je taj koji odredjuje kako ce biti.

Ja znam jednu zenu kojoj je prije 25. godina dijagnosticirana ista bolest, samo na drugom dijelu tijelu. Eno je jos uvijek ziva, hvala Bogu, pokretna, pa i zdrava koliko-toliko.

user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 499
20.11.2012 11:24:41   
Blue rose RR
Mamabb, baš mi je žao, i žaljem ti virtualni zagrljaj podrške.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *