|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
6.10.2012 12:32:20   
Dzenana_G
Drage moje hvala vam puno.
Jos uvijek nemogu da shvatim da se to desilo, da njih vise nema. I dalje mi je samo lik moje nane pred ocima kako spava, a ja uzaludno pokusavam da je probudim jer nemogu da prihvatim cinjenicu da je njeno srce prestalo kucati.... user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 401
6.10.2012 12:56:28   
jasmin
Beskrajno sam tuzna jer su hadzije koje putuju Merkez Hajj Agency jutros krenule ka Svetom mjestu,a ja necu biti tamo da ih docekam i da ih pratim u putu za Mekku,da budem s njima na Arefatu i da dijelimo najljepse zivotne trenutke user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 402
6.10.2012 13:02:23   
Graziella
Dzenana G,basum sagosum

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 403
6.10.2012 13:04:00   
rerica
basum sagosum Dzenana G user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 404
   [Obrisana poruka]
6.10.2012 13:04:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 405
6.10.2012 14:02:45   
bebana27
i ja zelim da podijelim svoju tugu sa vama
danas je 27 mjeseci kako je srce moj brata prestalo da kuca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikad vise nista nece biti kao sto je nekad bilo jer bol i suze su uvijek uz mene prate me gdje god da podje
brate falis mi do neba nisi mi dopustio da te jos jednom vidim da te zagrlim otisao si tako brzo i ostavio veliku prazninu i bol

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 406
6.10.2012 14:04:52   
rerica

IZVORNA PORUKA: bebana27

i ja zelim da podijelim svoju tugu sa vama
danas je 27 mjeseci kako je srce moj brata prestalo da kuca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikad vise nista nece biti kao sto je nekad bilo jer bol i suze su uvijek uz mene prate me gdje god da podje
brate falis mi do neba nisi mi dopustio da te jos jednom vidim da te zagrlim otisao si tako brzo i ostavio veliku prazninu i bol

U potpunosti te razumijem user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 407
7.10.2012 19:11:05   
Pingvina
Nisam tuzna danas..tuzna sam danima...tuzna mjesecima.Krijem se iza laznih osmjeha i vedrog lica a nikad mi ne izlazis iz misli ptico moja malena.Danas je posebno tesko.Danas je bio dan kad si se po racunici doktora trebala roditi..Sjednem pa mi misli odlutaju u neki ljepsi "zivot"..u neki vedriji scenraio pa se kao pitam bi li bila brzopleta na mamu pa bih te do sad vec ninala..ili bi-kao babo odlagala sve za posljednji trenutak pa bih jos iscekivala???A onda me otrijezni moj ravan stomak, moja prazna utroba.Mozak se javi da mi kaze da nema drugog srca pod mojim... da me podsjeti,da i moje na silu kuca-jer ne moze stati.A da moze, vec odavno bi me crna zemlja pokrivala.
Pticice moja, za ono kratko vrijeme koje si bila s nama-ucinila si nas najsretnijim ljudima na svijetu...na zalost, nije nam pruzena prilika da ti se oduzimo za srecu koju si nam poklonila..Dugo smo te cekali, a tako kratko imali.
Na zalost...user posted image user posted image
Kazu bice jos beba, dace Bog.Mozda hoce, mozda nece...ali da bude i 10 drugih ti ces uvijek imati svoje posebno mjesto u nasim srcima..jer si ti bila prva..prva radost, prva ljubav, prvi osmijeh mene kao majke...ali i prva suza i prvi dio duse koji je otisao sa tobom..

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 408
7.10.2012 19:19:16   
koka i po
e moja pingvina user posted image
niko te utjesiti ne moze ali eto ako ti ista znaci tugujemo s tobom user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 409
7.10.2012 19:23:45   
SREĆNA

Eh user posted image user posted image user posted image user posted image draga moja

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 410
7.10.2012 19:24:29   
sretna sam jako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 411
   [Obrisana poruka]
7.10.2012 19:28:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu sretna sam jako)
  Neposredna veza do poruke: 412
7.10.2012 19:28:23   
IceRose
pingi, user posted image

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 413
7.10.2012 19:42:28   
Mia
pingi draga, svaka rijec je suvisna user posted image user posted image user posted image user posted image Nazalost, mogu razumjeti tvoju bol user posted image user posted image

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 414
7.10.2012 19:43:17   
amra_sa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pingvina,teško je bilo šta reći, osim da ti poželim svu sreću ovog svijeta, da ponovno osjetiš radost, bez obzira na svu tvoju bol koju osjećaš i jedino ti najbolje razumiješ...Skupi snage, i hrabro koračaj naprijed...Čuvam ti fige....

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 415
7.10.2012 19:44:32   
klemzi
Pingvina, puno te voli tvoj djug user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 416
7.10.2012 19:46:56   
emi7908
user posted image user posted image Pingi user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 417
7.10.2012 19:53:27   
Blue rose RR
user posted image user posted image
Neka ti dragi Bog podari snagu, a znam da jeste, ja ti pružam samo virtualni zagrljaj.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 418
7.10.2012 20:12:27   
reallove
Pingvinauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 419
7.10.2012 20:20:16   
canim
Pingvina draga user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 420
7.10.2012 20:37:05   
sunce27
Pingvina duso moja user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 421
7.10.2012 20:46:34   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Nisam tuzna danas..tuzna sam danima...tuzna mjesecima.Krijem se iza laznih osmjeha i vedrog lica a nikad mi ne izlazis iz misli ptico moja malena.Danas je posebno tesko.Danas je bio dan kad si se po racunici doktora trebala roditi..Sjednem pa mi misli odlutaju u neki ljepsi "zivot"..u neki vedriji scenraio pa se kao pitam bi li bila brzopleta na mamu pa bih te do sad vec ninala..ili bi-kao babo odlagala sve za posljednji trenutak pa bih jos iscekivala???A onda me otrijezni moj ravan stomak, moja prazna utroba.Mozak se javi da mi kaze da nema drugog srca pod mojim... da me podsjeti,da i moje na silu kuca-jer ne moze stati.A da moze, vec odavno bi me crna zemlja pokrivala.
Pticice moja, za ono kratko vrijeme koje si bila s nama-ucinila si nas najsretnijim ljudima na svijetu...na zalost, nije nam pruzena prilika da ti se oduzimo za srecu koju si nam poklonila..Dugo smo te cekali, a tako kratko imali.
Kazu bice jos beba, dace Bog.Mozda hoce, mozda nece...ali da bude i 10 drugih ti ces uvijek imati svoje posebno mjesto u nasim srcima..jer si ti bila prva..prva radost, prva ljubav, prvi osmijeh mene kao majke...ali i prva suza i prvi dio duse koji je otisao sa tobom..

user posted image kada ne mogu uzivo, bar "ovako" da te zagrlim jer drugo ne znam sta bih, srceparajuce...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 422
7.10.2012 20:54:53   
hatepsut
Pingvina moja user posted image user posted image user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 423
7.10.2012 21:41:51   
malena27 RR
Pingvina user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 424
7.10.2012 21:48:25   
madame noire

IZVORNA PORUKA: Pingvina

user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *