|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
20.11.2012 11:30:38   
smajli80
Razumijem tvoju bol i ogorčenje i pitanje-zašto se meni to dešavauser posted image
Ja sam nažalost izgubila oboje roditeljauser posted image user posted image user posted image

HB ti imaš svoju mamu i pomozi joj da iz te opake izađe kao pobjednik-ti si joj sad velika i najveće podrškauser posted image

Budi hrabra draga moja i glavu goreuser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 501
20.11.2012 12:07:23   
InLove
Mamabb zao mi je draga. Budi hrabra zbog svoje mame. Dat ce Bog da sve to prebrodite zajedno, i da brzo bude iza vas insAllah!! Grlim te draga user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 502
20.11.2012 12:14:18   
Jeca_Perec
ne daj se , budi podrska mami user posted image
moj tata je umro od raka debelog crijeva, al kod njega je metastaziralo na vise organa jer se kasno obratio ljekaru

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 503
20.11.2012 12:35:40   
Vinetu
mamabb, znam da si sada u šoku i postavljaš sebi hiljadu pitanja, ali moraš prikupiti svu hrabrost i suočiti mamu sa istinom. Onda, sjednite fino pred kompjuter i potražite na internetu korisne tekstove o kemoterapiji, zdravoj ishrani i svemu što tebi i njoj može povratiti nadu. Možda bi te tekstove prvo mogla ti potražiti i onda njoj izdvojiti one najbolje, da se žena ne bi susrela i sa deprimirajućim i obeshrabrujućim tekstovima. Moraš biti vedra i optimistična, jer samo takva možeš i na mamu prenijeti te emocije. Ona nema koristi od tuge i suza, ali od smijeha, optimizma i pravilne njege ima. Također razmislite i o alt_ernativnoj medicini. Postoji toliko preparata koji joj mogu pomoći u jačanju imuniteta, te u borbi sa kemoterapijom.
Prošla sam, draga, kroz sve to i potpuno te razumijem. Moraš biti hrabra!

< Poruku je uredio Vinetu -- 20.11.2012 12:37:10 >

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 504
20.11.2012 12:57:15   
Neca xxx
mamabb, zao mi je zbog lose dijagnoze. Vjerujem da vam je jako tesko. user posted image Sada morate biti jake i dati sve od sebe na putu izljecenja. Forumasice su ti navele dosta primjera izljecenja od karcinoma, tako da nade uvijek ima. Okrenite se borbi, a ne ocaju. Vjerujem da je tesko, ali nadam se da cete se vi izboriti sa tim i da ces jos puno, puno godina uzivati sa svojom mamom. Sretno! user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 505
20.11.2012 13:26:17   
Teddy Bear

IZVORNA PORUKA: mamabb

Sve me boli, duša me boli a kako je tek njoj ne smijem ni da zamislim...saznadoh najgoru moguću vijest o stanju moje mame...Bože pomozi i olakšaj joj a ja ću već nekako pregurati.user posted image user posted image

mamabb ne tuguj draga moja, bolest nije kraj, to ti govorim iz licnog iskustva, moja mama je oboljela od zlocudnog karcinoma, prognoze su bile nikakve, cak se ni doktori nisu nadali da ce prezivjeti,,, imala je 3 operacije, sve metastaze, prvo maternica i jajnici, isto probio zid maternice i prosirio se na mokracni mjehur, pa onda metastaza na glavi pa na dojci... Prva operacija je bila 2010... Moja mama je bila jaka, i sad je , i pobijedila je hvala Bogu dragom. Nema sta nije prosla, kemo terapije, zracenja, lijecenje kod travarke itd, itd, itd, sad je to sve iza nas Hvala Bogu dragom, a ona ima 5 doktora na kosevu kod kojih ide redovno na kontrole, i jednog u Vojnoj bolnici, jer je i zuc operisala... Uh, imala bih roman da ispisem, ako ikako mogu jos podrske da ti dam tu sam... I zapamti bolest nije kraj user posted image

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 506
20.11.2012 15:41:03   
Nedi
mamabb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 507
21.11.2012 9:08:09   
mamabb
Hvala vam mnogo sve ovo mnogo znači. Uhvatićemo se u koštac i grabiti dalje. Ja sam negdje morala jer pred njom ne mogu pokazati kako se osjećam...molim Boga da nam olakša, svima a i nas nek ne zaobiđe.
Još jednom vam hvala.

04.12.2008.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 508
22.11.2012 8:21:04   
Dalil@
mamabb, strasno mi je zao zbog tvoje mame user posted image

A ja sam tuzna zbog mnogo stvari, trenutno najvise zbog Gaze: user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pusti suzu Sarajevo, eno Gaza jeca, sjeti se i tvoja su umirala djeca.

Sjeti se Sarajevo snajpera i Markala, znam da je tada zbog nas Palestina plakala. Sjetimo se kako je kad nedužan strada, kad s brda ubijaju dušu našeg grada.

Kad se pod opsadom u mraku suze gutaju, kad svijet ćuti, a zločinci pucaju. Sjeti se BIH-a svake krvave ulice, plakala je Palestina zbog naše Srebrenice.
...
Je li Gaza gdje je nekad Sarajevo bilo, ili se mom srcu samo učinilo? Je li se to opet nedužna krv prolila, krik nevine djece opet pomoć doziva..

>>Belkisa<<

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 509
27.11.2012 16:04:35   
Medi_87
9 godina dugih, najdužih, najbolnijih braco moj...
Nema te, a ja još toga svjesna nisam...
Sjećam se kad smo djeca bili, kule od pijeska gradili, po Vilsonovom šetali i živjeli najradosnije trenutke, najbezbriznije trenutke našeg života...
Još pamtim one tvoje prelijepe oke, onaj tvoj osmijeh i biserne zube, one naše zagrljaje, pa i tuču jastucima pamtim, nekad bi umirala od osmijeha a sad ...samo suze liju, samo.
Jesen je bilo naše doba, duge šetnje od gimnazije do mosta Suade D. šuštanje lišća i nas četvero ti i tvoje seke. Neprocjenljivo, zaista neprocjenljivo.
Ali toga više nema, jesen me sjeća te radosne ali i na jedan od žalosnijih dana u mom životu, dan tvoje pobigije...
Šetam ja još Vilsonovim i tražim te u očima drugih momaka koji radosno koračaju ulicama punim lišća, ali džaba nema te, a meni se srce steže, od tuge od boja od plača...
Sjećam se i onog dana kad sam te zadnji put poljubila, ma sjećam se svega, i to me sjećanje boli...Tražim te u liku svog djecaka, tražim i vidim te, vidim te u ocima njegovim u osmijehu njegovom u kosi njegovoj... Braco nedostaješ user posted image user posted image

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 510
27.11.2012 16:17:27   
rerica
Medi 100 % te razumijem nazalost user posted image

da im Allah da Dzenet,a nama sabur....

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 511
27.11.2012 16:41:07   
klemzi
Medi draga user posted image user posted image user posted image
Rerice user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 512
27.11.2012 17:27:05   
Medić*
Medi, citam i placem. Da mu Allah podari najljepse dzenetske ljepote aBg user posted image Rerice user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 513
27.11.2012 17:28:49   
klemzi
Ja tek sad pročitah za mamu od Mamabb user posted image
Draga naša, budi jaka za mamu...i nek vam dragi Bog pomogne user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio klemzi -- 27.11.2012 17:29:23 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 514
27.11.2012 17:32:57   
EEDITH
medi,rerice,suosjećam sa vama i nažalost u potpunosti razumijem.user posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 515
27.11.2012 17:46:28   
demented
medi, mamabb user posted image user posted image

S 2008
A 2011

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 516
27.11.2012 18:32:42   
amanullah

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Medi, citam i placem. Da mu Allah podari najljepse dzenetske ljepote aBg user posted image Rerice user posted image

amin user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 517
28.11.2012 23:12:20   
dinaa
jer mi je otac u bolnici i ceka operacijuuser posted image danas sam bila kod njega i kad sam ga vidjela koliko je uplasen nije mi bilo dobrouser posted image user posted image
tuzna sam i zbog svoje maze male sto je bolesna
i tuzna sam sto nemam svoju mamu da s njom sad sjedim i pijem kafu i isplacem se ko malo dijete u njenom zagrljajuuser posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 518
28.11.2012 23:17:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dinaa

jer mi je otac u bolnici i ceka operacijuuser posted image danas sam bila kod njega i kad sam ga vidjela koliko je uplasen nije mi bilo dobrouser posted image user posted image
tuzna sam i zbog svoje maze male sto je bolesna
i tuzna sam sto nemam svoju mamu da s njom sad sjedim i pijem kafu i isplacem se ko malo dijete u njenom zagrljajuuser posted image user posted image

e jojjjjjjjjjjjjjjjjjjj....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj tako draga moja...
ma mala maza treba jaku mamu i drugo dijete i muž...nemoj sebe sikirati da mala maza zaplače za tobom...ljubim teuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 519
28.11.2012 23:19:06   
dinaa
eh moja Hanadyuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 520
28.11.2012 23:25:48   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dinaa

eh moja Hanadyuser posted image user posted image

kad bude u ponedeljak novi fil snimnjem...''znam hanady gdje si bila za vakined''
nemoj mi se sikirati...da imama kad još oko male deveram svoje ja bih tebi sutra krenula na kafu...da pormuhabetimo koju i otplačemo zajedno, zakopamo pa sa osmjehom u nove životne pobjedeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 521
28.11.2012 23:59:49   
dinaa
samo cu reci bujrum dobro dosla uvijekuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 522
6.12.2012 21:04:33   
MELLI
user posted image user posted image
...jer je naš umiljati labrador, kojem smo poklonili svu ljubav svijeta, napao i ugrizao moje mlađe dijete. Ne u igri, ne slučajno, nego sa namjerom da ga povrijediuser posted image user posted image user posted image

...jer smo bili prisiljeni da ga udomimo, zbog čega moje starije dijete sada toliko pati da je čak u dva intervala dobila i temperaturu 39,5.

...jer sam ja sada toliko nesretna, a ne smijem to da pokažemuser posted image user posted image user posted image

kako je život ponekad okrutanuser posted image

Osjećam veliki teret i odgovornost, jer sam ga nabavila, jer sam ostvarila najveći san, jednom djetetu i onda joj ga oduzela.
Osjećam odgovornost zbog povrijeđenog, nedužnog djeteta koje je moglo cijeli život nositi posljedice, zbog moje odluke da nabavimo psa.
Osjećam odgovornost i prema psu kojeg smo uzeli, pružili mu sve i onda ga daliuser posted image

Koliko čovjek grešaka iz ljubavi može napravitiuser posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 523
6.12.2012 22:32:28   
Apotekarka
Dinooo draga upratih za tvog oca tek sad kako dugo ne smijem sjediti na brzaka uletim....
Nadam se da ce tata biti dobro,razumijem te u potpunosti...Jer on ti je bio i otac i majka i sve....
Bit ce on dobro akobogda uzdaj se u Boga...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 524
6.12.2012 22:53:40   
amra_sa
Danas čujem da mi se jedna draga poznanica razbolila, trenutno na pretragama, osjeća se jako loše, doktori još nisu ustanovili dijagnozu...user posted image
Generalno ova 2012. mi nije baš , odnijela je puno života, puno loših vijesti iz dana u dan ...
A 2010. ne ponovila se nikad više.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *