|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
12.11.2012 12:31:59   
smajli80

user posted image user posted image
Ima li ikakve mogućnosti za kakve stipendije, pomoć općine i sl.?
[/quote]

Nažalost ne,vrtić nije obavezan i s tim ne ostvaruje nikakva prava za stipendiju.

Toliko me to potresa ne mogu vam opisatiuser posted image user posted image gušim se u suzama.

Odjaviću fix i net -ionako mi ne trebaju.Neću jesti ako treba samo da izdrži do 6.mj sledeće god kad im završava ta nihova predškolska godina pa ću je onda ispisati,pa nek pauzira godinu do škole.Šta ću ne mogu drugačije.

Hebem ti ovaj život ovakav i državuuser posted image user posted image kad ti ne dozvoljava da zaradiš dinar da obezbjediš djeci ono osnovno.

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 451
12.11.2012 12:35:08   
pepika
Jad26 jako tuzno user posted image user posted image user posted image nemam rijeci utjehe u takvim situacija,svaka mi rijec izgleda jeftino. Samo zelim da vas dragi Bog ubrzi obraduje bebom koja ce zauvjek biti sa vama user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu JAD26)
Neposredna veza do poruke: 452
12.11.2012 13:10:26   
koka i po
IZVORNA PORUKA: smajli80

Danas sam tužna kao i poslednjih 6 mj.Ostala sam bez posla kad sam rodila user posted image dotad mi je trajao ugovor.Jednostavno ga nisu produžili.

U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštitiuser posted image user posted image .A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugarauser posted image user posted image .

Bem ti život ovakavuser posted image user posted image

nisi jedina...ako ti to ista znaci.vecini je ovako.
zahvali Bogu sto ste zdravi i zivi...bez vrtica se moze....moze se i bez mase stvari...ali se bez zdravlja ne moze.
najsretnija bih bila kad bih ti rekla da tvoja situacija nece dugo trajati....ali ne mogu...Bog zna dokle ce tako biti...i kod mene i kod tebe i kod vecine nas.
nadji srecu i zadovoljstvo u onome sto imas.....a poslije sta dodje dobro doslo.

JAD26......nemam rijeci user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 12.11.2012 13:11:37 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 453
12.11.2012 13:19:35   
veeseelaa
U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštiti .A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugara .

Bem ti život ovakav

postoji li šansa da dede, nane, amidže, daidže finansiraju vrtić?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 454
12.11.2012 13:25:53   
Mirkica
Jad26 zao mi je zbog tvoje price , imas na ovom forumu tema gdje pisu zene koje su dozivjele isto ili slicno :((( zao mi je jos jednom.

smajli80 zao mi je zbog male i vrtica ali kada covjek vidi kakve su sudbine BOgu hvala ziva je i zdrava a vrtic manje vise , zalosno jeste al sta da se radi.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 455
12.11.2012 13:27:08   
veeseelaa
jad26 sad pročitah tvoj post
pretužno, da ti Bog olakša i nagradi te bebarom

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 456
12.11.2012 13:27:33   
Lady26

Danas sam tužna kao i poslednjih 6 mj.Ostala sam bez posla kad sam rodila user posted image dotad mi je trajao ugovor.Jednostavno ga nisu produžili.

U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštitiuser posted image user posted image .A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugarauser posted image user posted image .

Bem ti život ovakavuser posted image user posted image

O Boze....jako, jako mi je zao.... user posted image
Znam kako je biti u takvoj situaciji user posted image user posted image user posted image
Nadam se da cete uspjeti nesto rijesiti user posted image
Bem ti zivot kad djetetu ne mozes pruziti ono minimalno da bi bilo sretno.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 457
12.11.2012 15:53:48   
rerica
SMAJLI80 iskreno mi je zao,nadam se da ce te se snaci user posted image

JAD 26 nemam rijeci...

al samo bih vam rekla da koliko god vas nesto pritiska,muci (kao i mene) ne smije te da izgubite vjeru,nadu...

vise puta sam u ovim postovim primjetila da psujete zivot user posted image razmislite o vasim psovkama jer ko daje zivot user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 458
12.11.2012 16:45:27   
Sandrich
Danas sam tuzna jer nam je tajo otisao i necemo ga vidjeti skoro 2 ipo mjeseca...a beba ce dotad punoo narasti,mozda i prohodati user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 459
12.11.2012 16:47:39   
sretna sam jako
Mila moja gledaj to s te strane da ste svi zivi i zdravi...mm nema vec 4 dana i "tesko" nam je...al kad pomislim da ne hodamo po bolnicama i da smo svi zdravo onda mi je lako...

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 460
12.11.2012 16:49:42   
Medić*
Za sve one koji su danas tuzni user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 461
12.11.2012 17:11:36   
smajli80
Jad26 jako mi je žao zbog tvog gubitka znam kao ti je i sama sam izgubila 2user posted image ,ali evo HB sad imam dvoje malih user posted image ,što od user posted image želim i tebi.

Hvala vam svima na podršciuser posted image user posted image

Znam da ima puno važnijih stvari od vtrića i da HB imam tu privilegiju da imam živu i zdravu djecu i da ih uopšte imam

Samo Bog dragi zna koliko sam se namučila da ih dobijem.I treba treba da sam zahvalna na tome-i jesam JAKO!
Ali mi je jako žao što sam se dovela u takvu situaciju da moram rasplakati svoje djete.user posted image

Znam da nas je većina ovakvih kao ja i da je kriza svakim danom sve veća kod svihuser posted image

veeseelaa nemam svojih roditelja umrli su kao i svekar imam samo sveki kojoj više mi pomažemo nego ona nama.A djever je posebna pričauser posted image .

Razgovarala sam sa sekom pomoćiće nam ona tih par mj.dok ja ne nađem bilo kakav poslić.I bože moj ako uskoro ništa ne nađem ispisat ću je.

Još jednom hvala vam svima od user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 462
12.11.2012 22:30:06   
Galicia
Smajli80 user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 463
12.11.2012 22:43:02   
Pingvina
Jad26, neka ti dragi Bog umanji tvoju bol.user posted image user posted image user posted image user posted image
smajli, zao mi je zbog takve situacije.Tesko vrijeme doslo..i kazu jos teze dolazi.Hvala Bogu pa ste zdravo, a ostalo koliko mozes.

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 464
13.11.2012 8:25:43   
mamabb
Tužna sam,, ma kaki tužna, skrhana...mama u bolnici i AMIN Bože da nije ono što mislim da jesteuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 465
13.11.2012 8:52:22   
Crnkica

Toliko me to potresa ne mogu vam opisatiuser posted image user posted image gušim se u suzama.

Odjaviću fix i net -ionako mi ne trebaju.

kako odjavićeš net,i ne trebaju ti,automatski se odjavljuješ s nama.a ti nama trebaš user posted image smajli
i žao mi je što si u takvoj situaciji,iskreno...user posted image nadam se da ćete naći barem privremeno rješenje za trenutno stanje.

< Poruku je uredio dzejla2012 -- 13.11.2012 8:56:23 >

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 466
13.11.2012 8:57:57   
InLove
IZVORNA PORUKA: mamabb

Tužna sam,, ma kaki tužna, skrhana...mama u bolnici i AMIN Bože da nije ono što mislim da jesteuser posted image

Nadam se da nije to sto ti mislis, i da ce mama biti dobro aBd! user posted image user posted image

Jad26 od srca ti zelim da dobijes jednu bebicu aBd uskoro...user posted image

Smajli,bas mi je zao ,zenice su vec sve rekle. Nadam se da ces naci posao ubrzo aBd. user posted image user posted image

< Poruku je uredio InLove -- 13.11.2012 9:08:54 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 467
   [Obrisana poruka]
13.11.2012 9:17:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 468
13.11.2012 9:40:19   
mamabb
hvala vam cure :)
jest Iman, u kantonalnoj je. Čekamo rezultate pa vidjećemo. Daj Bože da griješim i eliminišem ono najgore pa ćemo već nekako.

04.12.2008.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 469
13.11.2012 11:54:23   
smajli80

Ne daj se mila mojauser posted image držim vam fige da sve dobro prođe.Imati mamu je privilegija koju ja nažalost više nemam.Samo hrabrouser posted image user posted image

dzejlauser posted image user posted image Hvala ti što misliš na mene.
Ako budem morala odjaviću Net i fix-to mi je pola mjesečne rate za vrtić-a vrtić mi je dosta važniji od toga.
A naravno da ću vas posjećivati ovde na RR, sa mužvog mob-s vremena na vrijeme.Ili kad se dočepam nečijeg komp-a.
Došla teška vremena i moramo im se prilagoditi.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 470
13.11.2012 12:05:29   
Nedi
mamabb user posted image

smajliuser posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 471
13.11.2012 12:09:04   
SdZ
Svima vama veeeeeliki user posted image .

Ni ja nisam daleko od tuge. Sve me nesto stislo ovih dana, rastrgana sam izmedju burnih osjecaja. user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 472
13.11.2012 12:13:36   
Blue rose RR

Ne daj se, i nadaj se samo dobrim vijestima.
Držim fige.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 473
13.11.2012 12:15:36   
patrizia
Jad 26 user posted image user posted image user posted image ,da ti dragi Bog da snage .user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 474
14.11.2012 9:22:12   
mamabb
Hvala vam cure...nadam se najboljem i molim Boga da bude glupost koja se lako riješi al znate onaj neki glas koji govori da neće biti baš tako jednostavno.user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *