|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
24.7.2012 21:36:03   
Apotekarka
Vjeruj da sam se bas bila ujecalauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 351
24.7.2012 23:31:08   
Nik Name
jer ni ovaj mjesec unazad tri godine neću ugledati user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 352
25.7.2012 8:57:19   
azra I ADI
Zbog toga što su ljudi zli, podmukli, bolesno ljubomorni i sebični. Da se ne povjeruje koliko samo jedna osoba može remetiti kućnu atmosferu i svima praviti nelagodu. Živim za dan kad će se otseliti, treba izdržati makar još godinu.

(odgovor članu Nik Name)
Neposredna veza do poruke: 353
25.7.2012 23:41:20   
dinaa
Skrsena sam jer je jedan djecak danas smrtno stradao a imao je samo 5 godinauser posted image user posted image user posted image cijeli dan nemogu doci sebi i jos ne vjerujem da se to desilo.
Pile malo neka ti dragi Allah podari lijepi dzenetuser posted image user posted image user posted image a tvojoj mami snagu da nastavi daljeuser posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 354
25.7.2012 23:45:09   
Medić*
user posted image user posted image

Boze mili, dusa malena..da mu Allah podari najljepse dio dzeneta a njegovim roditeljima podari sabura i olaksa user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 355
25.7.2012 23:51:34   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: dinaa

Skrsena sam jer je jedan djecak danas smrtno stradao a imao je samo 5 godinauser posted image user posted image user posted image cijeli dan nemogu doci sebi i jos ne vjerujem da se to desilo.
Pile malo neka ti dragi Allah podari lijepi dzenetuser posted image user posted image user posted image a tvojoj mami snagu da nastavi daljeuser posted image user posted image

:(( user posted image
Strašno...Svaki put kad čujem takve vijesti, naježim se sva i uvijek pomislim kako je jadnoj majci :( Da porodici Bog da sabura da prebrode tu bol i tugu...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 356
25.7.2012 23:56:38   
dinaa
user posted image user posted image user posted image samo su njega imaliuser posted image user posted image pretuzno

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 357
25.7.2012 23:59:19   
klemzi
Dragi Bože ti im budi na pomoći user posted image user posted image user posted image user posted image pretužno...

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 358
26.7.2012 0:55:06   
leona81
user posted image user posted image user posted image

tuzna sam zbog tog djecaka i njegove porodice i zbog moje drugarice koja je sad jako tuzna jer je izgubila nesto najdragocjenije

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 359
26.7.2012 8:08:17   
Mirkica
nedao BOg nikome , neka im dragi Allah da snage i sabura da prebrode ovu bol , ustavri da je lakse podnesu, malom djecaku vjecni Dzenet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 360
27.7.2012 0:16:05   
dinaa
Danas sam jos gorauser posted image user posted image danas su ga sahraniliuser posted image user posted image cijeli grad place za njim pile malo dragouser posted image user posted image na tako tragican nacin si izgubio svoj mladi zivotuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 361
27.7.2012 0:17:51   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 362
   [Obrisana poruka]
27.7.2012 0:21:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 363
2.9.2012 16:04:05   
mishkica
Najbolja prijateljica u ovom gradu mi se rastaje od muza i odlazi daleko odavde, user posted image user posted image sa sobom vodi i svoje dvoje djece od 4 i 2 godine, sa kojima se moja M trebala druziti aBd, neizmjerno mi je zao jer gubim veliku prijateljicu, a zaista ih malo ovdje imam, a istovremeno se nadam da ce naci mir daleko odavde, jer je zaista imala problema u braku, sve joj najbolje zelim od srca..

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 364
18.9.2012 22:17:49   
felix
ma nisam tuzna, više sam sjetna nako ova me od halida pjesma uvjek vrati unazad i posjeti na tebe ......
naravno u lijepom sjecanju , radosti i tugi ..... šta ti je zivot prolazan niko to ne shvata dok ne izgubi neku dragu osobu , tek onda klikeri u mozgu prorade pa se zapitaš -.Šta je ovaj zivot ? Ništa prolazan samo to .....
Danas te ima sutra nema i Nikad više , što ti je zivot ništa veliko ......
Nemogu da skontam i da se pomirim stim, a još manje da zamislim sta je zivot posle zivota i dal ceš se ikad više srest samo Bog dragi zna....

al da fališ, fališ jako jako ......

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 365
18.9.2012 22:24:45   
Malenaoduvijek
felix user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 366
21.9.2012 20:37:25   
rerica
..... jer bi napunio danas 41 god,a uzese te dusmani prije 17 god user posted image user posted image user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 367
21.9.2012 21:20:36   
klemzi

IZVORNA PORUKA: rerica

..... jer bi napunio danas 41 god,a uzese te dusmani prije 17 god user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mom amidži je 3.9. bila dvadeseta godišnjica od pogibije...a voljela sam ga do neba...imao je samo 32 godine...
Rerice moja, budi jaka user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 368
21.9.2012 21:21:15   
rerica

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mom amidži je 3.9. bila dvadeseta godišnjica od pogibije...a voljela sam ga do neba...imao je samo 32 godine...
Rerice moja, budi jaka user posted image user posted image

brat

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 369
21.9.2012 21:24:47   
klemzi
Draga Rericeee user posted image user posted image user posted image Neka ga Bog dragi nagradi džennetom, amin!!

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 370
21.9.2012 21:24:56   
D_K

user posted image user posted image
da mu dragi Allah dz.s. podari oprost i lijepi dzennet a vama sabur..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 371
21.9.2012 21:31:51   
pepika
Draga rerice,mislila sam te pitat ko je u pitanju,a bilo me strahuser posted image Zao mi je mnogo user posted image nemam rijeci user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 372
21.9.2012 21:32:12   
ananas_ze
rericeuser posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 373
21.9.2012 22:19:57   
minie
Procitah cijelu temu i suze kaplju li kaplju... Drage moje saljem vam jedan veliki zagrljaj podrske... Mojoj dusi je sada tesko, moj brat je preselio na bolji svijet prije 10 godina, boli i danas kao onaj dan... Jos uvijek tuga u srcu zbog rodice koja je preselila par mjeseci nakon mog brata, a bebac od 23 dana ostao bez svoje mame... Svog dede koji je preselio 5 dana prije mog brata... Nane koja je svoj smiraj pronasla 19 godina nakon teske smrti koja je stigla od dusmanske ruke... Mamine prijateljice koja je preselila prije par dana, a voljela me kao rodjeno dijete... nase forumasice dubravka_01 i njenog bebaca kojem je bio rodjendan...

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 374
24.9.2012 13:51:03   
ananas_ze
od subote sam tuzna, pretuznauser posted image user posted image user posted image
moj prvi komsija,r.Amer- krasan momak, za njega mirne duse mogu reci samo rijeci hvale i da mu Uzviseni podari Dzennet, a njegovima sabura i snage, amin!
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/porodica-pivic-shrvana-od-bola-nakon-gubitka-sina

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *