Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja jos nisam primila naknadu od jula jer mi je rjesenje stiglo proslog mjeseca oko 17tog. Da li cu sada dobiti naknadu u ovom mjesecu?? Nadam se da hocu :S
ima li neko da ceka 13. sa opstine novi grad? moj sin je rodjen 1.oktobra, pa bi ta 13. trebala ovaj mjesec, jel tako?? obradujte me
Ne bih da te razocaam ali nemoj iskljuciti mogucnost da ces cekati do narednog mjeseca. Moja cura je rodjena 22.9. dvanaestu naknadu sam dobila u septembru,prosli mjesec nista i juce famoznu trinaestu . Buci buci ja sam u opcini N. Sarajevo
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
a valjda necu toliko cekati.. rekli su mi u upravi grada sarajeva kad sam zvala da bi moglo biti krajem mjeseca, al haj znaj sad... a da li cemo ovaj mjesec odma dobiti djeciji doplatak, zbog obnove i hocemo retroaktivno dobiti ? bar da me nesto obraduje :D