Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zvala sam poštu,inače sam sa opštine S.grad,još nisu bile uplate za porodiljske naknade ,strašno ......zvala sam ih negdje oko 9.45,jedino ako nebude u toku dana.
uzas pa ovo je bas grozno sve kasnije i kasnije .. mozel broj telefona nakoji zoves u stari grad? da zovem i ja ponekad... joj a meni bas treba ovo dan dva - bas sam je ocekivala i stos e kaze unaprijed potrosila
723 401 je broj nekakve sekretarice u glavnoj pošti na Ž.stanici,do broja u S.gradu se može doći putem informacija na njihovoj web stranici,imaju broj njihove Socijalne službeSektora) koja vrši isplatu porodiljskih naknada,pa onda slijedi prebacivanje s broja na broj dok se na kraju ne javi nekakva neljubazna službenica(kao da ona to isplaćuje iz vlastitog džepa) i saopšti dali ima ili nema isplata....a što se tiče potreba,mislim da smo svi u sličnim problemima,ne da se potrošilo nego molim Boga da nebi bilo kakvih vanrednih troškova ovih dana,inače ih nebi imala čime platiti,užas šta nam rade ,a priča se o tome koliko malo djece rađamo..pa kako da izdržavamo svoje porodice i djecu,ne daju nam ni ono što smo zaslužili
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
uzas pa ovo je bas grozno sve kasnije i kasnije .. mozel broj telefona nakoji zoves u stari grad? da zovem i ja ponekad... joj a meni bas treba ovo dan dva - bas sam je ocekivala i stos e kaze unaprijed potrosila
naknadu isključivo donosi poštar,što mi je bez veze.Ako si u radnom odnosu ona varira od mjeseca do mjeseca,nekad je 420 a nekada 470,vrti se oko tih nekakvih 450 KM,za nezapolene majke neznam koliko iznosi nekada je to bilo,kada sam rodila svoju prvu bebu,120 KM a sada zaista neznam
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
jel naknadu isključivo donosi poštar? može li se potraživati da se ista uplaćuje na račun porodilje? i koliko ista sada iznosi?
ja najcesce nazovem postu broj 650 363 i jedan ljubazi ciko fino kaze ako zna kad ce otprilike. a opstinu i ne zovem, s obzirom da su super neljubazni.
znaci, kako smo zakljucili od porodiljske nema jos nista, a zna li ko sta je sa djecijim i jednokratnom, nama dali samo prvu uplatu porodiljske i usutili se a na sve smo ostvarili pravo:((
jel to taj standardnio iznos 13te naknade za zaposlne ili nesto drugo. imam jos do te 13te al eto da provjerim .9 valjda me nece zafrknut i da s enesto promjeni dok meni dodje red na 13tu.9 ma da meni hoce doci ova moja 7 ili 8 :)))) joj vala bas sams e iznervirala . pa iza 20tog dolazi uzas.
jel to taj standardnio iznos 13te naknade za zaposlne ili nesto drugo. imam jos do te 13te al eto da provjerim .9 valjda me nece zafrknut i da s enesto promjeni dok meni dodje red na 13tu.9 ma da meni hoce doci ova moja 7 ili 8 :)))) joj vala bas sams e iznervirala . pa iza 20tog dolazi uzas.
Za nezaposlene 360, a za zaposlene 240 KM koliko sam ja upucena, i dobijaju samo porodilje sa cetiri gradske opstine. To je poklon od gradonacelnika.
< Poruku je uredio buci buci -- 19.11.2012 15:24:16 >
Za nezaposlene 360, a za zaposlene 240 KM koliko sam ja upucena, i dobijaju samo porodilje sa cetiri gradske opstine. To je poklon od gradonacelnika.
a jeset ovako je bilo i prije 4,5 godine kad sam dobila tu 13 za prvo djete.:) valjda su iste opcine i ovaj put.... racunam vec unaprijed na tu 13:) joj bas je grozan vakat dosao sve kasni a jedino racuni dolaze na vrijeme
ko nije dobio 13tu a misli da je trebao neka zove svoju općinu. tamo ona provjeri jeste li otiši na spisku prema gradonačelniku, jer nekad znaju nekoga zaboraviti.