|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
8.10.2012 1:21:14   
riba78

IZVORNA PORUKA: klemzi

Pingvina, puno te voli tvoj djug user posted image

user posted image i ovaj

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 426
8.10.2012 2:49:23   
gerberka

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Nisam tuzna danas..tuzna sam danima...tuzna mjesecima.Krijem se iza laznih osmjeha i vedrog lica a nikad mi ne izlazis iz misli ptico moja malena.Danas je posebno tesko.Danas je bio dan kad si se po racunici doktora trebala roditi..Sjednem pa mi misli odlutaju u neki ljepsi "zivot"..u neki vedriji scenraio pa se kao pitam bi li bila brzopleta na mamu pa bih te do sad vec ninala..ili bi-kao babo odlagala sve za posljednji trenutak pa bih jos iscekivala???A onda me otrijezni moj ravan stomak, moja prazna utroba.Mozak se javi da mi kaze da nema drugog srca pod mojim... da me podsjeti,da i moje na silu kuca-jer ne moze stati.A da moze, vec odavno bi me crna zemlja pokrivala.
Pticice moja, za ono kratko vrijeme koje si bila s nama-ucinila si nas najsretnijim ljudima na svijetu...na zalost, nije nam pruzena prilika da ti se oduzimo za srecu koju si nam poklonila..Dugo smo te cekali, a tako kratko imali.
Na zalost...user posted image user posted image
Kazu bice jos beba, dace Bog.Mozda hoce, mozda nece...ali da bude i 10 drugih ti ces uvijek imati svoje posebno mjesto u nasim srcima..jer si ti bila prva..prva radost, prva ljubav, prvi osmijeh mene kao majke...ali i prva suza i prvi dio duse koji je otisao sa tobom..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podsjetila si me na moju prvu user posted image , nikada preboljenu..razumijemo se...mislim na tebe drugarice i zelim ti sto prije skolsku trudnocu i tvoje sunce u naručju.................zagrljajjjjjjj

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 427
8.10.2012 8:29:27   
rerica

IZVORNA PORUKA: riba78

user posted image i ovaj

i ovaj user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 428
8.10.2012 8:41:26   
ziki
user posted image pingvina

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 429
8.10.2012 8:43:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Nisam tuzna danas..tuzna sam danima...tuzna mjesecima.Krijem se iza laznih osmjeha i vedrog lica a nikad mi ne izlazis iz misli ptico moja malena.Danas je posebno tesko.Danas je bio dan kad si se po racunici doktora trebala roditi..Sjednem pa mi misli odlutaju u neki ljepsi "zivot"..u neki vedriji scenraio pa se kao pitam bi li bila brzopleta na mamu pa bih te do sad vec ninala..ili bi-kao babo odlagala sve za posljednji trenutak pa bih jos iscekivala???A onda me otrijezni moj ravan stomak, moja prazna utroba.Mozak se javi da mi kaze da nema drugog srca pod mojim... da me podsjeti,da i moje na silu kuca-jer ne moze stati.A da moze, vec odavno bi me crna zemlja pokrivala.
Pticice moja, za ono kratko vrijeme koje si bila s nama-ucinila si nas najsretnijim ljudima na svijetu...na zalost, nije nam pruzena prilika da ti se oduzimo za srecu koju si nam poklonila..Dugo smo te cekali, a tako kratko imali.
Na zalost...user posted image user posted image
Kazu bice jos beba, dace Bog.Mozda hoce, mozda nece...ali da bude i 10 drugih ti ces uvijek imati svoje posebno mjesto u nasim srcima..jer si ti bila prva..prva radost, prva ljubav, prvi osmijeh mene kao majke...ali i prva suza i prvi dio duse koji je otisao sa tobom..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 430
8.10.2012 8:43:45   
veeseelaa
pretužno .... nemam riječi, da ti Bog olakša i ubrzo obraduje sa jednom bebicom

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 431
8.10.2012 12:29:52   
mersudina 27
pingvina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 432
8.10.2012 14:29:54   
Andy_Bec23
Danas nisam tuzna radi sebe nego radi vas:-( pogodile me vase price posebno Pingvina. Sada kada citam ne vjerujem da sam tako bezosjecajna, kadkad se pitam imam li imalo srca :user posted image user posted image

I ja sam svoju bebu izgubila iako se to ne moze nazvat bebom, bila je jos premalena tek 9 sedmica a ostala u 5 nije ni srce pocelo da kuca ,pa mi barem to cini lakse....
Ali uopce nisam tuzna,ne razmisljam puno, samo se molim Bogu dragom da mi podari drugu i da sto prije zatrudnim ...Nemojte me shvatit krivo samo nisam tuzna tako je moralo biti i ja uvjek samo kazem i BOG TREBA ANDJELE PORED SEBE

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 433
8.10.2012 19:52:22   
pepika

IZVORNA PORUKA: rerica

IZVORNA PORUKA: riba78

user posted image i ovaj

i ovaj user posted image

i ovaj user posted image user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 434
9.10.2012 9:10:04   
lajlac
Vratišmo se u 90te...

Lajla

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 435
9.10.2012 19:34:52   
bebix
danas sam tuzna jer se po ko zna koji put uvjeravam da opaka bolest izabere uvijek one najbolje ljude, saznala sam da meni jedna jako draga osoba boluje od nje, a posto sam mamu izgubila upravo od karcinoma jako sam tuzna ,pretuznauser posted image user posted image i molim boga da se ovaj put moj drug uspije izvuci i i da ce biti sa svojom porodicom i gledati kako mu djeca postaju dobri ljudi kakav je je i on user posted image user posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 436
16.10.2012 13:50:31   
Bihter
Danas sam tuzna jer je moj svekar imao nesrecu na posluuser posted image user posted image user posted image Bogu hvala,pregledali su ga u bolnici i dobro je,.malo pod sokom ali ide kuci ubrzo i jedva cekam da muz dodje s posla da ga odemo posjetitiuser posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 437
16.10.2012 14:36:40   
veeseelaa
brz oporavak želim tvom svekru

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 438
17.10.2012 13:38:26   
gerberka
...jer bi danas nas rahmetli prijatelj slavio 35. rođendan...prerano prekinuta mladost, prerano prekinuta ljubavnjega i njegove supruge , ostali neostvareni snovi, neostvarene želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali Allah zna najbolje i neka mu On podari lijepi Džennet i da uživa danas i svaki dan u svim Džennetskim ljepotama user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 439
   [Obrisana poruka]
17.10.2012 13:42:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 440
17.10.2012 13:44:48   
gerberka
jos kad sam na njegovom profilu proctalanjen status.."Bože, toliko mi nedostajes, nedostaje mi naša ljubav" user posted image user posted image user posted image user posted image joj zene moram negdje ovo izbaciti, ne mogu se zaustaviti user posted image user posted image user posted image druzili smo se dugo, mm mu je bio vjencani kum, jedna prekrasna osoba user posted image user posted image user posted image user posted image hrabro se borio sa bolesci, ali....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 17.10.2012 13:45:39 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 441
20.10.2012 10:47:02   
pepika
Gerbi jako tuzno user posted image ne daj Boze nikom user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 442
11.11.2012 8:38:16   
rerica
... jer danas punih 18 god od kako si otisao....El-Fatiha user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 443
11.11.2012 8:57:04   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 444
11.11.2012 8:59:35   
Medić*

user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 445
11.11.2012 9:26:45   
gerberka

user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 446
12.11.2012 11:50:19   
smajli80
Danas sam tužna kao i poslednjih 6 mj.Ostala sam bez posla kad sam rodila user posted image dotad mi je trajao ugovor.Jednostavno ga nisu produžili.

U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštitiuser posted image user posted image .A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugarauser posted image user posted image .

Bem ti život ovakavuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 447
12.11.2012 12:08:15   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: smajli80

Danas sam tužna kao i poslednjih 6 mj.Ostala sam bez posla kad sam rodila user posted image dotad mi je trajao ugovor.Jednostavno ga nisu produžili.

U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštitiuser posted image user posted image .A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugarauser posted image user posted image .

Bem ti život ovakavuser posted image user posted image

user posted image user posted image
Ima li ikakve mogućnosti za kakve stipendije, pomoć općine i sl.?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 448
12.11.2012 12:14:20   
sabinos
smjali80 potpuno razumijem nazalostuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 449
12.11.2012 12:26:38   
JAD26
i ja sam jos uvijek tuznauser posted image
Moja prica pocinje kao i svi filmovi na kojima gledate glavni lik se prisjeca i ne moze se oslobditi sjecanja..............
Jedan dan pomislim da danas cu biti dobro ali iz nekog coska proviri moja bol, i boliiiiiiiiiiiiii......auuuuuu
Moja prica pocinje davno kao i bol i borba.kada sam se udala ja i muz smo htjeli bebu a ja mastam o svom dijetu od kako sam malo sazrla
Kad nema trudnoce ocekuj , nadala se po sto hiljda puta kad god mi menzis treba doci misleci mozda kasni al nista .lijecila se kod dr, pila cajeve , i prosle godine pred ramaazan zakoljemo kurban.nije malo proslo samo sam jednom imala menzis,i kad ono
Beba.niko od mene nije bio sretniji al posto sreca netraje dugo drugi dan sam dobila otkaz na poslu,jer sam otvorila bolovanje al nekako saam se borila a li taj posao mi je u toj borbi za bebacu bio utjeha ..............
Onda sam hodala po trgovinama i pravila sebi spisak za moju bebicu......
Zeljno iscekivala njeno rodenje imajuci u vidu sve pomalo mi je najavljivano da bi se mogla roditi ranije....
Sa 24 + sedmice ostala sam u bolnici i tada me komisija predlozila za prkid trudnoceto u mojoj glavi nije prolazilo ....borila sam se jos ali neko nisam imala snage osjecala sam da odlazi kada je ojacala i pocela da se javlja dobila sam nadu i snagu da cuje drzati u rukama
Tog kobnog i zadnjeg dana 26,03,2012 moja beba je zadnji zivjela dan svoj zivota
Da umrla je samo nekoliko sati na kon sto su je carskim rezom izvadli iz mene
Ja sam jos bila koji dan u zabludi ali moje srce predosjecalo da je nema
Bojala sam se da pitam za nju strah me je bilo
Svi su govorili da jako mala i da je djevojcica i spol sam saznala kad se rodila
Doktori su rusli veze misleci ako mi o njoj ne pricaju da cu je manje voljeti
Poto sam u bolinci bila 63 dana babo je njen nije dobro ni osjetio ...al je je za to on prvi i zadnji vidio
Moja mala mrvica nje uspjela
I danas poslije sedam mjeseci moje srce slomljeno moja beba mi puno fali ...

Mogu reci da sam sada odlicno kaka sam bila
Mislila sam da cu umrijeti zamisljal sam samo smrt
Ali ne
Sad kad je sve proslo nadam se da je moja mala ,,,,,,, tako joj dajda do ime nije borila uzalud
Ja se nadam da ce ako bog da dragi bog dati da u momino stomaku da zivi i rodi njen braco ili seka
Da nasa sebicna veza ljubavi majke prema djetetu urodi plodom amin .
I sad kao i uvjijek sjecenje je tu ........

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *