|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
24.9.2012 14:04:11   
Skvo RR
user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 376
24.9.2012 14:09:08   
ziki
user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 377
24.9.2012 14:32:05   
jasmin

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

od subote sam tuzna, pretuznauser posted image user posted image user posted image
moj prvi komsija,r.Amer- krasan momak, za njega mirne duse mogu reci samo rijeci hvale i da mu Uzviseni podari Dzennet, a njegovima sabura i snage, amin!
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/porodica-pivic-shrvana-od-bola-nakon-gubitka-sina

user posted image
Svi smo Allahovi i svi cemo se Njemu vratiti.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 378
25.9.2012 12:41:55   
koka i po
jesam...opet.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 379
1.10.2012 23:54:34   
malenaa
sine... danas bih cekala tvoje rodjene, gledam maloprije slicice tvoje u pupi :(( bas me stislo...
termin, sjecanje, bol...sve me progoni duboko u meni i neda van ...
cak sam se nadala novom otkucaju zivota ovaj mjesec u meni, ali nista... valjda psiha neda...
sad bi te drzala,nosala... mirisala tvoju kozu ...
ne smijem... znam ,svi kazu promijenila sam se,odsutna sam... kako i ne bih, samo majka zna da me razumije zato i pisem ovdje, gdje me niko ne osudjuje i ne umanjuje znacaj moje boli.
s druge strane sam sretna... cekam porod svoje drage prijateljice, pa preovlada onaj osjecaj ispunjenja i blagostanja...
mrvice moja... dok ima zivota u meni za mene ostajes moja beba, moj drugi djecak, nas braco...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 380
2.10.2012 0:05:28   
emi7908
Kao ni onaj dan ne mogu ti ništa reći draga.. Riječi su preteške da bi išta izusutila jednostavno nemam snage više za to ... Ali u tvojim očima vidjela sam tugu, vidjela sam suzu koja nije ni kanula jer si ti to vješto skrila, pokušavajući ostati pribrana... evo opet nekako i pišem ali samo zato što ti želim reći da i dalje budeš hrabra i da ne odustaješ od svojih snova i molitvi...
Malenaa user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 381
2.10.2012 0:08:10   
malenaa
sve znas... i sutnjom i pogledom smo neki dan rekle sve. hvala ti sto si to sto jesi... ljubimmm

IZVORNA PORUKA: emi7908

Kao ni onaj dan ne mogu ti ništa reći draga.. Riječi su preteške da bi išta izusutila jednostavno nemam snage više za to ... Ali u tvojim očima vidjela sam tugu, vidjela sam suzu koja nije ni kanula jer si ti to vješto skrila, pokušavajući ostati pribrana... evo opet nekako i pišem ali samo zato što ti želim reći da i dalje budeš hrabra i da ne odustaješ od svojih snova i molitvi...
Malenaa user posted image

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 382
2.10.2012 18:30:34   
Dzenana_G
Neizmjerna je moja bol, posle jucerasnjeg gubitka moga dede Rasima, jutros je preselila na ahiret moja nana Fata. Njena bolest i njeno srce nije moglo izdrzatii ovaj veliki gubitak. Ostalo je nama da molimo za njihovo mjesto u dzenetu i da nam dragi Alah podari strpljenje.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 383
2.10.2012 18:44:25   
bebacha
a jojuser posted image user posted image
toliko gubitak
neka vam Allah podari sabur a njima dzenet

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 384
2.10.2012 18:51:17   
Galicia

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Neizmjerna je moja bol, posle jucerasnjeg gubitka moga dede Rasima, jutros je preselila na ahiret moja nana Fata. Njena bolest i njeno srce nije moglo izdrzatii ovaj veliki gubitak. Ostalo je nama da molimo za njihovo mjesto u dzenetu i da nam dragi Alah podari strpljenje.

Zalosno.user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 385
2.10.2012 18:56:10   
muaaa

Da im Allah podari Dzenet,a porodici sabur

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 386
2.10.2012 19:02:25   
SREĆNA
Malena user posted image user posted image user posted image user posted image

Dženana user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 387
2.10.2012 19:21:12   
Hanady RR

user posted image
bašum sagosum draga moja...
njima dženet a vama sabur...
Baš oboje duše drageuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 388
2.10.2012 19:24:34   
emi7908

Baš oboje duše drage user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 389
   [Obrisana poruka]
2.10.2012 21:12:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 390
2.10.2012 21:15:19   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Iman83

Dženana, strašno mi je žaouser posted image .
Da im se Milostivi smiluje i podari sve ljepote Dženneta.

Ja sam tužna jer sam danas srela maminu sestru, koja je njena kopija...i nisam je se mogla nagledati nikako...oči mi na njoj ostadoše.
I cijeli dan mi samo njen lik pred očima stoji...baš mi fali...strašnouser posted image

Iman i sve vise ce ti nedostajati ali ces naci nacin da zivis s tim i da se sjecas lijepih trenutaka koje si provela s njom user posted image

moja mama je umrla prije 5 i po godina i vjeruj mi danas mi nedostaje vise nego prvi dan ali ne placem vise tako cesto user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 391
   [Obrisana poruka]
2.10.2012 21:22:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 392
2.10.2012 21:33:52   
Medić*
IZVORNA PORUKA: emi7908

Baš oboje duše drage user posted image user posted image

Da im dragi Allah podari dzenetske ljepote.

Sudbine jedno za drugim....

Iman znam kako ti je. Nema dana da ne mislim na njih ( roditelje) Kao da je juce bio taj 9. avgust 99 user posted image kada nas je 38 godisnja mama napustila i preselila na ahiret.

Ipak, vala dragom Allahu na svemu, on je Taj koji odredjuje.

A mi se jednostavno naucimoa zivjeti i nositi se sa tugom i boli bolom koji ne jenjavaju.

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 2.10.2012 21:36:11 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 393
2.10.2012 21:34:43   
klemzi
Malena, Dženana, Iman user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 394
   [Obrisana poruka]
2.10.2012 21:42:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 395
3.10.2012 9:23:46   
leona81
Basum Sagosumuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 396
3.10.2012 9:26:31   
veeseelaa

bašum sagosum user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 397
3.10.2012 9:26:33   
leona81
malenaaauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 398
3.10.2012 10:00:03   
Lady26

Basum sagosum user posted image
Koja tuga user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 399
3.10.2012 10:00:16   
Lady26
Malena, Iman user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *