Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zene jeste zvali postu... ja se vala nesto nenadam vidim da je sve otislo u helac..... nisu u stanju na vrijeme novac obezbjediti uzas..... cekas 120 km nemoze biti za pelene i maramice o ostalom da nepricam pogotovo ko kupuje ad uzas al opet bolje ista nego nista....
moja komsinica radi na uplatama naknada doduse u vogosci....ako nedodze cika postar danas ja joj veceras skacem zavrat... a sta je tih 120 km 220 km ja neznam o cemu je rijec.mozda ja necu to primati jer sam u radnom odnosu
dalih za mustuluka si :) nadam se onda sutra postaru...
a ovo 220 poslije 13 cini mi se d au ovom pravilniku pise d aje samo za one koji su ostvarili pravo na dodtanu pomoc nakon rodjenja bebe
evo ovako pise Mjesečna novčana pomoć u iznosu od 220,00 KM (dvije stotine dvadeset konvertibilnih maraka) za svako novorođeno dijete se dodjeljuje porodiljama/majkama sa djecom u porodicama koje su ostvarile pravo na pomoć u prehrani, odnosno pomoć za opremu novorođenčeta nakon isplate pomoći iz prvog stava ovog člana u trajanju od šest mjeseci.